Pluspunten

Rugzak van legerprint besteld met naam., zit er precies het zelfde uit en is van goede kwaliteit erg stevig. Snelle levering binnen 3 dagen thuis.

Nvt

Pluspunten

Omdat ik haast had met het kado op te sturen ,heb ik dit bedrijf een mail gestuurd. Binnen twee dagen was het pakket hier en kon ik het op tijd doorsturen naar Suriname.

Er was aangegeven dat het tussen 14.00- 18.00 uur bezorgd zou worden. Ik was voor die tijd thuis en toen waren ze al geweest. Gelukkig heb ook goede buren die het pakje hebben aangenomen. Maar dat ligt niet aan jullie maar aan DHL.

Pluspunten

Ik heb een camouflage rugzak met naam voor mijn zoontje besteld. Binnen 2 dagen was deze al binnen en we zijn super blij met de tas! De opdruk staat er mooi op en mooie heldere kleuren. De stof van de rugzak voelt kwalitatief goed aan dus wij zijn zeer tevreden!!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering

Pluspunten

Zeer snel klaar. Ziet er heel goed uit.

Pluspunten

het is de eerste keer voor mij dat ik bij Uw bedrijf iets koop, maar de knuffels met geborduurde naam erop, zijn zeer originele cadeautjes. Ik zal het zeker doorgeven.

Pluspunten

super

Pluspunten

In eerste instantie ging er iets mis met onze bestelling. Maar dit werd keurig opgelost. Nette service en ook de bestelling voldeed aan onze verwachtingen. Mijn complimenten

Pluspunten

Net werk en snel bezorgt

Pluspunten

prima informatie, goede kwaliteit, snelle service.

Pluspunten

Super gaaf, hartstikke leuk

Pluspunten

Snake en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking van bestelling, daardoor snel in huis.

Pluspunten

Super service en snelle levering, top!

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Vlot, heeftgoed gewerkt

Niks

Pluspunten

Hele snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, product ziet er goed uit

Pluspunten

Net te laat een cadeautje besteld op donderdag ovv spoedbestelling. En op zaterdag had ik het al in huis! Ruim op tijd om op zondag cadeau te geven. Super service en nog een super leuk cadeau ook. (Bidon met naam erop)

Pluspunten

top echt wat ik er van verwacht had.super snelle levering.

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]