Pluspunten

Pluspunten

Snelle afhandeling en supersnelle bezorging.

Pluspunten

Zeer correcte levering Snelle levering

Pluspunten

Ondanks de drukke kersttijd was de kerstsok met naam netjes op tijd geleverd. Hartelijk dank daarvoor.

Pluspunten

We kregen onze zending thuis! en helaas was het konijntje iets stuk! hebben toen een mail gestuurd met een foto. en nog geen 24 uur later al bericht dat er een nieuwe werd gestuurd! en deze ook al ontvangen!!!! Echt SUPER GOED!!!!!

Er zijn geen verbeter punten vind ik!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Customer service is heel goed. Ik kreeg snel reactie op mijn mail.

Jullie zouden op de website een voorbeeldboekje moeten plaasten. Zodat het duidelijker is wat je krijgt. Ik had niet verwacht dat er zoveel tekst in zou staan. En de kwaliteit van het boekje valt erg tegen. Na 1x open slaan laat het bij de naad al een beetje los.

Pluspunten

Adequaat informeren van klant toen product niet direct leverbaar was. Daarna product weliswaar op de beloofde tijd verzonden, maar door DHL niet adequaat afgeleverd.

Levering door DHL bij verkeerde afhaalpunt, waardoor vertraging in levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hele snelle levering!!

Jammer dat de bedrukking op de oortjes er heel slecht en goedkoop uit ziet. Borduring is veel mooier. Dit heb ik via mail kenbaar gemaakt en kreeg ook weer heel snel een antwoord terug.... 'staat in de omschrijven..kan niet, wil niet, en verder doen we hier niks mee... nou dat is dan 26,- euro weggegioid geld. Jammer dat dit bedrijf niet tegen kritiek kan of met verbeterpunten om kan gaan en hun klanten afscheept.

Pluspunten

Top!!! Alles perfect en snelen levering.

Pluspunten

Het was een prachtig product. Snel en netjes geleverd.

Pluspunten

Goede service Super goede kwaliteit Tas met naam geborduurd Super fijn dat de tassen gewoon uitgewassen kunnen worden Ik zal jullie bij iedereen aanprijzen

Pluspunten

Snel geleverd. Goed artikel, helemaal naar wens

Pluspunten

Top! Snel geleverd, mooi gemaakt. Mijn kindjes zijn super-blij met de mutsen voor de winter!

Pluspunten

Overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen. Product is op tijd afgeleverd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en makkelijk. Heel original cadeau

Niks. Ik ben heel blij met mijn bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke artikelen, veel opdruk mogelijkheden, goede en snelle levering

Pluspunten

Correcte levering

Nvt

Pluspunten

Alles is goed geregeld, geven snel reactie en doen er alles aan om de bestelling zo te versturen dat het er perfect uitziet.

Blijf vooral zo doorgaan!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

website is ok

nog steeds niet ontvangen mijn bestelling Ik heb gebeld, niemand nam op

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]