Pluspunten

Pluspunten

SNELLE SERVICE

Pluspunten

Snelle levering, prima spullen. Korting bij bestelling tijdens vakantie!

Ga zo door.

Pluspunten

zeer goede prijs kwaltijd

Pluspunten

Bereikbaarheid is goed

Duidelijker aangeven wanneer een beetelling verstuurd wordt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Lijm houdt niet op onze (gelakt beuken) niet. Bevestiging van de traploper met extra lijm is bij ons noodzakelijk geweest.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, goed product, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Bij afwijkende maten, denkt dit bedrijf zeer professioneel mee. Betrouwbaar, komen afspraken, nauwgezet na. Kwaliteit goed.

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteit matten uitstekend. Goede communicatie. Online bestellen is gebruiksvriendelijk en makkelijk.

De mogelijkheid om via het bedrijf (tegen betaling)een klusser in te huren die de trapmatten plaatst.

Pluspunten

Snelle levering. Er was iets fout geleverd, maar na contactname, werd dit onmiddellijk opgelost, en had ik de juiste matten de dag nadien . Zeer correct

Pluspunten

Prima levering... mooie kleuren... eenvoudig te bevestigen.

Plakranden soms wat lastig los te krijgen.

Pluspunten

Mooie trapmatten en goede levering. Dik tevreden!

Jammer dat de leveringsdatum en tijd niet aanpasbaar is

Pluspunten

Mooie kwaliteitsmatten, voor niet te dure prijs. Perfecte levering.

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Snelle verzending. Mooie kwaliteit matten.

Pluspunten

Prima matten, de basic line genomen als simpele opknapbeurt van onze trap aangezien de matten van de vorige bewoners heel erg vies waren.

Het ronde gedeelte heeft alleen een plakstuk in het midden waardoor de matten niet helemaal lekker blijven liggen met stofzuigen. Iets meer plakstrip langs de gehele ronde kant zou dit simpel kunnen voorkomen.

Pluspunten

Wild Romance Zwarte Trapmatten besteld, erg tevreden. Reageren snel op email, en vlot geleverd. Heb geen ervaring met andere type vloermatten. We wilden de trapmatten niet te groot en niet te klein, deze "tussenmaat" is perfect aangezien 65 cm breed en 22 cm diep te groot zou zijn. Een van de weinige websites waarbij er informatie wordt gegeven over het type stof en materiaal dat gebruikt is, dat zegt ook wel iets. Het erop lijmen gaat goed, soms trek je de lijmsticker ook mee, maar dat is een handigheid met je nagels wat je even door moet hebben. Alleen met kinderen is het aan te raken om extra dubbelzijdig plakband te gebruiken of ze vast te zetten met extra nietjes hier en daar, zoals ik heb gedaan. Fijn dat er ook relatief veel beoordelingen zijn.

- Geen/

Pluspunten

snelle levering super blij met de vrolijke traptegels

Pluspunten

Uitstekend. Supersnelle levering. Zou 2 dagen duren, was al binnen 1 dag geleverd. Super mooie kleur, en kwaliteit. mooier dan gedacht. Heel heel correcte afhandeling van bestelling.

Burg Ten Veldestraat 1 A

8281ZN Genemuiden

06 - 38 32 10 79

Over Elite Trapmatten

Elite Trapmatten verkoopt trapmatten die in eigen productie zijn geproduceerd. Het bedrijf is opgericht door Michel de Lange en inmiddels maken wij al vijf jaar lang kwaliteit trapmatten voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder staan de voordelen van Elite Trapmatten. Onze pluspunten: - Direct contact met onze vakman - Zelf geproduceerd - Niet goed geld terug Ons "Elite" Merk: - Alleen de hoogste kwaliteit - Diepe, volle kleuren - Zeer sterk, duurzaam materiaal - Vuil afstotend - Sterke gefestonneerde rand - Gemakkelijk aan te brengen via plakrand