Pluspunten

Snelle levertijd. Wat helemaal top was dat er op het bestelformulier aangegeven was welke kleur verpakking welk condoom was.

Meer verschillende pakketten samenstellen waarin van alles zit. Nu zijn die er ook, maar meerdere verschillende pakketten zou leuk zijn.

Pluspunten

Discreet verpakt

Pluspunten

SNEL

Die heb ik niet ben erg tevreden

Pluspunten

super snel geleverd

Pluspunten

discreet,snel,makkelijk in de omgang

Pluspunten

Snel, discreet, maar bovenal: perfecte artikelen!

Pluspunten

Snelle levering en anoniem verpakt. Veel keus.

Vaste klantenkorting?

Pluspunten

Snel, anoniem en veel keus

Nog geen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Geen. Alles was prima

Pluspunten

safe and secure

none

Pluspunten

Snel in huis en anoniem supper

Nee is goed zo

Pluspunten

het was zeer discreet. je kon aan de verpakking niet zien wat er inzat.

op de verpakking mededelen dat het persoonlijk is, zodat anderen het niet per ongeluk zouden openmaken.

Pluspunten

Snel bezorgd en lage prijs

Een bezorg tijdstip zelf kunnen uitkiezen

Pluspunten

snelle levering en anonieme verpakking

de betaling van Ideal ging niet soepel weet niet aan wie dat lag, misschien nog even checken?

Pluspunten

Snelle levering Uistekende produkten

Pluspunten

Snel bezorgd. Anoniem verpakt.

Dorpstraat 144

5504 HM Veldhoven

Over C-A

Gratis verzending en alles van Durex en vele andere merken: alle maten, smaken en soorten. En: veel leuke producten voor je seksuele welzijn: massage- en glijmiddel en leuke gadgets. Condoom-Anoniem.nl is méér dan alleen een webwinkel: de website bevat veel informatie over veilig vrijen, condooms, anticonceptie en SOA en biedt steeds het laatste nieuws. Tevens groothandel voor bedrijven en organisaties en condooms in eigen verpakkingen. Waarom Condoom-Anoniem.nl? Lage prijzen: want we vinden dat condooms zo goedkoop mogelijk moeten zijn. Gratis verzending: want condooms kopen moet zo makkelijk mogelijk zijn. Discreet & Anoniem: niemand hoeft te weten wat je bestelt, dus zie je dat niet aan onze post. Afhalen in heel Nederland mogelijk bij + 1700 afhaalpunten van TNT Post. Supersnel: voor 17:45 uur besteld, vaak de volgende dag in huis. Goede bereikbaarheid: mail, telefoon en chat, altijd zo snel mogelijk antwoord op je vragen. De beste service: want het vertrouwen van onze klanten is ons bestaansrecht!