Prima uitgevoerd

Een heel tevreden klant. Stukken goedkoper en wellicht beter of net zo goed uitgevoerd dan bij de opticien waar ik de bril in het verleden gekocht heb. Na een staar operatie had ik geen aangepaste brillenglazen nodig en de bril is een Ray Ban van goede kwaliteit. Wellicht willen opticiens liever een bril met glazen verkopen dan alleen de glazen vervangen.

Geweldig!

Had dit veel eerder moeten doen!

geweldig

Op 4 dagen bril in huis. Niks geen flauwekul van 3 halen, 1 betalen voor veel geld en verplicht montuur kopen. Met recept van oogarts prima glazen van prof. fabriek uit Europa voor zeer redelijk geld met eigen montuur waar ik er wel nog een paar van heb.

Van de ontdekking van de site tot de (zonne) bril weer op mijn neus een duidelijk en tot tevredenhei

Zie boven

Goede ervaring,klant vriendelijk.

Heel tevreden op kwaliteit, prijs en benadering

Na een tip van vrienden bij dit leuke bedrijf terecht gekomen. Eerst mijn man glazen en monteur en nu zelf glazen op sterkte in een eigen zonnenbril montuur. Helemaal blij mee. Fijn geholpen.. Betaalbaar. Snelle levering. Alleen maar positieve ervaringen.. Onze zoon ook getipt voor dit bedrijf.

snel, eenvoudig, goede prijs/kwaliteit verhouding

Eindelijk een snelle en eenvoudige manier om mijn oude brillen van nieuwe glazen te voorzien. Prima prijs/kwaliteit verhouding

Netjes verzorgd moet gezegd maar nu nog niet 100% blij

Alles netjes verstuurd en weer terug ontvangen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het toch redelijk kostbaar vindt voor dit concept. Heb mijn beide brillen nu enkele dagen binnen en gedragen. Voor de twee brillen waarin ik nieuwe glazen heb laten zetten, vind ik het leesgedeelte te hoog te beginnen. Daardoor zie ik de stoeptegels op 2 en 3 meter pal vóór mij (geleerd te kijken waar ik loop) net scherp. Voor beide brillen geld vrijwel hetzelfde en ook de breedte van het leesdeel valt mij tegen. In mijn bril van 4D optiek arnhem is dat echt veel breder en de overgang is ook een stuk geleidelijker. Ik hoop dat Brillenglazen.com reageert op dit bericht en met een goede / acceptabele oplossing komt. Als het naar tevredenheid is opgelost zal ik dat hier of elders ook weer laten weten. J. de Graaf - Arnhem

Prima, duidelijk, goede communicatie en klantvriendelijk!

Zie boven!

Weer heel erg blij met het resultaat!

Deze keer meekleurende glazen in een randloos montuur laten plaatsen. De glazen zijn prachtig geslepen en ik kan er erg goed door zien. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij dit bedrijf; ze leveren topkwaliteit tegen een uitstekende prijs. Hele goede communicatie en de brillen zijn snel klaar.

Super service!!

Ik wilde graag informatie over een leesbril waarbij ze de tip gaven dat ook in mijn zonnebril nieuwe glazen geplaatst konden worden mét leesgedeelte. Met de tips van brillenglazen.com over hoe deze glazen samen te stellen is mijn zonnebril écht nog mooier geworden dan hij al was en het leesgedeelte werkt perfect!

Fantastisch betaalbare glazen! Nergens goedkoper en net zo mooi!

Duidelijke snelle communicatie, perfecte uitvoering en heel veel goedkoper dan bij een opticien of een van de bekende ketens, en ik heb goed gezocht! Ga het zeker vaker gebruiken!

Gewoon Top!

Ik bestel hier met enige regelmaat nieuwe (zonne)brillenglazen. Het is keer op keer top. Heldere communicatie, uitstekend product en altijd binnen de aangegeven periode klaar!

Zeer tevrede met de service en de goede kwaliteit van de bril

Wederom goed en snel geholpen.

Voor het eerst varifocus glazen besteld (daarvoor alleen vast brandpunt). Glazen zitten er goed in. De bestelling werd binnen de aangegeven termijn afgeleverd. Ben weer tevreden.

Passie

Top bedrijf met alles in eigen huis. Waarbij de passie voor alles wat met brillen te maken heeft zeer groot is.

correcte klantenservice

Snel en kundig geholpen

Topmateriaal aan een scherpe prijs

Nadat de opticien me de hoofdprijs wou aanrekenen om de brillenglazen van mijn RayBan zonnebril aan te passen toch maar even online gezocht naar een goedkoper, lees betaalbaar alternatief. Heel vlug de site van Brillenglazen gevonden, de nodige gegevens ingevuld, foto gemaild en de bril opgestuurd. Een dikke week later de bril weer thuis gezonden gekregen in een degelijke verpakking. Hij zit top, de glazen en sterkte kloppen als een zwerende vinger. Ik ben er uitermate tevreden mee!

Uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs!

Prachtige glazen! Ze kijken geweldig en zijn snel geleverd. Een betrouwbaar adres om hier je nieuwe brillenglazen te bestellen.

Prima kwaliteit en service

Ik ben een regelmatig bestellende klant bij brillenglazen.com, wat mijn tevredenheid onderschrijft. De geleverde glazen zijn van uitstekende kwaliteit, de communicatie verloopt vlot en persoonlijk en de levering is volgens afspraak.

Professioneel, kundig, creatief, klantvriendelijk

Ik had een goed advies nodig voor een bril die me staat. Ik was al bij de vele bekende brillenwinkels geweest, maar nee. Totdat ik brillenglazen.com ontdekte. Ondanks de afstand toch naar Groningen gereden en ben daar helemaal geslaagd. Aardige mensen en kundig advies. Echt een aanrader!

Super snel geleverd

In een woord geweldig, zó blij met jullie.

Prijs kwaliteit top

Hartstikke prima! Bril was snel terug en helemaal naar wens. Prijs kan geen opticien tegenop. Niet verder zoeken!!

Perfect!!!

Superfijn geholpen Zeer vriendelijke mensen Binnen een half uur een eigen ontwerp uitgekozen en in een week klaar!! En alleen maar complimenten op mijn mooie nieuwe bril

Zeer content. Aandachtige vaklui die uitstekend resultaat leveren en met je meedenken.

Bellen netjes om na te gaan wat voor risico er met een oud montuur is en om te overleggen. Attent. Verder snelle en duidelijke service met een professioneel resultaat.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.