Top!!!

Perfect!!

Super kwaliteit matten en snelle levering

Regenboog matten besteld.mooie kwaliteit..snelle levering.. en direct bevestiging en updates via e-mail.Aanrader!

Goede snelle levering. Mooie matten. Goed zelf te bevestigen.

Jammer alleen dat er geen plakstrip op de kopse kant zit. Hierdoor blijven de buitenranden iets naar buiten staan. Verder prima matten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel geleverd, mooi kwaliteit voor een goede prijs.

Mooie kwalitatief goed matjes, snel geleverd.

Super kwaliteit en snelle levering

Geweldig dat je in verschillende maten kan kiezen. In kleuren en verschillende soorten tapijt.

Goede kwaliteit en een mooi kleurrijk geheel.

De regenboog matjes gekocht. Er zat een duidelijke uitleg bij hoe ze gelegd moeten worden, ook in de bocht van de trap. De witte trap is een hele fleurige geworden. Tip: de witte strip gaat er eenvoudig af als je eerst een hoekje stevig indrukt zodat de lijm goed in het matje zit.

Prima service en levering

Keurig verpakt, goede kwaliteit, erg tevreden !

De Levering was snel,en ondanks en foutje bij de aantal was het de volgende dag direct opgelost! Ze zijn van heel goeie Qualität, alleen het witte plakstrepje vraagt toch om een beetje meer gedoeld. Ik ben er heel content ermee.

Snel en goede kwaliteit

De rechte matten gekocht, prachtig resultaat. Duidelijk aangegeven dat de vakantie langere levertijd heeft, maar toch gisteren al ontvangen. Dank!

Leveren Snel, opvolgen vragen per mail slecht (geen reactie)

Duidelijkheid website en levering waren snel, maar diverse vragen per email krijg ik geen reactie op.

kwam snel en is zoals we verwachten

op de side stond dat jullie op vakantie waren tot , daarna zou het verwerkt worden dat was dus snel en de traptreden zijn zoals we verwachten fleurig

Kan nog niet beoordelen, want heb nog niets ontvangen

Heb nog niets ontvangen, alleen 2x een verzoek tot beoordelen ...

Mooi, stevig en makkelijk te plakken.

Veel kleuren keuze, wat je niet vaak vindt. Prettig, de korte, maar duidelijke beschrijving hoe je ze het beste aanbrengt. Zeer tevreden over het resultaat.

Mooie matten alleen die plakband..

Goede levering. Mooie matten. Niet heel goedkoop maar fijn dat je hwt aantal precies kan opgeven. De brede plakstrip is alleen lastig af te pellen; je trekt snel de hele tape eraf.

Snel en goed geregeld. Prima matten

Naar wens

Prettig contact met de eigenaar

mooie trapmatten en snel geleverd

Makkelijk aan te brengen We hadden paars gekozen Prachtige kleur. Heel bij mee Snelle levering

Goede snelle service

Zelf toen niet alle tredes beplakt waren met dubbelzijdig tape.kregen we dat binnen n dag of twee opgestuurd.

Super goed

Goede communicatie, snelle levering

Zeer tevreden mooie traptegels snelle levering.

Prettige ervaring, snelle levering, goede kwaliteit

Erg tevreden met zowel de bestelling, de levering als de kwaliteit van de trapmatten. Super!

Uitstekende en goede service,, artikel goed verpakt, execellente kwaliteit

mooie degelijke rechthoekige trapmatten, exacte maatopgave en een kind kan het leggen met handige kleefranden.

Mooie trapmatten (regenboog)

Snelle service en mooie trapmatten, we hebben gekozen voor de regenboog matten, een aanwinst voor je kamer! Erg tevreden!

Mooie kleur trapmatten, lime green. Vreemd alleen dat er geen plakstrip is op het gedeelte die over de traptrede valt. Ik heb zelf dus wel montagelijm gebruikt om de matten te bevestigen. De plakstrips zijn te weinig voor goede hechting. Kwaliteit is redelijk denk ik zo. De tijd zal het uitmaken...

Burg Ten Veldestraat 1 A

8281ZN Genemuiden

06 - 38 32 10 79

Over Elite Trapmatten

Elite Trapmatten verkoopt trapmatten die in eigen productie zijn geproduceerd. Het bedrijf is opgericht door Michel de Lange en inmiddels maken wij al vijf jaar lang kwaliteit trapmatten voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder staan de voordelen van Elite Trapmatten. Onze pluspunten: - Direct contact met onze vakman - Zelf geproduceerd - Niet goed geld terug Ons "Elite" Merk: - Alleen de hoogste kwaliteit - Diepe, volle kleuren - Zeer sterk, duurzaam materiaal - Vuil afstotend - Sterke gefestonneerde rand - Gemakkelijk aan te brengen via plakrand