Snelle service en een bijzonder assortiment.

Mooie collectie! Super snelle levering, goed verpakt. Prachtige slippers van Babouche ontvangen. Ze vallen goed op maat. Ik ben er heel blij mee.

Snel geleverd keurig ingepakt

Snel geleverd keurig ingepakt

Klantvriendelijke schoenenzaak, waar de klant nog koning is.

De manier waarop ze met klanten omgaan, de kwaliteitscontrole voor levering en de communicatie hierover dwingt respect en waardering af.De deal is uiteindelijk niet doorgegaan omdat ik de deal heb ingetrokken. Het geld was binnen 2 dagen al op de rekening.Voor mij een zaak om vaker te shoppen.

Top.

Alles is uitstekend,de prijs ,de service ,de snelheid waar mee je je bestelling thuis krijgt bezorgd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Makkelijke site om je bestelling te doen. Snel geleverd, wat erg fijn is. Netjes verpakt.

Super service, bij vragen per mail direct antwoord.

Prachtige schoenen, slippers, goed verpakt, snelle verzending. Gezien mijn moeilijke maat heel moeilijk om op internet in te schatten. De antwoorden per mail hebben geholpen om de juiste beslissingen te nemen.

Vlugge levering

Komen vandaag de schoenen ruilen zijn helaas 1maat tegroot.. Natuurlijk zelf schuld maar het komt hopelijk goed.

Snelle levering, werd prima op de hoogte gehouden. In een woord TOP!

Zie boven

Prachtige schoen

In de winkel hele mooie schoenen gezien en gepast. Omdat mijn maat er niet meer was deze online besteld. Prachtige slingbacks, in 2 maten. Snel en netjes geleverd. Het te kleine paar, bij de winkel geretourneerd. Geld weer snel retour.

Het was weer perfect

Ik kan het in mijn omgeving vaak bij nolten en assem niet vinden. Het is keurig maar weinig flair. Bij mon france slaag ik altijd in een keer. Het is maar goed dat ik familie in maastricht heb. Dan kan uk nog eens langskomen.

Prachtige schoenen, snel geleverd

De collectie bij Monfrance is geweldig. Ook deze sandalen waren weer ontzettend gaaf.

Kortris

Heel goed! Snel geleverd.

Snelle en zeer nette service.

Artikel was top en snel verzonden

Prima verzorgd

mooie collectie en correcte levering.

Prima. Snelle korrekte levering

Omdat er iemand in de buurt kon zijn van mijn woonplaats wilden ze het zelfs thuis afleveren. Dat noem ik nu service. Helaas waren we er niet maar had ik erg gewaardeerd. Dus top.

Nette levering

Snelle levering en netjes verpakt

Goede service, ook telefonsch contact verliep velkkeloos

Ik wilde mijn tweede paar Harris schoenen bestellen, dit keer via de webhop want Maastricht is best ver voor een paar schoenen. Via de webshop opgezocht en dan het issue van de juiste maat... Harris valt groot uit maar om dan maar een maat kleiner dan normaal te bestellen, is ook nogal wat. Dus na een belletje en goede uitleg toch maar besteld. Nadat ze binnen waren, pastten ze uitstekend (gelukkig)! Dus danl voor het advies!

Goede ervaring. Mooi en kwalitatief goede schoenen! Ik ken de winkel vanuit Maastricht natuurlijk. Nu online besteld. Want woon niet in de buurt van Maastricht. Super dus.

Alles perfect geleverd. Top zaak , goede kwaliteit en top service.

Mooie kwaliteit en snelle service

Mooie winkels , altijd goed uitziend en veel keuze in mooie merken.

hele snelle levering

hele snelle levering

Correct afgehandeld

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.