Geweldig, nog nooit zo snel en kundig geholpen.

Ik kwam zeer slecht ziend binnen en na het doen van mijn verhaal over mijn oog operatie werd er ter plekke voor mij een nieuw brilglas gemaakt. Ik kon hier op wachten en ging ziend weer naar huis. TOP Service. Deze mensen leven echt met hun klanten mee. Groetend, Louwrens

Het is de eerste x maar heb dit adres van mijn vriendin . Ben erg tevreden

Snel en goed.

Uitstekende service waardoor een door mij gemaakte fout zonder problemen opgelost werd.

Precies goed

Netjes en tijdig afgeleverd, en de glazen kijken goed!

Geweldig!!!

Heel blij mee!!!

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik ben erg tevreden over Brillenglazen.com. De communicatie was duidelijk, de levering snel en de glazen zijn van topkwaliteit. Mijn zonnebril zit weer als nieuw – absoluut een aanrader!

Zeer blij mee

Na dat ik de bril verzonden had binnen een week weer terug met nieuwe glazen zeer blij mee

altijd vriendelijke en klantgerichte behandeling er wordt alle tijd voor je genomen.

vriendelijk, alle tijd en aandacht voor de klant.

Snel en goed

Goed em snel

Gewoon zeer fijne glazen

Echt een dikke 10 punten

Doen wat ze beloven. Prima firma

...

Snel en van goede kwaliteit

Ik had glazen met blauwfilter besteld, maar ben toen spontaan van gedachten veranderd en wilde geen blauwfilter meer. De klantenservice reageerde snel en het verschil werd mij terugbetaald. De bril werd binnen een paar dagen geleverd en ik kreeg zelfs de oude glazen mee teruggestuurd. Super kwaliteit!

Ik heb in meerdere brillen glazen laten zetten tot grote tevredenheid. Even een uitstapje gemaakt bij andere bedrijven maar weer terug gegaan. Deze mensen zijn serieus met hun vak bezig. Helemaal Top!

Perfect!

Super glazen en bril.

Een goed en fijn bedrijf

Ik ben erg goed geholpen Ik ben erg tevreden

Dankzij Brillenglazen.com. weer prima zicht met twee brillen!

We zijn er prima en vakkundig geholpen. Erg vriendelijk en meedenkend. Daarnaast ging alles ook nog eens heel vlot

Super service en snelle levering

Ik had binnen een week mijn bril weer terug! Super snelle service en levering dus. Ik kan mijn favoriete bril weer op :)

top

zeer tevreden over resultaat, behandeling. zeer compleet waarvoor dank

Ik heb nog geen bril gezien. De bril is nu binnen, dus ik kan er iets over schrijven.

Kennelijk loopt er iets niet synchroon. Geen bril, wel beoordelen? De bril is nu binnen. Ik had nog een montuur met glazen, die niet meer voldeden. Dankzij Brillenglazen.com kon ik die glazen vervangen door de juiste en kan ik mijn oude montuur weer gebruiken. En daar ben ik erg over te spreken.

snelle service, heel fijn

top

Prima service!

Geweldig geholpen na mijn vraag om een computer-/muziekbril. Men belde om mijn vraag nog eens door te spreken. Mijn montuur was snel weer in gebruik met perfect zicht. Heel blij mee!

Goede service en perfecte kwaliteit van de producten

Elke keer weer een zeer mooie prijs kwaliteit levering. Bij onduidelijkheid over een bestelling wordt er contact met je opgenomen. Ik heb meerdere bestellingen geplaatst en ben elke x erg tevreden.

Doen wat ze beloven.

Alles verliep soepel, en de bril is keurig op tijd terug geleverd.

Geweldige service en vakmanschap

Nieuwe degrade brillenglazen voor mijn zonnebril besteld. Op sterkte. Door domme fout had ik een verkeerde sterkte doorgegeven maar dit was nadien per mail (gelukkig) goed te herstellen. Duidelijke berichtgeving over levertijden en uitstekende kwaliteit van de glazene en het eindresultaat. Kortom: uitstekend vakmanschap!

Fijne mensen die met je mee denken en een fantastische service!

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.