Geweldige service

Na 6 maanden zeer tevreden te zijn geweest met de glazen begon de coating wat te lossen van beide glazen. Na contact te hebben opgenomen met Brillenglazen ontving ik een retourlabel en mocht ik de bril terugzenden voor herstelling. Reeds een week later ontving ik de bril terug met nieuwe glazen en dit volledig kosteloos. Dit is wat ik noem geweldige service.

Bril weer als nieuw!

Scherpe tarieven, heldere instructies, snelle levering en een bril die weer als nieuw is. Ik ben erg tevreden!

Zeer gemakkelijk om op deze manier nieuwe glazen te kopen.

Zeer gemakkelijk om op deze manier nieuwe glazen te kopen. Binnen 1 week nieuwe glazen in mijn bestaande montuur laten plaatsen. Keurige track&trace die goed werkt.

Snelle en goede service

Keurige service, snel en betaalbaar.

Professioneel en betaalbaar

Duidelijke website

Super service en goede bril!

Super geholpen door de vriendelijke medewerkster. Erg blij met de nieuwe glazen in mijn eigen montuur.

Fijn dat er een bedrijf is waar je terecht kan om een insert voor veiligheid-of zonne bril te laten voorzien van glazen op sterkte. Bij 4 opticiens in mijn woonplaats is dat niet mogelijk

Perfecte service

Kan ook glazen in pin feel (randlooos) montuur zetten.

Geweldige service, uitstekend product!

Goede communicatie, perfect product, snelle service

Perfecte bril

Ben heel tevreden met de nieuwe varifocus glazen. De glazen zijn top kwaliteit, mijn bril is weer perfect. Ik kan brillenglazen.com van harte aanbevelen!

Prima glazen.

De glazen kloppen en zijn kundig in mijn montuur geplaatst, de neuskussentjes zijn ook vernieuwd en er zat een flacon spray bij om de glazen te reinigen, tevens zat er een fijn doekje bij, ik ben dik tevreden met het hele gebeuren en zou het direct weer doen. Ik raad bij deze brillenglazen.com aan, goede service en snelle verzending. Een aanrader!!!

Voortreffelijke kwaliteit voor een nette prijs

Voor de vierde of vijfde keer dik tevreden , ik ben gehecht aan mijn monturen en op deze manier hoef ik alleen glazen aan te schaffen , top!

Prijs kwaliteit en service zijn perfect

Had geen hoge verwachtingen maar ben zeer tevreden

Alleen maar lof!

Nu voor de 5e keer een set glazen in een montuur laten zetten (varifocus / zonnebril). Ik ben super tevreden. Niet alleen over de glazen, maar ook over de service.

Boven verwachting goed!

Had mijn bril snel, voor de feestdagen, nodig, even gebeld, was geen probleem, vervolg contact verliep perfect met Marian, afspraken 100% nagekomen, continue op de hoogte gehouden van de status, ze hebben zelfs van meegestuurde bril alle schroeven en neus pads vervangen (ook van de meegestuurde "sterkte" referentie bril). Helemaal tevreden. Eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dat ik gebruik maak van deze diensten

Geweldig. Bril weer als nieuw!

Geweldig. Bril weer als nieuw!

goede communicatie

zeer tevreden

Prima verzorgd

Ik heb er een fijne leesbril bij. Het over en weer verzenden is professioneel geregeld.

Mijn 3e bestelling weer super!

Het is gewoon geweldig hoe goed deze fa alles afwerkt. Volgende keer weer! Ps bril van mijn vrouw. Hans Beckers

Zeer tevreden met mijn nieuwe brillenglazen en de service

Ik ben zeer tevreden met mijnnieuwe brillen glazen en de service. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar voor vragen en advies. Binnen een week had ik mijn montuur met nieuwe glazen terug.

top, altijd weer

top, de zesde bril denk ik, prima van kwaliteit en snelle levering

Vakkundig geplaatste brillenglazen

Snel proces om je brillenglazen te vervangen. Wel zaak om je gegevens paraat te hebben.

Super snel, heel tevreden

Heel vlot, duidelijk, ik ga het vaker doen.

Goede service en snelle levering!

Snel reactie op de mail en de glazen werden keurig verpakt en snel verstuurd. Goede service!

Ja ging prima allemaal

Keurig afgehandeld allemaal,ben blij met de nieuwe glazen in mijn oude montuur!

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.