Filter

Een hele mooie degelijke tas

Mooi materiaal, mooie kleuren, mooi afgewerkt.

Artikelen makkelijker te bestellen , ruime keuze aan letter type, giedven snel geleverd

Snel en goed!

Snel bezorgd en een stevige tas met een dikke bedrukking, de tekst slijt er niet snel vanaf zo te zien.

Prima bedrijf ! Alles volgens afspraak verlopen .

Goed en snel

Snelle levering en prima service

Altijd goeie kwaliteit

Altijd op tijd mijn pakketjes binnen..snel en netjes werk doen jullie..kwaliteit altijd heel goed zeer tevreden en beveel iedereen aan

heel goed, vlot

ik werd steeds op de hoogte gebracht waar het pakketje nu was. Dit vindt ik handig. Het is ook op tijd geleverd. :)

Super mooie tas voor mijn noren

Mooie opdruk ban sport met naam

Snel en zoals verwacht!

Je krijgt wat je verwacht. Goed materiaal en snelle levering!

Super mooi gedaan en snelle service

Super goede service

Product was niet geleverd door DHL, kreeg 'm razendsnel alsnog op het goede adres!

Vlotte afhandeling zoals afgesproken en goede kwaliteit

Mooie en duidelijke website en hoge kwaliteit van de geleverde artikelen. Nodigt uit om weer te gaan shoppen

Leuke kado site

Leuke beer besteld was helaas niet voorradig. We werden hiervan op de hoogte gesteld en konden een andere beer uitzoeken. Deze was gelukkig op tijd binnen. Hij viel heel erg in de smaak. Goede service. Een aanrader

top

super goede levering en precies volgens voorbeeld

Besteld en snel geleverd, top!

Besteld en snel geleverd, top!

Keurige & snelle service!

Erg leuke producten en enorm snelle levering, zelfs in deze tijd!

Duidelijk

De site, wat je krijgt mee kijken hoe het eruit komt te zien. En het mooiste van al, snelle service en de juiste producten. Hartstikke bedankt

Mooie, zachte knuffel

Happy Horse knuffels zijn van goede kwaliteit. De naam in het oor laten borduren, zorgt voor een persoonlijke touch.

Hele leuke knuffels

Prachtige mooie knuffels met leuk bedrukte truitjes.

Betaalbare producten en snelle service

Leuke dingen en snelle levering

Leuke dingen, veel keus en snelle levering.

Het product werd snel geleverd, ik ben zeer tevreden!

Mooi kraam cadeau on line snel en en correct afgeleverd

Top service, goede producten

Ik heb sleutelhangers met naam hier besteld. Voldoet prima, prima kwaliteit. De bestelling was bij DHL kwijt geraakt. Jullie hebben per direct dit uitgezocht en direct de bestelling kosteloos nog een keer verstuurd. Top service!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM