Pluspunten

Wij zijn terugkerende klant en zeer tevreden!

Nvt

Nvt

Pluspunten

Wij hebben de SOS-armbandjes besteld via KoterKado. De website is duidelijk, het opmaken van het product ging eenvoudig en de levering was snel. Vorig jaar dezelfde armbandjes besteld en onze kinderen dragen ze nu, een jaar later nog steeds! Er mankeert niets aan. Ook veel leuke reacties ontvangen.

Pluspunten

Kosten duidelijker direct aangeven. Nu liepen de kosten op doordat er kosten extra kwamen voor extra tekstregel op armband EN verzendkosten.

Pluspunten

Heldere communicatie over de afhandeling.

Kan zo niks verzinnen.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit product zoals verwachting

nvt

Pluspunten

Duidelijke website, mooie producten

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Mooi product wat zich heel lang goed houd. Mijn jongens hebben 4 jaar geleden een badponcho met naam gekregen. Vele zwemuurtjes gebruikt en nog steeds is de kwaliteit goed. Ik heb er nu een paar cadeau gegeven.

Pluspunten

Snelle levering. Ideale naambandjes hebben ze. Passen veel tekens op.

Pluspunten

Super snelle goed verzorgde levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke communicatie

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten. Al vaker besteld en tot nu toe altijd tevreden!

Pluspunten

Snelle service, wat men op de website belooft wordt aan voldaan!

N.v.t

Pluspunten

Afgelopen week heb ik twee cadeautjes gekocht en ben erg tevreden met mijn aankoop. Vooral een breed assortiment en juist zeer exclusieve spullen trokken mij naar deze website. Het is mij dan ook niet gelukt om iets vergelijkbaars te vinden. Mijn aankoop was een armbandje met persoonlijke tekst. Het grote voordeel vond ik dat zelfs de maat aangegeven kon worden zodat ik me geen zorgen hoefde te maken of het nou wel of niet gaat passen. Met een paar dagen had ik het al in huis. Top service!

Nee, alles is naar wens verlopen. Het ziet er goed uit, hoge kwaliteit en snel in huis!

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Supersnelle levering, heel fijn!

Pluspunten

Duidelijke uitleg en tips op website Goede communicatie via mail. Vlot beantwoord en wijziging in bestelling doorgevoerd.

Pluspunten

Snelle service, overzichtelijke website en goede producten.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site!

Pluspunten

Bestelling snel en in goede orde ontvangen, Ze zijn erg leuk de glow in de dark bandjes!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie sos bandjes besteld en snel geleverd

Pluspunten

Ik heb de SOS-bandjes besteld voor mijn kids. Ze waren helemaal naar wens en ze werden nog eerder dan beloofd geleverd!

De bandjes werden afgeleverd door DHL, terwijl het pakketje gemakkelijk door de brievenbus had gepast. Ze hadden het wat mij betreft ook per post mogen versturen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim aanbod, mooie spulletjes, snel geleverd, makkelijk te bedienen

verzendkosten vond ik aan de hoge kant

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Snelle goede service en ontzettend leuke producten van goede kwaliteit!

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]