Pluspunten

Snelle levering. Makkelijke website. Goeie prijzen. Product zoals beschreven.

Drukwerk van letters op dogtags kan beter. Vergeleken met mijn oude dogtag zijn de letter minder makkelijk te lezen. Prima product, maar klein verbeterpuntje.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte after sales. Er worden lekkende kapotte producten geleverd en er wordt na melding niks aan gedaan

Pluspunten

Snelle levering van een stoere persoonlijke rugzak voor onze kleinzoon. Hij was er heel erg blij mee.

Pluspunten

Pluspunten

Heldere website, makkelijk in gebruik, goede prijzen en kwaliteit producten, ik naar vaker gebruik van koter kado en blijf er erg tevreden mee

Geen, helemaal goed zo

Pluspunten

Super mooi echt top

Pluspunten

Mooi product. Goede informatie over de levering. Goede levering.

Pluspunten

Bestelling liep vlot en was vlug geleverd, alleen heel jammer da mijn kleur die ik graag wilde hebben niet meer op voorraad was.

Pluspunten

Keurige snelle behandeling van de bestelling. Ondanks de drukke sinterklaastijd ruim op tijd thuis ontvangen.

Pluspunten

Goeie website, duidelijk!! Snelle en duidelijke afhandeling en levering!

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit handdoek

Pluspunten

goeide en snelle levering. fantastisch cadeau. mooi gemaakt

geen

Pluspunten

Altijd mooie spullen en snel!

Pluspunten

Vlotte service

Pluspunten

Superleuke artikelen, redelijke prijzen, snelle verzending, niks op aan te merken!

Pluspunten

Snelle levering Product oogt goed

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit produkt

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering.

Pluspunten

Ik heb een voetbaltas besteld met naam. Het ziet er schitterd uit. De letters zijn er heel mooi opgemaakt, ben er heel blij mee. Het pakket was ook netjes en goed ingepakt, en het werd ook best snel bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten en snelle service. Bij eerdere bestellingen altijd zeer tevreden geweest.

Weinig flexibiliteit. Ik ben ontevreden over de kwaliteit van een geleverd koffertje. Binnen een uur had ik reactie. Keurig. Alleen was het antwoord niet bevredigend. We plaatsen plaatjes altijd boven de tekst en hoe de tekst eruitziet is het lettertype. Er werd niet ingegaan op de beschadiging op de koffer. Jammer. Misschien een idee om een voorbeeld te laten zien van het resultaat, zodat je je voor het bestellen kunt bedenken.

Pluspunten

Snelle levering, goede service , goed spul. Erg tevreden

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]