Pluspunten

Leveringen zijn snel, compleet en altijd naar verwachting. Superleuke cadeaus waar ik altijd mensen blij mee maak en waar men langere tijd plezier van heeft.

Als ik een artikel bestel dat een paar dagen later in de aanbieding komt, voelt dat wel wrang. Maar dat is bij andere webwinkels niet anders, in tegenstelling tot offline winkelen, dan word je vaak nog gewaarschuwd.

Pluspunten

Super super site, kwaliteit en service

Prijs kan iets scherper

Pluspunten

Ik had een broodtrommel en schoolbeker met naam besteld in verkeerde kleur heb meteen een mailtje gestuurd of het nog in een andere kleur kan is meteen geregeld super!!!

Pluspunten

Pluspunten

Mooie spulletjes, top service, dank je wel!!

Doe zo voort!

Pluspunten

De tassen zijn prachtig. De teksten op de tas zijn nog mooier dan ik had verwacht. Het is prettig dat de tassen licht van gewicht zijn en makkelijk hanteerbaar. Een mooi cadeau voor kinderen. De levering was snel.

Op het eerste gezicht geen verbeterpunten of tips. De tassen zijn echter nog niet in gebruik (cadeau), maar ik ga ervan uit dat beide kinderen er veel plezier van zullen hebben.

Pluspunten

Snelle verwerking en verzending van produkten

Pluspunten

Snelle levering De bestelling was in orde!

Misschien een voorbeeld van hoe het gekozen artikel dat je besteld hebt eruit zal zien voor de definitieve bestelling. ( in de kleur, lettertype, afbeelding,... )

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen en vlot geleverd!! Een aanrader!

Pluspunten

Snelle levering!

De rand van de pirtenmuts laat los.

Pluspunten

Mooi, netjes en snel afgeleverd!

Pluspunten

Snel, mooie producten, ik bestel al jaren en Koter Kado is altijd even betrouwbaar gebleken!

geen

Pluspunten

Super leuke armbandjes en supersnelle levering! Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed werk

op de camo armband is de tekst niet zo goed te lezen. iets snellere levering

Pluspunten

Goede service, fijn contact via mail en social media

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijter was de maat van een volwassen hoofd. Heb hem zelf moeten vermaken zodat hij mijn dochter past.

Pluspunten

Sneller levering, goede communicatie, en niet onbelangrijk: Bestelde spullen zien er super uit!

Pluspunten

Snelle levering je krijgt wat je besteld goede kwaliteit prachtige opdruk

Pluspunten

Fijne site om het product te ontwerpen. Je ziet gelijk hoe het eruit ziet. Bestelling was snel binnen en een goede kwaliteit. Netjes verpakt. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Snelheid van levering

Pluspunten

One dochter heeft een lange naam, ook dit is geen probleem om te bedrukken. De letters worden alleen wat klein. Keurig verpakt in anonieme doos.

Pluspunten

Sterke, leuke tas! Dik tevreden

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]