3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijker omschrijving dat de tekst gedrukt is en niet geborduurd. Dot was mij niet duidelijk

Pluspunten

ruime en heel erg leuke collectie, acceptabele prijzen, super snelle levering, ook prettig telefonisch contact.

vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Woensdag besteld en vrijdag in huis. Super snel!!

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het productieproces per mail. Mail kwam bij mij helaas in de spam terecht. Klaar binnen de beloofde tijd.

Pluspunten

Snel geleverd en prima kwaliteit

Pluspunten

Rappe levering. Mooie kwaliteit!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer tevreden met hoe wij de keuze van onze dochters tas hebben kunnen maken zowel de afhandeling tot bezorgen aan toe top!!!! Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker vaker gebruik maken van de site.

Pluspunten

Bij problemen snelle reactie

Prima zo

Pluspunten

snelle levering en ziet er netjes uit.

Pluspunten

Ruim assortiment gepersonaliseerde cadeau's. Fijne configurator bij het samenstellen en prima levering! Kan Koter Kado zeer aanbevelen!

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit,

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

Snelle keurige service . Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling verwerkt is en opgestuurd. Wanneer je het ongeveer kan verwachten .

Pluspunten

Mooi petje, text is prachtig

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

Prima service en supersnelle levering!!!

Pluspunten

snelle levering, en erg leuk ingepakt om als cadeau te geven !

Pluspunten

Snelle correcte levering

Alleen het bandje is toch nog net iets te groot, ze kan het nl. snel zelf afdoen, terwijl dit niet de bedoeling was. Ze is 3 jr. dus had maatje 2 besteld volgens de maattabel. Eigenlijk had ik maatje nr. 1 willen bestellen.

Pluspunten

Nette service Goede uitleg bij de producten (afmetingen rugzak bijvoorbeeld)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product is snel geleverd.

Duidelijk er bij vermelden hoevaak word gedrukt. Het is nu eem behoorlijke tegenvaller met maar 1x bedrukken en dan dan ook nog prijzig.

Pluspunten

Bestelling volgens de verwachte levertijd geleverd. Het bestelde ziet er goed uit.

Het leek erop dat de opmerking die ik bij de bestelling gemaakt had, niet gelezen werd. Hierop kreeg ik geen antwoord.

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]