3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

SNELLE LEVERING

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt

Pluspunten

Oppasboekje besteld met naam van nieuwe opvangkindjes. Super leuk en lief kado om aan nieuwe ouders te geven.

Pluspunten

10 zeer tevreden. na het corrigeren van onze bestelling, (de groene zwemtas was anders dan ik bedoelde/en op de site gezien , voor een kleuter)hebben wij een prachtige lime groene tas ontvangen vandaag , Dank U voor U coulance en de zorgvuldige afwikkeling.

Pluspunten

Pluspunten

Goed product, voldoet precies aan de omschrijving. Duidelijke mails over de bestelling, verwerking en levering. Wordt op tijd geleverd.

Pluspunten

Super blij mee! Goed product tegen een juiste prijs. Kwaliteit is goed. Veel lof over jullie dienstverlening. Kunnen veel bedrijven van jullie leren.

Kan er zo geen bedenken. Misschien het afleveradres van DHL met een beperkte opening qua tijden. Dat heeft niets met Kater Kado van doen.

Pluspunten

Op woensdagmorgen besteld en op donderdagmiddag had ik al boekjes gedrukt met naam in huis en vrijdag de sloffen, mutsjes en rugzak met naam in huis. Top geregeld dus.

Niet aan de orde voor mijn eerste bestelling.

Pluspunten

2 badcapes besteld voor onze kleine. Helaas bleek bij levering dat eentje kapot was. Contact opgenomen met klantenservice en binnen een paar minuten was het opgelost en krijg ik een nieuwe badcape toegestuurd!

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Prima geregeld.

Pluspunten

Uitstekende snelle service

Pluspunten

Was op tijd geleverd. Nette serves Het product ziet er netjes uit.

Pluspunten

Alles perfect, ik vond het alleen jammer dat de naam geplakt is. Hopelijk blijft het goed vast zitten na het wassen.

Pluspunten

correcte afwerking bestellingen

geen

Pluspunten

Alles netjes en correct ontvangen Wij zijn uiterst tevreden over het door ons bestelde product Is echt aan tebevelen top

Pluspunten

Top service! Ik had babyslofjes besteld. Ze zijn zacht, mooi en passen perfect. Ook staat de naam van de baby er erg mooi op.

Ik had de hele naam in alle lettertypen willen zien om zo een betere keus te kunnen maken. Nu is het zo dat ik moet kijken naar de verschillende lettertypen en mij dus moeilijk een voorstelling kan maken hoe haar naam er dan op komt te staan.

Pluspunten

Snelle service, goed product geleverd

Tip: Badkleding ook voor kleinere maatjes?

Pluspunten

Leuke producten en snel geleverd naar wens.

Pluspunten

Snelle levering, namen zijn mooi bedrukt op het product.

Pluspunten

Bestelling zoals afgesproken in goede staat ontvangen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke website. Op de chat functie werd snel gereageerd..... Bestelde artikel werd netjes en op tijd bezorgt.

Zorgen voor actuele voorraad, meerdere artikelen waren dit niet. Hierdoor wordt je gedwongen tot aankoop van een duurder artikel! Klant kan dan vertrekken en zoeken naar een andere partij. Telefonisch niet bereikbaar, alleen per chat functie. Je ziet niet op scherm hoe je bestelling er uiteindelijk uitziet. D.w.z. Gekozen lettertype en kleur, je moet een beetje gokken...

Pluspunten

Snelle levering Product ziet er goed uit, voldoet aan de verwachting.

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]