Prima bedrijf

Prettig contact, eerlijke mening, vlotte service

Prima zaak, mn het laagdrempelige contact. Goede sfeer onderling en ieder zijn specialisme.

Goede communicatie en snel geregeld

Brillenglazen communiceert goed.

Snel, duidelijke communicatie en goede glazen

Mijn bril was gekrast geraakt maar ik wilde eigenlijk geen nieuw montuur. Heel blij met de keuze nieuwe glazen erin te laten zetten door brillenglazen.com. Het proces van bestellen is makkelijke en duidelijk en ook daarna is de communicatie snel en duidelijk. En natuurlijk het belangrijkste, de glazen zijn helemaal naar verwachting. Top! Zeker aan te bevelen! Het montuur voor mijn zonnebril is inmiddels onderweg voor glazen op sterkte :)

Oprecht persoonlijke interesse

Een prettige sfeer open en transparant Geeft een heel welkom gevoel Professioneel en kundig advies en informatie Betreft winkel Leek

Vriendelijke, plezierige service

Prijs kwaliteit super

Zeer klantvriendelijk en klantgericht.

Uitstekende service d.m.v. gedegen en deskundig advies. Snelle levering. (Klaar terwijl u wacht!)

Top service en kwaliteit

Ik ben erg tevreden met mijn 2 brillen die beide zijn voorzien van glazen van Brillenglazen.com, beide monturen betreffen een randloos montuur en zijn perfect gelukt. Bedank Marian voor de service ! Gr Rody

Goed geholpen

Prettig in de omgang met de cliënt

Brillen glazen

Hele goede service en snelle levering

Heb al voor twee brillen nieuwe glazen besteld. Zeer tevreden over de glazen en de service. Zeker een aanrader.

Betrouwbaar en snel

Sinds 2018 bestel ik al mijn brillenglazen hier. Ik ben iedere keer erg tevreden. Goed product, snel geleverd, en goede klantenservice.

Goed, desgewenst hulpvaardig.

Zie boven

Volledig

Van bestelling tot aflevering is het soepel verlopen. Het bestelproces is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De communicatie en afhandeling is snel. Mijn montuur met nieuwe glazen kan weer een ronde mee!

Zonder meer goed

Snel, vriendelijk, prijs / kwaliteit is top.

Voortreffelijk

Prima glazen en waren attent om te bellen om de bestelling aan te passen.

Zeer goede service, top eindresultaat

Er was wat ruis op de lijn qua levering, maar zeer tevreden over het eindproduct!

Goede ervaring.

Bestellen van nieuwe brilglazen ging makkelijk op de website. Tevreden met mijn bril.

Zorgvuldige service

Erg fijne service met een zorgvuldig oog voor mijn bril. Ik werd door de medewerkers gebeld ivm bril om te checken of alle informatie wel klopte. Ik ben super tevreden met mijn bril!

De duidelijke communicatie zorgt ervoor dat alles vlekkeloos en prima verloopt. Hoogwaardig glas is perfect in mijn dierbare montuur geplaatst. Met zorg verzonden in een fijn hoesje met een gratis spray en doekje. Buiten dit alles is deze site de goedkoopste locatie om je brillenglazen te vervangen.

Goed en tegen een betaalbare prijs

Mijn multifocale zonnebril op sterkte heeft exact dezelfde look als de originele. Goed gedaan!

Nieuwe glazen in oud montuur

Recept meegestuurd van mijn nieuwe sterktes. Oud montuur mee. Na minder dan 14 werkdagen had ik de vernieuwde bril weer thuis. Voelde meteen goed op de ogen. En dat een stuk goedkoper dan de reguliere brillenzaken.

prima bedrijf

goede service; snelle levering; vriendelijke medewerkers; uitstekend product

Fijne winkel met ontzettend aardige mensen!

Fantastisch en superservice! Kom zeker terug

Prima winkel voor uitstekende glazen.

Ben heel goed geholpen door professionele mensen bij het zoeken naar de juiste zonnebril op sterkte. Altijd een luisterend oor .

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.