3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlug geleverd en kwalitatief hoogstaand materiaal

Pluspunten

Pluspunten

Zeer tevreden. Duidelijke site, snelle verzending en levering en echt een goed product. Mijn trap ziet er weer top uit en loopt ook nog lekker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kwaliteit van de matten is erg goed. Website redelijk eenvoudig. Levering ook vrij snel.

De plakkranden zitten erg los. De beschermstrip is moeilijk te verwijderen. Op enkele matten zat helemaal geen plakstrip. Ik vraag me serieuw af hoe lang de matten stevig blijven zitten.

Pluspunten

Compleet verrast door de lage prijzen en de kwaliteit van laten leggen van de 2 heren. Ligt er perfect in. Geen puntje kunnen vinden wat beter had gekund. Zal voortaan altijd hier laten doen en aanbevelen.

Pluspunten

snel ,netjes ook het achteraf betalen vinden wij prettig ik dacht alleen dat het wat hoger tapijt was maar het is goed hoor

Pluspunten

Mail contact wat ik heb 2 op zicht kan weer in mindering op de rekening

Pluspunten

Snelle levering. Afspraak 10% retour na plaatsen op social media was ook snel geregeld.

Pluspunten

Prachtige kwaliteit, zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit

Pluspunten

Kwamen achteraf toch 1 trapmat tekort. Besteld. En voor deze zending werd geen kosten in rekening gebracht. TOP! Daarnaast snelle levering en prima kwaliteit.

Telefoonnummer waar uw bedrijf te bereiken is, kan wel duidelijker vermeld worden.

Pluspunten

Echt ze ff bellen. Kreeg veel medewerking en meedenken. Gratis staal en monsters opgestuurd

1 tegel zat geen plakrand

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit product !

Pluspunten

Snelle levering Zware kwaliteit

Pluspunten

breed aanbod mooie kwaliteit snelle levering

plakrand aan de gehele achterkant van de trapmat ga zo door

Pluspunten

duidelijke webpagina en snelle levering ondanks de feestdagen

Pluspunten

Duidelijke site en een snelle levering

Voor mij geen

Pluspunten

Top kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

pakket met regenboog trapmatten,had ik donderdag besteld en twee dagen later op zaterdag al in huis. (snelle levering) daar ben ik zeer tevreden over. de trapmatten zien er mooi uit,maar ze zijn nog niet op de trap geplaatst.

ik heb geen verbeter punten.

Burg Ten Veldestraat 1 A

8281ZN Genemuiden

06 - 38 32 10 79

Over Elite Trapmatten

Elite Trapmatten verkoopt trapmatten die in eigen productie zijn geproduceerd. Het bedrijf is opgericht door Michel de Lange en inmiddels maken wij al vijf jaar lang kwaliteit trapmatten voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder staan de voordelen van Elite Trapmatten. Onze pluspunten: - Direct contact met onze vakman - Zelf geproduceerd - Niet goed geld terug Ons "Elite" Merk: - Alleen de hoogste kwaliteit - Diepe, volle kleuren - Zeer sterk, duurzaam materiaal - Vuil afstotend - Sterke gefestonneerde rand - Gemakkelijk aan te brengen via plakrand