Pluspunten

Vlot geleverd, goede kwaliteit voor een alleszins redelijke prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel keuze, duidelijke website, duidelijke foto's en omschrijving

De bestelde trapmatten bevallen tot nu goed, tegenvaller is de kleur van de rand, deze was op de foto vele malen donkerder dan als wat we gekregen hebben. Om de kleur van de rand hadden we juist de keuze gemaakt voor een tint donkerder. kortom foto komt niet overeen met geleverd materiaal.

Pluspunten

snelle en correcte levering, duidelijke site, goede trapmatten conform foto op de site.

Pluspunten

Persoonlijk contact is uitstekend en hebben in overleg zelfs nog korting op de internetprijs gekregen gezien we een grote bestelling hebben geplaatst. Kwaliteit matten is prima!

Pluspunten

Goed product. Prima prijs. Snelle levering. Niets meer aan doen!

Geen.

Pluspunten

Prima service (zowel telefonisch als bezorging) en producten van hoogwaardig kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

Goede en duidelijke webshop met groot assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

Leuk product! En vrij snelle levering.

Melden wanneer het pakket op de bus gaat. Nu moest ik er zelf naar vragen. Ik kreeg wel direct antwoord, maar is gewoon zonde dat het niet automatisch gebeurde.

Pluspunten

De door ons bestelde matten, bleken toch wat te klein voor de onderste treden. We wilde bredere. We kregen een goed advies om alle matten terug te sturen en andere matten op maat te laten maken afhankelijk van de diepte van de trede. Dan bleef de breedte van de mat wel overal gelijk. Top geregeld.

Pluspunten

snelle bezorging. Kleuren komen overeen met de werkelijkheid

Pluspunten

Mooi product, per stuk verkrijgbaar. Niet iedereen heeft een trap met zestien treden te bekleden . . . Ruime keuze, zowel in kleur als in maten. Wij hebben nogal brede trappen en dan zien kleine trapmatten er eigenlijk niet goed uit. De site straalt deskundigheid en zelfvertrouwen uit. Dat was voor ons overtuigend.

Misschien over het hoofd gezien maar niet op de site gevonden: een verwerkingsvoorschrift met de instructie om de ondergrond goed te ontvetten. Wij kregen die tip van een familielid-met-ervaring en zijn daar achteraf erg blij mee.

Pluspunten

In één woord: SUPER! De trapmatten zijn zoals beloofd op de tweede dag na bestelling geleverd, en ze zijn prachtig en kwalitatief zeer sterk. Mijn traphal is een eyecatcher geworden! Goede service, zalige matten. Keep it up! Groetjes, Els

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hadden een verkeerde levering van trapmatten ontvangen, maar naar een mailtje werd het gelijk opgelost. Binnen twee dagen hadden we de juiste matten in huis.

Pluspunten

Mooie betaalbare producten, en een goeie snelle service, zeker een aanrader !

Pluspunten

Snelle levering, goede service

geen

Pluspunten

Snelle levering. Prima kwaliteit matten. Grote keuze. Uitmuntend maar...

Jammer dat de aanbiedingskorting alleen geldt voor de kleinste maten. Dat maakt de matten niet voordelig.

Pluspunten

Trapmatten ontvangen snelle service en was op zoek naar echte zwarte Trapmatten en ook die zijn perfect

Pluspunten

perfect service en levering

Pluspunten

Snelle levering, verkoopt artikelen per stuk ipv per set. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Op het moment van bestellen was het bedrijf op vakantie en was er blijkbaar een kortingscode beschikbaar. Dit zagen wij pas na de bestelling ergens op de site. Zet de code dan gewoon al in het bestelscherm. Beetje jammer om er achteraf achter te komen. Verder prima bedrijf.

Pluspunten

snel en betrouwbaar, verder goede kwaliteit

Pluspunten

snelle levering juiste goederen tegen een goede prijs kwalitatief

Pluspunten

Een fijne, duidelijke, website. We twijfelden nog wat over de kleur, dus het was heel handig dat we niet alleen een losse kleur konden bekijken, maar ook hoe onze witte trap (toevallig dezelfde als die op de foto's) eruitziet met deze trapmatten erop. We hebben gekozen voor om en om groen en bruin, een maatje groter voor onze nieuwbouwtrap. Het is heel mooi geworden. En 10% korting vanwege de vakantie was mooi meegenomen. Snel geleverd, goed verpakt, goede leginstructie op de site. Prima!

Burg Ten Veldestraat 1 A

8281ZN Genemuiden

06 - 38 32 10 79

Over Elite Trapmatten

Elite Trapmatten verkoopt trapmatten die in eigen productie zijn geproduceerd. Het bedrijf is opgericht door Michel de Lange en inmiddels maken wij al vijf jaar lang kwaliteit trapmatten voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder staan de voordelen van Elite Trapmatten. Onze pluspunten: - Direct contact met onze vakman - Zelf geproduceerd - Niet goed geld terug Ons "Elite" Merk: - Alleen de hoogste kwaliteit - Diepe, volle kleuren - Zeer sterk, duurzaam materiaal - Vuil afstotend - Sterke gefestonneerde rand - Gemakkelijk aan te brengen via plakrand