Pluspunten
Ik vind het fijn om Nederlandse lekkernij bij mij in Italië te kunnen eten.
Pluspunten
Time of delivery is good.
VerbeterpuntenPrices are really expensive, prices are sometimes more than double as in the supermarket. Pieces of cheese should be available also in smaler pieces not only 700-800 g.
het porto is vaak duurder dan de inhoud van het pakket
Pluspunten
zeer snelle reactie op mijn klacht, waaar real dutch food niet de oorzaak van was. (vandaar de nvt bij snelheid)
VerbeterpuntenIk heb de verzending nog niet ontvangen, kan dus op de andere punten geen commentaar maken
Pluspunten
Goede spullen en snelle levering naar Thailand mede dankzij PostNLen Thaise Post.
Misschien is het handig om sausflessen e.d. in plastic te verpakken. Bij de laatste zending was een van de flessen met currysaus kapot gegaan. Gevolg was dat de hele doos onder de curry zat. Erg smerig en zonde van de fles curry!
Pluspunten
Snelle beleefde reactie en afhandeling van vraag per mail Supersnelle bezorging In perfecte staat ontvangen/goed verpakt Bij afwezigheid af te halen op postkantoor
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Je betaald aardig wat voor de verzending en de producten, maar de levering is dan ook goed verpakt en waanzinnig snel naar de VS! Pepernoten op tijd binnen voor Sinterklaas :)
VerbeterpuntenGeen bestelbevestiging, en geen reactie op m'n vragen van de klantenservice ontvangen. Je krijgt wel een mail zodra het pakket is verstuurd.
Pluspunten
Service van real dutch food is super. Pakket was zoek, fout DHL, maar door hun hulp uiteindelijk toch afgeleverd. Zat 1 artikel niet in wegens uitverkocht, geld terug gekregen Zeer fijn en persoonlijk kontakt met klantenservice. Toppie.
VerbeterpuntenMisschien via post.nl verzenden en niet via DHL
Pluspunten
heb mijn bestelling 2 dagen geleden ontvangen,dus kan ik de beoordeling wat kwaliteit betreft nog niet beoordelen. verpakking excelent . heb zoute drop bestelt,maar niet ontvangen als ook de kwaliteit o.k.is waarschijnlij andere bestellingen vriendelijke groeten Ted.Soetebier
Pluspunten
goede website, veel keuze mogelijkheden.
Verbeterpunten2 weken terug producten besteld, deze nog steeds niet binnen. Het trackingnummer toont niets aan, ik zie dus niet waar mijn pakket is. In het pakket zitten producten die uit een koeling komen. Al met al ik had mijn pakket eerder verwacht plus een trackingnummer wat werkt. De producten zijn enorm duur, het dubbele of driedubbele uit de winkel. Dat jullie als bedrijf erop moeten verdienen begrijp ik, maar 100% of meer?
Pluspunten
Quick and attentive service, used it in the past and will use it again in the future. Happy New Year and with the olieballen mix I purchased again this year it will feel like I am back in Holland again as a child.
Pluspunten
Snelle levertijd Prima website
VerbeterpuntenProdukten zoals stroopwafels en toastjes komen vaak enigszins beschadigd aan. Een extra kartonnen scheiding tussen produkten kan dit wellicht verhelpen. PLEASE: Breng Flower Brand Kroepoek Lang terug in het assortiment!!!!
Pluspunten
Uitgebreid en goede assortiment van alles en nog wat. Zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
verbeter de inpakmiddelen en instrueer de inpakkers dat ze maar niet alles erin "frotten" maar rekening houden (dmv plaats in de doos of de "omverpakking" met evt breekbaarheid of kwetsbaarheid van het product
Pluspunten
De mogeijkheidHollandse produkten te kopen die hier in Denemarken niet oorradig zijn.
VerbeterpuntenDe produkten van de originale leverancier verkopen en niet de alternative van bv.AH. Prijzen zijn hoger dan in Supermarkten dat mag wat naar beneden. er komt voor ons als klant ook de vezendkosten bovenop dan wordt een koffie pad wel erg duur.
Pluspunten
Goede en snelle levering.
Verbeterpuntenaantal producten zou kunnen worden uitgebreid
Pluspunten
personeel vriendelijk, hele snelle levertijd. uitgebreide keuze!
Pluspunten
je krijgt wat je besteld (maar ook wel eens dubbel)
Verbeterpuntende akties op TV worden niet altijd meegenomen bij AH producten.
Ezelvense Akkers 41
5022PM Tilburg
Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.