Bijzonder prettig en duidelijk zeker een aanrader ,schroom niet gewoon doen !!

Varifocus deel te hoog in glazen

Het bepalen van de ooghoogte in de bril is op basis van een goedgekeurde foto niet goed gegaan, waardoor ik alleen goed zie als ik de bril lager op mijn neus zet

Ontzettend goede service

Dit is de 2e bril die ik nu gedaan heb met Brillenglazen... Ik ben er zeer tevreden over.

Warm welkom.

Er staat een leuk en vriendelijk team voor je klaar, het voelt vertrouwd en stelt je op je gemak.Er wordt tijd genomen voor jou wensen en denkt hierin mee. Deskundig. Zeer tevreden

Alles klopt !!

Comminicatie,verwerking,uitvoering, alles is perfect geregeld. Ik ben heel blij met mijn nieuwe bril !

Correcte afhandeling en betaalbaar.

Zeer tevreden over het vervangen van mijn meta Ray Ban glazen.

3 x besteld 3x goed

Heb hier ondertussen 3 x glazen besteld en 3 x goed gegaan. Ik hou ervan om onlien vintage monturen te kopen en ze dan met nieuwe glazen te laten voorzien. Brillenglazen is de goedkoopste die ik kon vinden en binnen week geregeld.

Hele goede ervaring, duidelijke informatie en snelle levering

Het is heel fijn dat je op deze manier nieuwe brilglazen kunt laten maken in je eigen bril. Ik heb al een aantal jaar een stabiele sterkte. Vorig jaar kocht ik nieuwe brillen. Binnen een jaar veranderde mijn ogen aanzienlijk. Bij elkaar een grote kostenpost om weer nieuwe brillen te kopen. Dan is het fijn dat je op deze manier tegen een schappelijke prijs nieuwe glazen in je bril kunt laten zetten. Na een heldere procedure ook nog bij levering een persoonlijke noot!

Brutale arrogante klantenservice

De glazen waren heel anders dan verwacht/voorgesteld werden op de site. Er zitten duidelijke bogen in de binnenkant én buitenkant. Heel erg zichtbaar en voelbaar. Op geen enkele wijze wordt dat kenbaar gemaakt op de site. Dit heb ik per mail netjes vermeld en zónder dat ik ook maar iets eiste of iets dergelijks. Wel mijn ervaring. Krijg ik terug; 'dat ik door mijn toonzetting krediet aan het verspelen ben en moet ik een ander mailtje doen met een andere toonzetting". Pardon? HET voorbeeld hoe je NIET met een klacht moet omgaan. Ik heb gewoon mijn teleurstelling én (belangrijke) klantervaring gemaild zónder nieuwe glazen te eisen. Wel dat het als klant de tekeningetjes niét duidelijk zijn, waardoor je deze klacht krijgt. Echt een ondernemer met een autoriteitsprobleem die zich door niemand wat laat zeggen en zijn eigen wetten maakt. Dan kun je beter niet met klanten omgaan. Hele rare ervaring dit, arrogant. En dan heb ik nu een bril met duidelijk zichtbare bogen in het glas wat echt niet anno 2026 is. Mogelijkheid om google review te plaatsen is uitgezet, dat begrijp ik nu wel ja. Ben benieuwd of deze review bovenaan komt op hun site.

topbedrijf dat innovatief nadenkt in goede oplossing voor een bril voor bijzondere omstandigheden

Uitstekend geholpen en goed nagedacht over mijn zicht oplossingen voor dichtbij. erg belangrijk als goudsmid. Mijn dank is groot voor mijn nieuwe brede dichtbij view. TOP!

Top Service!

Vorig jaar ben ik geweest voor een inzet brilletje op sterkte voor in mijn gewone skibril en afgelopen jaar heb ik glazen besteld voor in mijn zonnebril. Van begin tot eind super geholpen. Je krijgt goed advies en ze denken echt mee. Afgelopen week de bril dagelijks gebruikt en super blij met het resultaat. Een dikke aanrader in service en kwaliteit van het product!

Zoals omschreven. Snelle service. Uitstekende kwaliteit.

Zoals omschreven. Snelle service. Uitstekende kwaliteit.

Niet mijn eerste bril, ook deze weer top gemaakt, echt een aanrader!!

Is super, ga ik zeker meer gebruik van maken

Super.

Snelle levering, goed contact

Snelle levering, goed contact

Goede communicatie en afhandeling.

2 x een zonnebril van nieuwe sterkte glazen voorzien. Beide tot volle tevredenheid. Communicatie is goed.En het was snel geregeld.

Echt superblij met de varifocale glazen!

Heel blij met de varifocale glazen. Ik ga ook nog een zonnebril laten maken met deze sterkte!!

Makkelijk, snel en goed

Site is overzichtelijk en er is uitgebreide keuze. Gewoon je recept meesturen en op verzoek een foto met de juiste pupilpositie. Vervolgens wordt netjes en snel geregeld.

positief

makkelijk, gebruiksvriendelijk, snel, goede en vriendelijke service.

In één woord geweldig!

Heldere uitleg op de website, snelle service, prettig geprijsd! En waar het om te doen was: haarscherp zicht! Echt een aanrader!!

Verzending, levering prima

Het was makkelijk om de glazen te bepalen en een kleine fout in het recept werd meteen opgemerkt en met me besproken. Helaas heb ik de bril met zonneglazen niet kunnen proberen want de zon schijnt al dagenlang niet.

Goede, snelle service

Ik ben erg tevreden over de service. Bestellen ging makkelijk en de vraag die ik had werd snel beantwoord. Later werd ik nog gebeld over de coating die ik had gekozen. In overleg heb ik toen een voor een andere gekozen. Daarna werd we bril snel bezorgd. Ik zou brillenglazen.com aan iedereen aanraden.

Snel en goed

Zaterdag opgestuurd en vrijdag de bril binnen. Rayban montuur van bril naar zonnebril onder de 70€ op sterkte

Helemaal prima

Mijn Rayban favoriete zonnebril zijn de glazen van vervangen. Snel en goed gedaan.Heel blij mee

Mooie glazen, veel snellere levering dan gecommuniceerd

Blij mee

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.