Heeft een totaal van 2.814 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment96%
Klanten waarderen vooral de snelle service, duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers. Het bestel- en leveringsproces verloopt soepel en de samenwerking wordt als prettig ervaren. De kwaliteit van de glazen en de prijs-kwaliteitverhouding komen vaak naar voren als positieve punten.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Vriendelijke medewerkers
Gebaseerd op 120 reviews
Uiters nauwkeurige oogmeting
Door Johan een professionele oogmeting gehad voor mijn computerbril met leesgedeelte. Toen een super mooi en voordelig montuur uitgezocht uit hun uitgebreide collectie. Bril was snel klaar en mijn beeldscherm is weer goed te zien. Had ik veel eerder moeten doen.
9 October 2026
Joep
Groningen
Ze doen wat ze beloven
Goede voorlichting en informatie op de website zodat je de juiste keuze kunt maken. Ik zie weer perfect door mijn duikbril
9 October 2026
Welmoet
Zierikzee
super
Uiterst gemakkelijke site, alles mooi uitgelegd.
Versturen en je volgt gemakkelijk
Weekje later bril met nieuwe glazen ontvangen, kan maar zo makkelijk zijn. Héél blij
5 October 2026
T.
Oostende
vriendelijk en deskundig
uitstekende service
5 October 2026
Jan
Roden
Bril met glazen snel bezorgt. Keurig in doos met spay en doekje.
4 October 2026
Dick
Den Haag
Uitstekende service en vakmanschap!
Uitstekende service en vakmanschap! Ik had wat specifieke technische vragen over het inslijpen van nieuwe glazen in een schroefloos montuur met een magnetische zonneclip (A. Society Kowloon). De klantenservice (Johan) dacht ontzettend goed mee en gaf deskundig advies over het juiste type glas. Het opsturen van de bril, de communicatie tussendoor en de snelle retourzending via DHL verliepen vlekkeloos. Het resultaat is top en de glazen zitten er perfect in. Absoluut een aanrader!
2 October 2026
Sawan
amsterdam
een prima georganiseerd bedrijf.
Drie maal nieuwe glazen bij hun besteld en iedere keer een prima ervaring met ze. Kan ze zeker aanbevelen.’
30 September 2026
L.f.
Wijk bij Duurstede
Super ervaring!
Snel, vriendelijk en hele mooie glazen!
27 September 2026
Sebastiaan
Voorburg
Geweldig,echt een dikke 10 +
Marian, Bedankt voor je handgeschreven kaartje, (veel plezier van je bril) . Ook heb je nog nieuwe neuspads gemonteerd zonder extra kosten. Wat een service.!
Peter
Silvolde
Ik werd goed geholpen echt een aanrader
Saddik
Amstelveen
Heel erg goed!
Professioneel advies en hulp, het resultaat is zoals beloofd en heel goed, ik ben er heel blij mee!
Margita
Amsterdam
Luisterend oor. Ze weten wat de klant wil . Goeie kwaliteit en snelle levering
Zarr
Scheemda
Geweldig bedrijf en duidelijk dat er vakmensen werkzaam zijn.. Marian is het zeker.. mijn bril is volgens mij één lastig ontwerp.. veel gedoe met schroefjes en ringetjes.. maar dus niet voor haar top gedaan.
Jeroen
Rotterdam
Perfecte begeleiding en afhandeling
Uitstekende service van Johan om alles in goede banen te leiden. Snelle levering en ik ben zeer tevreden met de nieuwe glazen.
Hans
Goed geregeld goede service
Ad
Heide
Snelle afwikkeling
Het was eenvoudig geregeld.
Linda
Top! Snel, goede prijs-kwaliteitverhouding
Olga
Den Haag
Goed bedrijf
Snelle acties met goed resultaat
Bert
Peize
Helemaal top
Ik heb glazen in mijn design zonnebril laten vervangen voor multi focale glazen. In dezelfde blauwe kleur met verloop.
Ik moet zeggen, geweldig!!
Kan eindelijk mijn mooie zonnebril weer op en alles normaal zien!
De volgende bril komt er aan !!
Stephanie
Den haag
Correct
Correcte verwerking , goede kwaliteit.
Zoals altijd ‘tevreden ‘.
Peter
Gent
Top bedrijf en hele snelle levering van een heel goed product
Super gedaan door brillenglazen.com. Zij hebben ervoor gezorgd dat mijn zonnebril met spoed werd gemaakt en deze op tijd voor mijn vakantie terug was. Super geregeld van een mooi en heel goed product waar ik veel profijt van heb. Dank brillenglazen.com
Wouter
Haringhuizen
Super goed
Zeker een aanrader
Angel
Berkel en rodenrijs
Geweldige zaak , denken met je mee
Deze brillenzaak is een aanrader! Ze denken met je mee, proberen oplossingen te vinden, en zijn ontzettend hartelijk. Daarnaast is de prijs ook erg prettig, zeker in verhouding met de reguliere brillen zaken. Terwijl ze zeker meer verstand van zaken hebben.
18 September 2026
Ineke
Peize
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 2.814 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Over Brillenglazen.com
Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte.
Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn.
Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren.
Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten.
Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.