Pluspunten

Netje en correct geleverd

Misschien handig als je mail verstuurd dat het verzonden is.

Pluspunten

Ze lossen alle problemen keurig netjes op

Er was een probleempje met de levering, maar de mevrouw v koterkado heeft er alles aan gedaan om het alsnog geleverd te krijgen. Top service!!!

Pluspunten

zeer tevreden over de service heel mooi afwerking en snelle levering

Pluspunten

Snel en goede levering

Pluspunten

Goed en snelle levering

Pluspunten

Nette levering. Houden zich aan de levertijden,

Op de in de bestelling gegeven verzoek wordt niet gereageerd. Een bevestiging van de daarin gestelde vraag zou fijn zijn. Overigens werd mijn verzoek wel gehonoreerd.

Pluspunten

Duidelijk bij bestellen, prima. Communicatie, top product

Pluspunten

mooie producten, snelle levering en goede service

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, klantenservice goed bereikbaar, en bestelling met spoed in orde.

Pluspunten

Snelle levering, goed kwaliteit, erg mooi en het cadeautje viel in de smaak.

Pluspunten

Je word goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling. Kwalitatief goede producten met een scherpe prijs! Onder andere een gepersonaliseerde kofferband met slot besteld. Een aanrader!

Pluspunten

Goede communicatie, omdat ik te snel was met typen en verzenden van de bestelling had ik direct een mailtje erachter verstuurd dat ik het graag anders wou zien, ook op de zondag kreeg ik gewoon reaktie dat het allemaal goed komt

zeer goed bedrijf duidelijke instructies voor het bestellen en goede communicatie

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak/opdracht

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk armbandje met naam en telefoonnummer

Ruim 10 euro vind ik vrij prijzig. De bezorgkosten kunnen mijns inziens flink omlaag voor een pakketje dat gewoon door de brievenbus past.

Pluspunten

Mooie producten en goede kwaliteit. Klantenservice erg goed en zijn zeer flexibel.

Ehmm geen idee. Misschien nog veel meer leuke dingen bedrukken. Dekbedovertrek is ook leuk.

Pluspunten

Ja een verkeerd geleverde bestelling kreeg ik heel snel alsnog de juiste kleur opgestuurd. Keurig en snel geregeld, mooie kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering goed leesbaar dis bandje

Pluspunten

Alles verlopen zoals verwacht Geen opmerkingen Alles duidelijk via de e-mail

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit van tas

Symbool op tas stond niet op een goede plaats

Pluspunten

Kwaliteit, tijdige levering

Ik had bij opmerkingen om een vraag gesteld, maar daar heb ik geen antwoord op gekregen.

Pluspunten

snel en netjes

Pluspunten

Snelle levering en als er iets fout bedrukt staat krijg je een nieuwe... super service..erg leuk bedrijf...niet duur..zeker aan te bevelen..

Pluspunten

Nette en snelle levering. Badcape lekker groot. Goede kwaliteit

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]