Alles klopte

Perfecte service met een mooi prijsje

Snelle levering en netjes verpakt. De hersenschoenen zien er goed uit en waren ook nog eens voor een mooie prijs. Heel tevreden met mijn bestelling!

goede service met 1 minpuntje

meteen na de bestelling werd ik gebeld dat de schoenen diezelfde middag persoonlijk zouden worden langsgebracht. SUPER! de inname in de winkel verliep niet vlekkeloos; er werd niet genoteerd welke schoenen retour kwamen en ik kreeg ook geen geld teruggestort. Dit zou later gebeuren. Verliep een beetje onvriendelijk. in 1e instantie werd er voor 1 paar geld teruggestort. Na een telefoontje met de webwinkel is dit meteen rechtgezet. Erg vriendelijke jongeman.

Snelle levering en prima prijs kwaliteit.

Ik kende monfrance nog van mijn bezoekjes aan Maastricht. Op de site gekeken en toevallig hadden ze “mijn” schoenen in mijn maat en kleur en ook nog eens in de sale. Erg blij mee.

Als je een account hebt werkt de site niet

Erg onhandig!

Goede en mooie schoenen

Duidelijke uitleg over onderhoud schoenen. Mooie producten en fijne hulp ook in de bediening.

Fast shiping, reliable service and product

Fast shiping, reliable service and product

Snelle en correcte levering.

Mooie aanbieding, snelle en correcte levering

Perfect zoals altijd

Mooie collectie, snel verzonden. Goed…zoals het hoort! Bedankt Monfrance!

Schoenen pasten niet.

Ik heb al jaren lang DLSport sneakers maat 40. Nu pasten ze niet. Maat 40 te groot en maat 39 te klein. Jullie leveren snel en de verpakking van de schoenen is erg mooi. Terug sturen gaat gemakkelijk.

Alles oké.

Top.

Perfect geholpen .. vriendelijk

Zeer goed geholpen..

Heel netjes verlopen

Prima ervaring met Monfrance

Supersnelle levering

Prima winkel, webshop

Duidelijke communicatie en mooi verpakt

Snelle bezorging, super verpakt en duidelijke communicatie over levering.

Prima ervaring

Gemakkelijk bestellen. Snelle levering. Van te voren gebeld of ik thuis was en toen gebracht door medewerker van de zaak. Top. Prachtige sandalen zeer comfortabel. Voldoen aan de verwachting. Blij mee.

Snel en correct geleverd

Prettig

Mooie merken

Alles goed verlope. Snelle verzending, mooie merken. Top.

Correcte prijs, correcte levering

Gemakkelijke site, correcte prijs en vlotte levering

Boven verwachting geholpen

Hi! De schoenen waren snel en netjes verpakt. Ook prettig contact gehad met de klantenservice over de prijs van de schoenen. Ook toen binnen een paar dagen het afgehandeld! Super netjes!

Zeer uitgebreide keuze aan sneakers en zeer snelle levering na een online bestelling. Pakketje werd netjes verpakt 1 dag later al geleverd.

Een en al tevredenheid

Snelle verzending en duidelijke communicatie over de bestelling. Fantastische sneakers tegen een leuke prijs.

top

top

Magnanni Sneaker

Tolles Produkt zu einem guten Preis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.