Pluspunten

Snelle levering en alles keurig in orde.

Pluspunten

Binnen 2 dagen hadden we alles in huis.

Status van de bestelling was niet synchroon met de werkelijkheid

Pluspunten

Zeer tevreden met onze donkerbruine hoogpolige trapmatten,en dat we ze ook nog in grotere maat konden bestellen was helemaal super.En snelle levering.

Pluspunten

Mooi formaat,niet te groot. Je ziet nu ook nog iets van de trap.

Pluspunten

De trapmatten waren snel binnen en zien er in het echt heel mooi uit. Wat opviel waren de randen van de matten, deze zijn perfect afgewerkt.

Pluspunten

zeker een aanrader vandaag bestelt over 3 dagen in huis volgens afspraak

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service.

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit, zagen eruit zoals verwacht

instructie hoe je ze moest bevestigen en waar vooral

Pluspunten

Nam de verantwoordelijkheid bij het leveren naar het verkeerde adres

Lees de bestelling, zodat het naar het juiste adres wordt gestuurd

Pluspunten

Erg mooi, ben zeer tevreden! En een snelle levering

Niets aan te merken

Pluspunten

Ruim assortiment met vrolijke kleuren voor een mooie prijs en de matten zijn makkelijk te plaatsen.

Naast de bevestiging van bestelling ook graag een track&trace nummer, dan heb je een beter idee hoe laat en wanneer je klaar moet staan om de bestelling aan te nemen.

Pluspunten

snelle levering ,prima materiaal. 100% tevreden

misschien iets grotere plakstrippen aan de bovenkant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kleur stond niet goed op de foto en heb daarom de trapmatjes retour gezonden. Geld binnen de gestelde termijn terug gekregen! Jammer dat de kleur tegen viel.

Pluspunten

Kwaliteit van de trapmatten is zeer goed en de prijs is laag. Snelle levering en een heldere betrouwbare website

geen

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment, betaalbaar, makkelijk te bevestigen

Stuur een mailtje (of link/track and trace) als de trapmatten aangeboden worden aan het distributiebedrijf dan weet je als consument dat je ze de volgende dag binnen hebt. Ik wist nu niet of ze al waren verstuurd

Pluspunten

Alles zoals het hoort ! Snelle levering, mooie trapmaantjes ! Bedankt !

Pluspunten

Mooie, zachte bruine trap matten besteld en ontvangen! De bezorging was erg snel en de matjes zijn makkelijk te leggen. Het ziet er mooi uit voor een hele goede prijs. Wij zijn zeer tevreden!

Ik had het contact nummer gebeld die te zien was op de website en voicemail ingesproken. Helaas werd ik niet teruggebeld.

Pluspunten

goed contact gehad over de levering. alles netjes optijd geleverd en naar verwachting. prijs->kwaliteit verhouding is super. was echt een koopje voor de kwaliteit die geleverd is.

Pluspunten

Mooie trapmatten en van goede kwaliteit. Snel geleverd op de gewenste manier.

Pluspunten

Mooie en kwaliteits trapmatten Standaard diverse maten en daarnaast ook maatwerk mogelijk Snel geleverd

Status update order

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, we hadden verzocht om een testset, deze werd ons direct toegestuurd. Na de trapmatten gezien te hebben, hebben we ze besteld, en het ziet er prachtig uit! Snel, professioneel en klantvriendelijk.

Geen.

Pluspunten

prima website telefonisch contact en advies was zeer naar wens

Pluspunten

Vriendelijke service! Neemt echt de tijd om het duidelijk uit te leggen.

Pluspunten

snelle levering en perfecte kwaliteit prijsverhouding

Burg Ten Veldestraat 1 A

8281ZN Genemuiden

06 - 38 32 10 79

Over Elite Trapmatten

Elite Trapmatten verkoopt trapmatten die in eigen productie zijn geproduceerd. Het bedrijf is opgericht door Michel de Lange en inmiddels maken wij al vijf jaar lang kwaliteit trapmatten voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder staan de voordelen van Elite Trapmatten. Onze pluspunten: - Direct contact met onze vakman - Zelf geproduceerd - Niet goed geld terug Ons "Elite" Merk: - Alleen de hoogste kwaliteit - Diepe, volle kleuren - Zeer sterk, duurzaam materiaal - Vuil afstotend - Sterke gefestonneerde rand - Gemakkelijk aan te brengen via plakrand