Good products, safe delivery

Great to be able to buy some seasonal and typical Dutch food goodies. Delivery fairly fast and all well packaged.

Uitstekend!

Zeer tevreden over website, communicatie, qualiteit van verpakking en bezorging. In tegenstelling tot een hoop andere online NL producten websites levert Real Dutch Food producten met een lange verkoopdatum. Als ik 1 ding mis het is dat ik geen diepvries snackbar producten kan kopen en verse vleeswaren zoals ossenworst en filet americain. Ik zal zeker weer bestellen

A real taste of home

Great food , great quality products I live in the U.K. and Real Dutch Food is a great place to buy real Dutch cuisine and taking me back to My childhood favourites.

alles heel snel en goede qualitijd

een stukje Nederland dat naar huis komgt.

We gaan vaker Nederlandse dingen eten

We gaan minder lang rondlopen met ontwenningsverschijnselen door het niet in huis hebben van hagelslag en drop. Onze bestelling kwam vlot binnen ende kinderen hebben heerlijk van alles zitten smikkelen. Nou ja, wij zelf ook natuurlijk!

Zoals altijd tevreden

Ik ben heel blij met deze website, omdat ik eerst altijd familie of vrienden moest vragen om spullen op te sturen en dan moesten ze vaak naar verschillende winkels en / of kochten de verkeerde spullen, het enige wat ik jammer vind, is dat sommige produkten erg prijzig zijn, bijv de jumbo pindakaas, maar daarentegen wordt alles heel zorgzaam ingepakt en ik begrijp dat de werknemers ook betaald moeten worden daarvoor. Hoewel met dat soort produkten betaal je wel t dubbele, meestal komt alles ook prima aan, ik had met de laatste bestelling 1 vd 4 reepjes chocolade wel gebroken, dus die heb ik meteen moeten opeten, wat ik niet jammer vond...er is een heel goed aanbod voor verschillende produkten, vooral blij met ned pindakaas, mayo, frietsaus, sambal en ketjap manis, zelf pindasaus maken, dus kortom : heel erg bedankt!!

Verpakking

Heb zojuist vernomen dat de verpakking milieu vriendelijk is. Ik heb ook een vergoeding gekregen voor de gebroken worstenbroodjes.

Erg goed

Grote sortering en snelle levering ook in het buitenland.

Ik heb al meerdere malen bij andere sites besteld maar voor mij is Real Dutch Food de beste...grote sortering en goede kwaliteit. Perfecte afhandeling,een dikke 10.

Uitstekend!

Veel variatie, snelle levering enbetaalbaar. Ik kan 'sochtends weer van mijn Brinta genieten en de kids van hun Pindakaas (er is maar 1 pindkaas en dat is Calvé!) Bedankt en zal zeker weer bestellen! Groet uit München!

ik heb maar een woord nodig:geweldig

Al mijn bestellingen zijn goed ontvangen. Net alsof ik in Nederland winkel. Prima kwaliteit goed verpakt. Ik zou veel vaker bestellen maar .....de verzendkosten!!

Snelle oplossing voor beschadigde goederen

Ondanks dat een aantal goederen beschadigd waren, heeft Real Dutch Food snel gereageerd en heeft de beschadigde goederen vergoed. Goed customer service Met groet Eelco

Ik heb het al gezegd

Makkelijk om een bestelling te doen.

Ik ben zeer tevreden met het assortiment maar ik heb vanmiddag pas mijn eerste bedtelling gedaan en kan dus verder nog niks erover seggen.

Goede service en goed verpakt

Netjes en snel bezorgt. Goed verpakt. Echt met zorg gedaan.

Mijn ervaringen zijn uitstekend in alle opzichten.

Excellent and friendly company.

Fast and friendly service. Easy to navigate website. All products are well packed in very strong box. Fast and reasonably priced shipment. I have now received several orders from this company and highly recommend them.

Prima Service!

Niets op aan te merken, snelle levering, ook tijdens corona, producten goed verpakt.

super levering goed ingepakt bedankt

super

Snel

Moeilijk

Heb steeds moeite een order te plaatsen. Vraag om nieuw "password" - dan werkt niet in bestelling. Wacht op nieuw password - moet dan opnieuw bestelling plaatsen - werkt weer niet. Zou graag bestellen via telefoon. Wat is Uw nummer?

Een groot nadeel is dat je niet je Bestelling volgen kan

Wij zijn blij dat we, als of echtpaar nog hollandse Produkten kunnen kopen.Wij hopen dat het een sucses wordt..Helaas ontbreekt een zendinssnummer Arie van der Pas

Teleurstellend

Heel jammer dat ik de Italiaanse drop niet heb gekregen. Daarom had ik de shop gedaan. Nu zit ik zonder De pakjes nasi waren erg klein.

When I order I always have everything within a week

Leuk winkelen

Ontdekt wegens de speciale omstandigheden en direct verkocht !

Ezelvense Akkers 41

5022PM Tilburg

Over Real Dutch Food

Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.