Prima verzorgd

Ik heb er een fijne leesbril bij. Het over en weer verzenden is professioneel geregeld.

Mijn 3e bestelling weer super!

Het is gewoon geweldig hoe goed deze fa alles afwerkt. Volgende keer weer! Ps bril van mijn vrouw. Hans Beckers

Zeer tevreden met mijn nieuwe brillenglazen en de service

Ik ben zeer tevreden met mijnnieuwe brillen glazen en de service. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar voor vragen en advies. Binnen een week had ik mijn montuur met nieuwe glazen terug.

top, altijd weer

top, de zesde bril denk ik, prima van kwaliteit en snelle levering

Vakkundig geplaatste brillenglazen

Snel proces om je brillenglazen te vervangen. Wel zaak om je gegevens paraat te hebben.

Super snel, heel tevreden

Heel vlot, duidelijk, ik ga het vaker doen.

Goede service en snelle levering!

Snel reactie op de mail en de glazen werden keurig verpakt en snel verstuurd. Goede service!

Ja ging prima allemaal

Keurig afgehandeld allemaal,ben blij met de nieuwe glazen in mijn oude montuur!

Perfect!

Goede prijs voor perfecte glazen in eigen montuur en goede behulpzame klantenservice

Uitstekende service

Mijn coating liet los na een paar maanden. Mijn glazen werden vervangen en kreeg goede adviezen

Uitmuntend

Zeer mooie glazen voor een betaalbare prijs. Zo ontzettend blij dat dit zo gemakkelijk te bestellen is en zo snel de bril weer terug heb. De service is ook uitmuntend en erg vriendelijke uitleg op mijn vragen.

Goede snelle service

Hele duidelijk website, snelle service. Hele blij mee!

Goede klantenservice

Er is moeite genomen om uit zich zelf mij op te bellen over iets wat ik wilde maarwat niet slim was.

Prettig

Bestelling prima verlopen. Voorspelde doorlooptijd niet gehaald.

Dikke voldoende

prima varifocale meekleurende glazen in mijn bestaand montuur gezet.

online bestellen gaat redelijk eenvoudig, goede support online en ook telefonisch, en snel geleverd.

Top bedrijf, dat alles doet wat ze beloven

Kwaliteit en procedure zijn top

geweldige service, super behandeling van brillenglazen

Ik heb een hekel aan reviews maar hier moet het toch echt even: super nette service en super product! Ik zou deze site aan iedereen aanraden. Van het opsturen, de begeleidende emails, het terugsturen en het product, alles klopte helemaal! Dat kun je tegenwoordig niet vaak meer zeggen.

FANTASTISCH BEDANKT!!!

fantastisch, clear mailcontact, en een prachtig product!, blij mee

Toppie

Snelle levering, en kwaliteits werk

Super service

Bijzonder vriendelijk

Heel tevreden

Heel tevreden over de bril en het koop en verzendproces. Heel duidelijk en makkelijk.

Werd door Brillenglazen.com ooit geholpen aan meekleurende glazen die na verloop van tijd géén schitter-spikkeltjes vertoonden. Leuk voor tijdens langlaufen ! Wilde ze opnieuw hebben. Opletten dat de door u keurig betaalde oogmeting niet verdraaid wordt weergegeven door de concurrerende opticien : is mij gebeurt.

Superfijn bedrijf, ze werken heel snel en mijn bril is weer als nieuw door de nieuwe glazen! En de prijs is vele malen lager dan bij een reguliere brillenwinkel.

Geweldig, snelle service.

Ik heb mijn bril ontvangen. Ik ben helaas het kaartje kwijt van de persoon die heeft gemaakt. Maar ik ben er ontzettend blij mee. En wat een geweldig snelle service!! Ik zal dit een ieder aanbevelen. Dank voor alles en tot gauw weer voor mijn volgende bril.

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.