Leesdeel is plakplaatje

Was gewend dat, voor nagenoeg zelfde prijs van de glazen, het leesdeel van de bril geïntegreerd was in het glas. Bij ontvangst van mijn bril was het leesdeel als soort lens opgeplakt, lijkt nergens op.

Excellent service

Easy to place the order, fast turnaround, good, secure packaging. Recommended!

Betere glazen dan oorspronkelijk

Ik had nog een prima titanium montuur,maar de glazen voldeden niet meer vanwege een staaroperatie. Brillenglazen heeft nieuwe glazen geplaatst conform recept en eerlijk is eerlijk beter dan de vorige glazen van de opticien. Ik ben dus zeer tevreden en raad Brillenglazen.com zeer aan.

Uitstekende service

Goed geholpen bij een onduidelijkheid in het online aanleveren van gegevens. Levering kon afgestemd op mijn vakantie. Helemaal fijn.

Goed en snel

Resultaat is top

Mijn zonnebril weer als nieuw.

Uitstekende vervanging van mijn oude zonnebrilglazen. Bril weer als nieuw. communicatie met het bedrijf is prima verlopen.

Zeer goede koppeling tussen bedrijf en klant

Bedankt voor het op zeer “professionele” manier omgaan met mij als klant. De kosten van het vervaardigen waren voor mij de reden om voor jullie te kiezen. Immers in elk dorp zit wel een Pearl, Specsavers etc. Maar die waren duurder. Mijn oude brilletje zit als gegoten, met haarscherpe glazen erin. Er is niet iets waarvan ik denk dat kon beter. Ik wens jullie veel succes met het bedrijf. Met vriendelijke groet, Ben van Raaij

Super !

Zonnebrilglazen zijn heel mooi van kleur en de sterkte is ook goed Super blij mee !

Super snel, eenvoudig bestellen en goede kwaliteit!!

We hebben de nodige foto's gemaakt en gemaild. Direct akkoord gekregen dat de foto's goed waren, waarna het montuur kon worden opgestuurd. Binnen 14 dagen was de bril met glazen terug. De glazen waren uitstekend.

Goede ervaring

Ik had al heel lang een mooi montuur bewaard en besloot het toch maar eens te proberen. Ik was zeer positief verast. Het opsturen en de afhandeling gingen super snel. Binnen 2 weken had ik mijn bril al terug en ik ben er super tevreden over. Zou zeker in de toekomst nog eens terug komen.

Geweldige service

Werd gebeld door brillenglazen.com of de ingevulde sterktes wel klopten. Ik had namelijk bij het bestellen + ingevuld maar het op briefje dat ik meestuurde bij mijn oude bril stond -. Na dit telefonisch opgelost te hebben zei ik dat ik hoopte dat de zonnebril op tijd was voor mijn vakantie. Kreeg ruim op de bril terug en op het visitekaartje stond: Fijne vakantie! Hartstikke leuk en de nieuwe glazen zaten er prima in. Bedankt Marian!

Keurige afhandeling en goed product.

Ik vond de werkwijze heel prettig en makkelijk. En het eindresultaat van mijn bril is heel goed. Ik ben er heel blij mee. De eerste keer ging terug ontvangen vd bril mis door gedoe bij PostNL, maar na contact werd mijn bril keurig opnieuw verstuurd en hij was toen snel bij mij.

Top Service!

Daar de kwaliteit van veel zaken achteruit zijn gegaan (ook van sommige huidige monturen) en ook dat alles duurder is geworden, is het gewoon ideaal dat ik monturen die mooi zijn en fijn zitten kan voorzien van nieuwe brilglazen.

Super service

Snelle en goede communicatie, met als gevolg perfecte nieuwe glazen voor mijn mooie zonnebril.

Prima glazen beschermen je ogen bij zonnig weer

Contact verliep goed, het opsturen was makkelijk en na een aantal dagem kwam de verrassing: het mooie montuur met zonnebril glazen!

Oude bril opgestuurd. Na 14 dagen een prima bril weer retour. Voor een prima prijs. De bezorging van postnl is een drama. Maar dat is algemeen bekend. En kan deze zaak niks aan doen. Heb nog een reserve bril. Deze laat ik ook doen bij brillenglazen.nl Volgende maand. Tot.nu toe erg tevreden

Vriendelijk, behulpzaam

Ik zou ze nog meer sterren geven als dat kon. Eerlijke prijzen en niet 1 plus 2 gratis waar je uiteindelijk nog duur bent!!!! Goeie service en snel klaar. Goed met je mee denken en heerlijke koffie.

Perfect geregeld!

De bril ziet er fantastisch uit dankjewel Vriendelijk groet Ad peperkamp

Keurig ontvangen.nieuw montuur uit reclame uitgezocht en zonnebril op scherpte voor nieuwe glazen getoond.Ter vervanging bekraste glasen zonnebril. Kosten voor beide enkelvoudige glazen gunstig dus deal gesloten. Door mijn vakantie bril en zonnebril na 4 weken opgehaald.Alles zat direct goed. Betaald en happy

Super, snel, keurig en volgens afspraak

Bij Johan meerdere malen glazen laten vervangen,!! As altijd perfect. Top!! Een aanrader

Goede service snelle levering

Mijn montuur opgestuurd voor nieuwe glazen, had er niet zoveel vertrouwen in,maar alles top gegaan! Perfect resultaat!!

Bestellen gaat goed. Levering met postnl wat minder. Bril is denk ik zo als besteld, maar ik zie er niet goed mee. Jammer voor mij.

Prima bedrijf

Prettig contact, eerlijke mening, vlotte service

Prima zaak, mn het laagdrempelige contact. Goede sfeer onderling en ieder zijn specialisme.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.