Ontzettend fijne eigenaren

Goede begeleiding, eerlijke mening, veel mogelijkheden, super service kortom heel erg tevreden en we komen zeker weer.

Keurig netjes verzorgd en glazen van prima kwaliteit!

top glazen, zelfde kwaliteit tegen veel lagere prijzen

snelle reacties, goede kwaliteit

Prima. Goede, snelle service.

Ging om nieuwe glazen in een leesbril. Jammer dat je dan in eerste instantie een foto moet opsturen. Wat achteraf niet nodig bleek. Dat mag wel duidelijker worden gemaakt. Verder echt prima service en snel. Top.

Ik kan iedereen dit aanbevelen . In 1 week had ik nieuwe glazen in opgestuurd montuur. En dat alles voor een goede prijs. Er zat een kaartje bij van Marian. Dus Marian hartelijk dank voor de goede service!

Boven verwachting!

Aanvankelijk was is sceptisch over het online kopen van brillenglazen. Nu ik het resultaat heb, ben ik zeer tevreden. Het hele proces (van bestellen tot afleveren) verliep soepel. Ook de communicatie via de mail was prettig.

2e bril voorzien van glazen

Probleemloos en correcte afhandeling!

Super concept!

Nieuwe glazen op sterkte in mijn Rayban zonnebril laten zetten in donkergrijs degrade. Hele goede communicatie en een keurige levering. Mooi verpakt, oude glazen erbij, doekjes, spray voor de glazen én nieuwe neusvleugeltjes. Kortom; top. De bril is heel mooi geworden en het ziet er heel prettig doorheen. Aanrader!

Persoonlijke aanpak

Ik was eerst wat huiverig om mijn bril op te sturen, maar na daarover wat heen en weer gemaild te hebben, toch maar gedaan. Ik kreeg keurig een bevestiging van ontvangst en indicatie van wanneer de glazen klaar zouden zijn. Heb de bril nu 1 dag op. Vooralsnog tevreden met het resultaat.

Opticien kon het niet regelen, Brillenglazen.com wel!

Vorige zomer had ik een Ray Ban zonnebril gekocht met de intentie dat ik meer lenzen zou gaan dragen maar daar was niks van waar. Toen ik bij de opticien langs ging met de vraag of ik er glazen in kon laten zetten kreeg ik een snelle NEE en werd ik op een vervelende manier afgewimpeld. Na snel googelen kwam ik bij Brillenglazen.com en heb ik die dag nog een bestelling geplaatst, dit was in de vakantie periode en ondanks dat op de website stond dat ze op vakantie waren werd mijn bril met nieuwe glazen binnen 3 weken weer thuis bezorgd. Ik geef deze service een dikke 10, en ik ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van Brillenglazen.com

Waar vakmanschap en gezelligheid samen komt

Goed opgevangen, tekst en uitleg gekregen en echt een handmade bril gekregen ( gekocht ) geen snelle verkooppraat, gewoon de tijd nemen en waar klant nog koning is met lekkere muziek op de achtergrond. Een familie bedrijf waar ik de volgende keer weer graag terug kom! Pim

Vrij vlotte samenwerking

Ik heb voor de eerste maal via brillenglazen mijn bril besteld, dit proces verliep vrij vlot, en de afhandeling is zeer goed gegaan. Mijn bril is wel niet helemaal correct volgens mij, ik heb een miltifocaal glas en voor dichtbij is het zeer goed, maar voor veraf zie ik schemeringen.

Super service, goede klantenservice!

Eerst telefonisch contact gehad omdat ik een 3D op maat geprint montuur voor mijn verjaardag had gekregen. Geen probleem, en inderdaad met mijn recept is het tiptop voor elkaar. Snelle levering en heldere communicatie over de status.

Lange wachttijd maar tevreden met het product

Van te voren is er niet duidelijk aangegeven dat de levering langer zou gaan duren in verband met de zomervakantie. Ondanks dat de levering daarom wat lang duurde ben ik erg tevreden met de nieuwe glazen in mijn zonnebril en het vriendelijke contact met het bedrijf.

Goede service en een goede prijs!

Zeer goede klanten service. Ik ben echt tevreden met mijn bril!

De bestelde cylindrische glazen werden tot mijn verbazing binnen een week geleverd. Tot dusver bevalt de bril goed. De glazen steken iets uit bij het montuur, dus had wellicht toch voor dunnere glazen moeten kiezen.

keurig geholpen een zeer deskundig

zie boven

Voor het eerst bij Brillenglazen.com

Ik ging eigenlijk voor een oriëntatie naar Brillenglazen.com, maar daar werd ik zo goed geholpen, dat ik besloot om direct een bestelling te doen. Ik had mijn eigen montuur bij me en daar daar hadden ze mooie glazen voor, meekleurend en ter verfijning werd er een breed leesgedeelte in geslepen. Het mooiste was de diamant afwerking van de glazen, die mijn bril een unieke uitstraling gaf. Ze hadden een verwerkingsperiode van 2 weken nodig om de glazen te slijpen en daar hebben ze zich aan gehouden. Weer een nieuwe bril nodig, dan weet ik waar ik naar toe moet. De prijs, die was acceptabel en bijzonder concurrerend met andere brillen leveranciers......

Het aanleveren van de meting gegevens op de website werkt erg makkelijk. Daarna is er een soepele verzending procedure en worden de glazen met een snelle verwerkingstijd erg netjes vervangen.

Snel & goed.

Bril opgestuurd en nog voor mijn vakantie terug gekregen met nieuwe neuspads als extra service.

prima service

Heel fijne werkwijze, prima resultaat.

Soepele service

Bestellen en opsturen was eenvoudig met het verzendlabel. Veel snellere levering dan off line winkels en een stuk goedkoper. Prima bril voor erbij.

helemaal wat ik had verwacht en meer.

dankjewel Johan. puik stukje vakwerk. groeten Louis

Zeer tevreden, snel, en goed geregeld

Binnen een week mijn bril (op sterkte) mogen ontvangen

Handelsweg 14

9482 WE Tynaarlo

+31 50 211 36 71

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.