Pluspunten

zeer vriendelijke en behulpzame firma...alles keurig verpakt....

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Spelen in op actualiteiten, zijn netjes en doen erg hun best het de klant naar de zin te maken.

Zou soms wat meer aparte oosterse produkten willen, maar vrees dat de meeste Hollanders daar niet erg in geinteresseerd zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

alles altijd goed ingepakt en netjes verzorgd

graag de bezorgkosten wat lager

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Because two postal services were used (Dutch and French) I could not trace the package. I didn't know when it would arrive

The Conimex has a very different taste from the Koningsvogel. I am used to the Konongsvogel. Which is the better taste?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Uitstekende begeleiding bij moeilijkheden. Zeer vriendelijke beantwoording bij vragen. Aanbevelingswaardig!

-----

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle levering al jaaaaren sinds ik bestel erg tevreden

laatste pakket niet goed verpakt beschuit en koekjes kapot. ben ik eigenlijk helemaal niet gewend van jullie

Pluspunten

heeft alles super snelle levering super goede en vriendlijke klantenservice

soms kan het verpakken beter ( zodat er niks stuk aankomt ) niet altijd de beste houbaarheids data

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering,veilig betalen

wel scheerzeep, washandjes, scheermesjes maar geen scheerkwast. (vrijwel niet te vinden in afrika)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

deze mensen proberen altijd je wensen te vervullen niets is te veel ik heb tot nu toe altijd alles gekregen waarna ik gevraagd heb ook al staat het niet aangegeven

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De verbinding met Albert Heyn. Dit is het assortiment dat ik het best ken sinds mijn tijd in Nederland. Het assortiment is groot.

De levertijd wordt steeds langer. De eerste bestelling kwam na drie of vier dagen binnen, de laatste duurde meer dan een week.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

dit keer was alles in orde, goed verpakt. Heb u net aan vrienden aanbevolen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

alles prima verpakt

het postbedrijf in roemenie belde of we de spullen op komen halen, dat is toch niet de bedoeling?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Opnemen van nieuwe artikelen Goede en snelle communicatie

Diepvries producten zoals Mora snacks in het assortiment brengen Veel artikelen nogal hoog geprijsd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Als ik een vraag heb, komt er altijd prompt antwoord. Ik woon al 50 jaar in Italie. Vroeger gingen we per auto en kochten die dingen, die er hier niet te koop zijn. Sinds 20 jaar gaan we met het vliegtuig, maar i.v.m. de hoge bagage-tarieven kopen we maar weinig. Sinds een paar jaar ben ik klant van Real Dutch Food en ik hoef niets meer te missen Ik blijf tot mijn dood EEN VASTE KLANT.

Ik zou graag zien, aangezien de meeste dingen die ik koop van AH komen, dat de "Allerhande" automatisch meegestuurd zou worden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Real Dutch Food doet het heel goed met Nederlanders zoals ik toch met de typische Hollandse eet gewoontes te verwennen. De prijs is OK maar is als je vergelijk als je zelf in de Appie Hein shopt iest aan de hoge kant. Het zal ons niet hinderen om toch de hagelslag te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel veel bekende producten heel veel keuze

vandaag was een populair product uit de handel genomen jammer. maar er zijn veel andere keuzes.

• Snelheid/Levertijd

Het tracking no van de post is niet te gebruiken. De laatste 5 bestellingen washet een oud al eerder gebruikt no,dat vorig yaar al bezorgd was. Dus was het niet mogelijk om het pakje te volgen.

Meer drop assortiment Venco en Klene

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede aanbiedingen, zeer goede communicatie en zeer snelle levertijd. Zeer betrouwbaar. Weet dat ik zonder problemen kan bestellen en zal ontvangen.

Had een aantal soorten koekjes in de laatste bestelling maar de mergpijpjes leken wat aan de overrijpe kant maar nog binnen de Best Before datum. Het zag er zozo uit maar smaakte prima (en ben er niet ziek van geworden, moet dan goed geweest zijn). Misschien een kleur fout van de makers?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment. zending is doorgaans goed verpakt. correcte afwikkeling van de order.

Onduidelijkheid over gebruik van bonuspunten. Snelheid van levering is behoorlijk slecht, toch al gauw 1-1,5 week tussen order en levering. Weinig dieet producten beschikbaar. Als je in de winkelwagen iets moet veranderen is het niet echt duidelijk waar je dat kunt doen..

Ezelvense Akkers 41

5022PM Tilburg

Over Real Dutch Food

Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.