Filter

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Helemaal top

Heel overzichtelijk om een bestelling te plaatsen en snel verstuurd! Heel erg blij met het eindresultaat.

Vriendelijk

Erg mooi, snelle sevice

Top en betaalbaar.

Snel,betaalbaar en ziet er goed uit.

Leuk konijntje

Ik dacht dat ik andere kleur had besteld en dat hij wat dikker was. Maar hij ziet er anders uit, maar maakt niet uit. Hij hoort gewoon bij mij. Gelijk verliefd er op.

Mooie tas snelle service

Tevreden. Tas ziet er mooi uit. Snel geleverd.

Ze lossen mankementen aan pop goed op

Ik kreeg een konijn binnen waarvan 1 oog ontbreekte. Ze hebben keurig een nieuwe opgestuurd.

Super snelle levering, mooie kwaliteit

Het rugzakje met geborduurde naam werd supersnel verzonden. De kwaliteit is heel goed en het resultaat geweldig. Precies zoals de afbeelding op de website.

Geweldig!

Een prachtig konijn met een geborduurd oor. Zo mooi geworden! Daarnaast perfect service en zeer snelle verzending. Ik had de bestelling snel nodig en gevraagd aan Koter Kado. Ik kom zeker terug!

Ruime keuze

De keuze is reuze, mooi BBQ schort gekocht.

mooi en snel uitgevoerd

ziet er mooi en verzorgd uit

mooie producten, snelle levering

Keurig geborduurde producten ontvangen, die opvallend snel bezorgd werden: vandaag besteld=morgen geborduurd=overmorgen in huis

Leuk shirt

T-shirt voldoet aan de verwachting: dus mooi!

Mooi rugtasje.goed formaat

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ik heb 3 naam knuffels besteld en ze waren na 2 dagen al binnen!

Mooi

Snel bezorgd handige website zondagavond besteld donderdag in huis

Ons gepersonaliseerd dekentjes is echt top!! Uitgepakt en mee helemaal verliefd erop

Heel mooi

Leuk en origineel en creatief

Top product en snel geleverd, zeker een aanrader

Snelle fijne mooie levering

Mooi product met veel mogelijkheden. Snelle verzending en zoals gedacht resultaat. Zeer tevreden

Altijd weer zeer tevreden!!

Mooi cadeau en zeer snelle levering, top!

Top kwaliteit

Enkel had ik wel verwacht dat de koerier zou aanbellen, ipv het pakje gewoon aan de deur te zetten

Snelle levering, mooi artikel!

Mooi product

Prima service , tijdig geleverd

Snel en super!

Hele snelle levering (inclusief borduring). En leuke kwalitatieve producten. Echt een aanrader!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM