Pluspunten
Wij zijn verbaast met de snelheid waarmede onze order was ontvangen (8 werkdagen) De kwaliteit is uitstekend, zijn vooral blij met AH Perla koffie pods, die zijn hier niet meer te koop. Sterk aanbevolen, dank U RDF. Frans
Make sure that your customers have received their order before asking for a review.
Pluspunten
Ik wil hier meer kopen met het Real Dutch Food.
VerbeterpuntenMeer products, alsteblift
Pluspunten
Really pleased would buy again. Came well packed nothing broken. Keep up this good service thank you. Finally we can get real dutch food abroad and delivered to your home :)
Pluspunten
snelle levering eindelijk iemand die doen wat ze zeggen
Pluspunten
Good website
Verbeterpunten!!!!! STILL WAITING FOR MY GOODS !!!!! 1) Actually deliver the goods!!!!!! 2) Actually deliver the goods!!!!!! 3) Actually deliver the goods!!!!!! 4) Offer GBP as currency option so that customers know what will be paid in their British currency. 5) Offer emails & questionnaires in ENGLISH
Parcel has been delayed by the trouble at the channel tunnel.
Pluspunten
Pluspunten
Veel keus Gemakkelijk om te bestellen per internet. Goed Verpakt Zeer tevreden.
Verbeterpuntende levertijd is een beetje lang maar dat hangt misschien af van het transport bedrijf (naar Frankrijk) Voor de rest geen verbeterpunten te melden.
Positive
Cannot complain about anything, everything so far has been perfect - Product, packaging, delivery and speed. Great company!!
Pluspunten
Mijn Pakket is aangekomen en ik ben zeer tevreden, de verpakking laat duidelijk zien dat er aandacht en zorg is besteed. Ben zeer tevreden en zal spoedig weer iets bestellen
VerbeterpuntenDe tracking van het is wat moeilijk te volgen maar dat is wellicht meer aan China te wijden.
Pluspunten
excellent food, good price
VerbeterpuntenCoulkd improve on delivery time
Het zou iets sneller mogen wat sneller verzenden en ook wat sneller reageren op email s. voor mij een belangrijk iets en een reden om de volgende keer naar een ander te gaan
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen is zo in orde.
Pluspunten
Ze verkopen ook minder gangbare Nederlandse producten.
VerbeterpuntenSnellere levertijd ( ik moest drie dagen wachten op koffiepads).
Pluspunten
Hele goede communicatie en super klanten service
VerbeterpuntenDe Rinse Appelstroop was niet verpakt in bubbels en is erg ingedeukt en heeft een beetje gelekt ..
Positive
Ben al jaren klant, maar deze bestelling, geplaatst op 4 Augustus is, nog steeds onderweg deze morgen 19 Augustus. Er was een vertraging maar Real Dutch Food zei dat het pakket op 11 Augustus werd opgehaald dus ik begrijp niet wat er fout is en waarom het zoveel tijd in beslag neemt. Dus nee, op dit moment ben ik helemaal niet tevreden..
SuggestionsVertel klanten wannneer een bestelling worrdt opgehaald, en misschien uitkijken naar een koerier die een beetje sneller werkt? Nu zitten een aantal artikelen al 2 weken in die doos, dat is noet goed en ik verlies houdbaarheidsdatum.
Er was iets mis gegaan bij de vervoerder uiteindelijk is pakket toch gewoon geleverd. Alleen heeft de bezorging langer geduurd dan normaal.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbetere bezorging vs
Pakket is gewoon binnen 5 werkdagen in de vs aangeboden. We hebben geen expresservices.
Pluspunten
Wij zijn 100% tevreden over dit bedrijf en de prompte behandeling en verzorging van onze bestelling.
VerbeterpuntenWat in Uw formulier?betekent de verkorting nvt
Pluspunten
The best there is!!!
VerbeterpuntenKeep up the good work. Zou fijn zijn als we ook van die overheerlijke verse rookworst van de HEMA kunnen bestellen-:))
Pluspunten
alles heel duidelijk en reageerden meteen om een bestel probleempje te onderzoeken.
Verbeterpuntenmy delivery was a bit delayed but that might be because of UK delay.
Pluspunten
All items, many of which were glass jars arrived safely thanks to careful and protective packaging. Well done. Baie dankie.
VerbeterpuntenSpeed of delivery could do with improvement. It took 12 days from placing the order to its delivery.
De gestampte muisje moeten in een plastic zakje verpakt worden, een hoop poeder is door de hele doos gegaan en alle andere producten hadden gestampte muisjes over zich zodat al mijn producten eerst schoongemaakt moesten worden.
Ezelvense Akkers 41
5022PM Tilburg
Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.