Schoenen prachtig, maar levering te weinig info
Na 6 dagen kreeg ik pas mijn pakket. Het bleef volstrekt onduidelijk waarom mijn pakket niet geleverd werd. Post.nl gaf geen verklaring, zelfs de chatbot gaf op mijn vraag geen antwoord.
Beveelt aan
23 September 2026
Elly
Gouda
Reactie van MONFRANCE schoenmode
Beste Elly,
Bedankt voor uw review.
U heeft uw bestelling op 16 september geplaatst. Zoals ook in de track & trace te zien is, hebben wij uw bestelling diezelfde dag nog overgedragen aan PostNL.
PostNL heeft vervolgens in de track & trace aangegeven dat de bezorging vanwege drukte iets langer duurde dan gebruikelijk. Helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertragingen die ontstaan nadat een pakket aan de vervoerder is overgedragen.
Wanneer u via de website van PostNL contact probeert op te nemen, krijgt u inderdaad in eerste instantie te maken met een chatbot. Mocht er in de toekomst iets niet goed gaan met een levering, dan raden wij u daarom aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij kunnen als afzender direct contact opnemen met onze accountmanager bij PostNL en navraag doen naar de actuele status van uw pakket.
Gelukkig heeft u de schoenen inmiddels ontvangen. Wij wensen u er heel veel draagplezier van!
We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
MONFRANCE webshop