Pluspunten

Zeer snelle levering Eindproduct zag er precies zo uit zoals ik op de website bedacht had De tas was keurig en veilig verpakt. Ik ben tevens erg te spreken over de flyer die in het pakket zat. Zag er keurig uit en zeer informatief!

Pluspunten

We werden goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Het werd netjes verpakt en op tijd bezorgd. Hoe alle spulletjes blijven dat kunnen we niet zeggen want het is nog niet in gebruik.

Liever meer keus in plaatjes voor op bv de brooddoos. En de gymtasjes in andere kleuren dan zwart of wit.

Pluspunten

Het pakketje zag er heel verzorgd uit, mooi ingepakt en de naam zag er ook goed uit zowel op handdoek als op de zwemtas kleinzoon was er heel blij mee

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit, gunstige prijzen

Pluspunten

Super snelle levering! Mooie producten.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, stevig en duurzaam materiaal. Bandjes gaan jaren mee!

Pluspunten

Producten zagen er mooi uit en vlotte levering.

Pluspunten

Snelle service, direct antwoord op je mail met vragen, top!

Pluspunten

Correcte communicatie. Prima levering Super leuke resultaten

Pluspunten

Alles netjes op tijd en correct afgeleverd.

Pluspunten

Snelle service, goede producten

Pluspunten

Zeer correct gemaakt en geleverd! Ben zeer tevreden over dit bedrijf, echt een aanrader voor een mooi persoonlijk cadeau.

Pluspunten

Mooie, duidelijke site met geweldig leuke produkten. Je wordt op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling en de levering is supersnel.

Pluspunten

Reactievermogen is goed Denk met de klant mee en snelle topservice na enig misverstand. Top!

Wanneer verzending naar buitenland plaatsvind, is niet duidelijk aangegeven op de website

Pluspunten

Netjes verzorgd en snelle levering.

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Snelle levering en netjes afgewerkt

Pluspunten

Snelle en goede service. Prima kwaliteit.

Pluspunten

Super goede site Duidelijk en helder Goede service En top kwaliteit van de producten

Pluspunten

Snelle service, leuke prijs, mooi product. Kortom niets op aan te merken!

Pluspunten

Super tevreden! Vlotte communicatie, snelle levering, lage prijzen, mooie en degelijke producten.

Pluspunten

snelle reactie via de email snelle levering het ziet er fantastisch uit (keukenschort prinses)

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]