Pluspunten

Duidelijke site Snelle foutloze levering Mooie kwaliteit

Briefje bij de levering Iets makkelijker te verwijderen bescherming grote plakstrook

Pluspunten

Prijzen zijn schappelijk, maar vooral de ruime keuze in kleur en de mogelijkheid om custom made te laten verzorgen zijn een groot voordeel. Een fout in de verzending werd vlot en goed afgehandeld. Goede service.

Goed tellen voor verzenden ;).

Pluspunten

Mooie kleuren, overzichtelijke website en snelle levering.

Aangeven wanneer het pakketje komt.

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit van de trapmatten is goed, mooie paarse kleur

Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit.

N.vt.

Pluspunten

Prima kwaliteit snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Je krijgt ook echt wat je heb besteld.

Het was wel lastig om het beschermlaagje eraf te krijgen waar je de trapmat mee vastplak op de trap. Verder geen verbeter nodig mijn inziens.

Pluspunten

Snelle bezorging en super mooie paarse trapgaten. Zal het iedereen aan raden om daar te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie trapmatten

Pluspunten

Goed kunnen overleggen ivm een vierkant bovenaan de trap waarvan we niet wisten wat we ermee moesten doen, snelle levering, goede prijzen, goede communicatie tussen klant en verkoper

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snelle levering

Niet steeds om reviews vragen

Pluspunten

groot assortiment. goede voorlichting, ook wat betreft afmetingen

Nogal prijzig.

Pluspunten

Duidelijke info, snelle service

Misschien track and tracé altijd naar klant mailen?

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, goede producten prima kwaliteit, goede prijs

Pluspunten

s middags voor 15.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Ik had 3 voorbeeld stukken tapijt ontvangen en daar kon ik uitstekend eentje uit kiezen om een trap mat van te laten maken. Ideaal want je kunt dan ook inschatten of het mooi in je huis staat en op de trap past qua kleur. Erg mooie trapmatten ontvangen die heel netjes gemaakt zijn.

Er zit maar op 2 plekken (midden trap mat en waar de voorkant van de trede zit en dan aan slechts een kant) een strip om hem mee aan de trap te bevestigen. Dat vind ik echt veel te weinig. De hoeken van de trap mat gaan dan uiteindelijk krullen en ze laten dan redelijk snel los. ik had ook aan de voorkant van de trede 2 plakstrips verwacht en ook in de hoeken van de mat. Helaas. Ik heb dus voor ik ze plaatste er zelf nog extra 2 zijdig plakband op moeten doen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de keuze van aantal artikelen,snelheid van leveren/naleveren

bij de afleveren zat geen pakbon/brief zelfs bij naleveren geen briefje. Verder vind ik de korting op een volgen d bestelling slecht omdat ik er van uit gaat dat de kwaliteit zo goed is dat ik de komende jaren ze nog niet hoeft te vervangen.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Kleuren op de website. Ik was op zoek naar echt gele trapmatten. Bij geel stonden echter 2 verschillende gele kleuren voor dezelfde trapmat. (Een fellere en minder felle) Het geel neigt naar groen, dus dat kan verbeterd worden.

Pluspunten

Fijn dat het mogelijk is trapmatten op maat te bestellen. Vriendelijke jongen aan de telefoon

Pluspunten

Mooie en aparte collectie.

'Bedankt voor je bestelling' brief meesturen in verpakking. Dit is klantvriendelijker. Ook verdere info ontbreekt in verpakking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kwaliteit en kleur

onderkant plakstrip moeilijk te verwijderen (van de ronde kant)

Pluspunten

Dit bedrijf levert goede kwaliteit tegen een prima prijs.De bestelling was ook netjes op tijd verstuurd.

Niets paan te merken.

Pluspunten

Goed ogende producten.

Modernere look voor website

Pluspunten

Tekeningen met de maten gemaild van de treden van een houten trap met een lastige haakse draai naar rechts. Michel heeft de maantjes voor onderste probleem treden met de draai gratis ingekort. Ik heb gewoon de standaard prijs betaald, prima service. Randen keurig omgezoomd/gestikt. De stof moet zich in de praktijk nog bewijzen maar lijkt prima kwaliteit. Al met al keurig en vlot afgehandeld. Kan Elite van harte aanbevelen. Ton

duidelijkere (maat-)omschrijvingen

Burg Ten Veldestraat 1 A

8281ZN Genemuiden

06 - 38 32 10 79

Over Elite Trapmatten

Elite Trapmatten verkoopt trapmatten die in eigen productie zijn geproduceerd. Het bedrijf is opgericht door Michel de Lange en inmiddels maken wij al vijf jaar lang kwaliteit trapmatten voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder staan de voordelen van Elite Trapmatten. Onze pluspunten: - Direct contact met onze vakman - Zelf geproduceerd - Niet goed geld terug Ons "Elite" Merk: - Alleen de hoogste kwaliteit - Diepe, volle kleuren - Zeer sterk, duurzaam materiaal - Vuil afstotend - Sterke gefestonneerde rand - Gemakkelijk aan te brengen via plakrand