zeer goede ervaring

Ik ben erg tevreden met het resultaat, ik heb zelf een montuur opgestuurd en hier diamand cut glazen op sterkte aan toe laten passen. Het eind resultaat was erg mooi en de service en communicatie met het bedrijf was ook erg sterk. Voor mijn persoonlijk voor herhaling vatbaar.

Zeer tevreden!

Snelle service en perfecte glazen.

Uitstekend in een woord

Goede klanten service. Dame in kwestie was informatief en bekwaam met behulpzame adviezen wat wel en wat niet aan te vinken.

Perfect!

Eersteklas brillenglazen voor een meer dan redelijke prijs!

Snel en goed

Bestelling snel verwerkt met prima resultaat

Prima geregeld alles !

Uitstekend!

Zoals al eerder ervaren, snel, duidelijk, goede kwaliteit, vriendelijke mensen... uitstekend!

goed afgewerkt

Produkt voldoet aan de vraag . De prijs rijst de pan uit . Van 160 euro 3 jaar geleden naar 243 euro heden

Ons derde paar glazen en opnieuw super! Fijne communicatie, snelle levering en goed product.

Excellent

Great customer service and great product that exceeds expectations

Super goed en snel geholpen

als nieuw

bestellen, verzenden en ontvangen verliep soepel. Ben zeer tevreden met het resultaat. Ik gebruik deze bril als 'autobril' met zonneklepjes. Was toe aan glazen volgens vernieuwd recept. Het enige vreemde is dat mijn vrouw de rekening op haar mailadres kreeg.

Het is Super

Ik wilde mijn dure montuur houden en toen ik las dat er nieuwe gla en in konden was dat helemaal geweldig!

De liefde voor het vak op je neus.

Kennis en kunde in combinatie met het juiste advies maakt van deze winkel waar je graag terugkomt.

Top service en kwaliteit

Glazen zijn van kwaliteit, en service was uitstekend

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Na een slechte ervaring met een andere online aanbieder, heb ik mijn Versace montuur naar Brillenglazen.com gestuurd. Ik wilde graag de allernieuwste Transitions Gen S (Amber) glazen, maar bij de gewone opticien waren deze extreem duur. ​Hier kreeg ik exact dezelfde merkglazen, maar dan veel goedkoper. Het vakmanschap spat er vanaf: de glazen zijn perfect ingeslepen zonder spanning aan de randen en de coating geeft een haarscherp beeld zonder schitteringen. De communicatie was uitstekend en de bril was ook nog eens heel snel weer bij mij thuis. ​Waarom zou je nog naar een dure opticien gaan als het hier beter én voordeliger kan? Een absolute aanrader voor iedereen die designglazen in zijn eigen montuur wil!

perfecte zonnebril

ik had al een variofocus bril bij brillenglazen.com bevalt zo goed dat ik in een oud montuur zonnebril glazen met dezelfde sterkte heb laten monteren.

Correct!

Vriendelijk contact en correcte uitvoering.

Goeie keus gemaakt

Tevreden over kwaliteit en de snelheid waarmee ik mn bril weer terug kreeg. Had even mn twijfels over de fotos die ik moest opsturen, maar dat heeft achteraf erg goed gewerkt. Complimenten!

Helemaal top

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de snelheid en service.

Goede kwaliteit en een makkelijk bestelsysteem

Blij met deze mogelijkheid om brillenglazen te bestellen. Kwaliteit is top, snel geleverd en veel voordeliger als je toch al een bril hebt liggen.

Geweldig!

Dit is geweldig, de gevestigde brillenketens maken ons wijs dat glazen erg duur zijn, maar niets is minder waar. Verleiden ons met acties; koop er 1 en krijg er 3. Dit toont al aan dat het goedkoper kan. Zorg dat je een goed brilrecept hebt middels een ogentest en besteld je glazen hier in je bestaande montuur. Héle goede service en snel geleverd. Dank!

Super, tevreden!!!

Super, ik ben erg tevreden. Ik ben echt heel tevreden — de service is geweldig… heel geduldig (ik heb drie keer van gedachten veranderd over het type glazen). Alles is super uitgevoerd, “diamond cut”. Het zou fijn zijn als er op de website meer informatie komt over de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld diamond cut, want na een gesprek met een medewerker bleek dat er veel meer interessante opties zijn die niet op de site staan, en dat zou de aantrekkelijkheid van het aanbod kunnen vergroten. Over het algemeen: SUPER!

Snelle service, prettig contact, goed advies en heel blij met de brillen!

snel goed en niet duur

Fijne glazen!

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.