Prima product en uitstekend service.

Heel vriendelijk en kundig geholpen bij de aanschaf van een zonnebril op sterkte. Een aanrader.

Uitstekende service

Hele vriendelijke eigenaren die goed luisteren naar je wensen en dan de perfecte bril voor je maken.

goed adres

alles perfect geregeld! Zou wel wat sneller moeten kunnen.

helder zicht. scherpe prijzen en veel keuze

2 monturen opgestuurd en beide monturen multifocaal laten maken en alles binnen 3 weken terug via post. ik heb het al doorgegeven aan mijn familie en vrienden als ze een bril nodig hebben dit via brillenglazen meer als goed is en telefonisch goed bereikbaar zijn als je vragen hebt

Kort en krachtig, fantastisch bedrijf. Service, vlotheid, aanrader!

snelle goede serevice

snelle geode service, doen precies wat ze beloven en zeer makkelijke logistiek proces

Snelle levering en goede service

Via internet dit bedrijf gevonden. De service van dit bedrijf is goed en de levering is snel. Alleen had post.nl wat vertraging, maar ook hier werden wij door post.nl iedere dag goed op de hoogte gehouden.

Hele fijne glazen

Mijn 2e bril op sterkte met zelf gekozen kleur glazen. Alles perfect.

Zie hieronder

Je moet nogal wat info digitaal aanleveren om ook datgene te krijgen wat je wilt en dat is ook logisch. Ik had als voorbeeld een bestaand blauw gekleurd glas als voorbeeld mee gestuurd. Ik kreeg een telefoontje van een overigens erg vriendelijke dame dat een bepaalde combi in de opgegeven info een meerprijs tot gevolg zou hebben…ok de uitleg was duidelijk en de prijs redelijk dus gaf ik telefonische toestemming. Net voordat mijn bril zou worden opgestuurd belde een dame me op met de mededeling dat de kleur blauw van de glazen toch wel behoorlijk afweek van hetgene ik besteld had en dus ook van het meegestuurde voorbeeld…Afspraak was dat ze de bril ivm mijn aankomende reis toch zou opsturen en ik na mijn reis de bril kon terug sturen om daar de juist bestelde kleur glazen in te zetten. De bedoeling was; mooi subtiel in kleur overlopende glazen in blauwtint…De realiteit is; het soort felle kleur blauw van een bril die je op de kermis wint of koopt in de prijscatagorie tot maximaal €10…. Gelukkig gaf ook de dame aan telefoon ook aan dat dit dus echt niet aan de verwachting voldeed. Aangezien mijn reis binnenkort start en ik waarschijnlijk meer dan een half jaar weg ben, lijkt het opsturen voor andere glazen me geen goede oplossing. Mijn voorstel is om een deel van het betaalde bedrag te retourneren zodat ik eventueel tijdens mijn reis ergens andere glazen kan kopen. Graag uw reactie! Groet Eric Thijs [email protected]

Goede prijs/kwaliteit verhouding , vakkundig

Bril eenvoudig opsturen en week tot 10 dagen klaar ...goede kwaliteit en geleverd zoals afgesproken (opties)

Beter dan verwacht

Van een bedrijf als brillenglazen.com verwachtte ik niet zo veel. Prijzen waren redelijk, de procedure om je brillenglazen te bestellen eenvoudig. Mijn van de verwachting van de glazen werd overtroffen. Heldere en prima multifocale glazen, snelle levering. Volgende keer zeker weer naar brillenglazen.com

Wat goed dat Brillenglazen.com bestaat. Ik zeg doen!

Voor het eerst wilde ik een mooier chiquer montuur. Deze vond ik als aanbieding in een brildesign zaak. Maar ik werd bleek om de neus, toen ze me mee namen naar de klanttafel waar ik hun brillenglazen kon uitkiezen. Alleen de glazen kostten tegen de 900 euro extra erbovenop!!! Ik voelde me erg ongemakkelijk maar ben toch teruggekrabbeld en zei... ik neem nu het montuur mee, en dan denk ik nog even na over de glazen. Natuurlijk, zei de verkoopster. Maar ik piekerde ook: wat nu? Thuis vond ik brillenglazen.com. Ik had twijfels, een echt goede bril moet toch worden aangemeten? Op je gezicht worden gezet, en zo. Maar ik kende mijn brilsterkte & ik heb de stappen doorlopen en het risico genomen. Het resultaat is geweldig!!!! Perfect scherp. Vooral de meekleurende optie is geweldig. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ongelofelijk dat dit kan. Een heldere bril binnen en hij kleurt als zonnebril buiten. Ik heb het verder vrij eenvoudig gehouden en dat is prima! Brilglazen bij brilglazen.com kostten mij 245,- ipv 900,-. Niet twijfelen is mijn advies. Ik zal hier vaker bestellen. Glastype: Multifocaal Leeszone multifocaal: Budget Multifocaal Kleur glazen: Meekleurende glazen Type glas meekleurend: Standaard meekleurend Kleurkeuze meekleurend: Bruin meekleurend Coatings algemeen: Ontspiegeld en krasvast Dikte reductie: 1.5 Standaard

Erg tevreden

De nieuwe glazen in mijn zonnebril bevallen goed en de prijs vond ik redelijk. Het stappenplan om de passende glazen te kiezen ging mij ook makkelijk af. Kortom, erg tevreden. Ik heb de site al aanbevolen aan mijn zus.

Snel geleverd met de glazen die ik wilde, en ook nog eens van goede kwaliteit

Aan te bevelen

Twee keer mislukte het plaatsen van nieuwe glazen door een opticien van een bekende winkelketen. Hier lukte het wel. En goed. Met betere en dunnere glazen (optie ontspan/relax UV+420 glazen in dikte 1.61). De multifocale glazen zijn goed gepositioneerd. Zoals het hoort en zoals ik het wenste. Voor herhaling vatbaar.

Zeer professioneel proces en puik eindresultaat

Van bestellen tot levering wordt het proces goed gecommuniceerd. Verzekerde verzending van je eigen montuur. De glazen zijn mooi gezet en van hoge kwaliteit. Enorm blij met mijn nieuwe glazen op sterkte in mijn oude zonnebril.

Goed geregeld

Nette service, zeer tevreden.

Positieve ervaring

Ik bn tevreden met het resultaat maar achteraf had ik niet voor glas moeten kiezen maar voor kunststof. Ik wist ook niet dat de randen van de glazen niet gepolijst werden ( weet ook niet of ik hier een keuze in had).

Super service, goede communicatie

Mijn zonnebril voorzien van nieuwe glazen! Hele goede service, goede communicatie, en binnen 1 week al thuis. Ik beveel het zeker aan!!

Helaas is het leesgedeelte te hoog geplaatst

Als ik kijk zie ik voortdurend het leesgedeelte, is erg onaangenaam, met trap aflopen zelfs gevaarlijk. Jamner.

Geweldige service

Ik heb inmiddels twee keer brillenglazen besteld bij dit bedrijf. Bij één van de bestellingen was er een klein probleem met de glazen, maar de communicatie verliep vlot en het is naar volle tevredenheid opgelost. Als ik in de toekomst weer nieuwe glazen nodig heb, bestel ik die zeker opnieuw hier.

Zelfs siliconen onderdelen van mijn bril vervangen omdat deze vergeeld waren.

helaas niet goed

Twee glazen, +3 en 0. Twee verschillende diktes en wel zo dat het heel duidelijk te zien is. Jammer!

Niet al te ingewikkeld. En een prima resultaat.

Nieuwe glazen in oud montuur

Ik kon niet de juiste bril vinden en was eigenlijk wel tevreden met mijn oude montuur, De glazen waren echter aan vervanging toe en dit werd door Brillenglazen.com naar volle tevredenheid opgelost Mooie geslepen glazen waar ik prima door zie voor een aantrekkelijke prijs

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.