Everything perfect, good workmanship , and fast processing time and delivery

Uitstekende service & idem dito glazen!

Een aantal maanden geleden uitstekend geholpen door Brillenglazen, ruime keuze uit uitstekende glazen. Kom hier zeker nog terug. En

Een heel fijn en vriendelijk bedrijf!

Ik wilde heel graag nieuwe glazen in mijn bril zetten, maar wist niet watvoor model. Marian heeft mij heel erg geholpen door linkjes te sturen. Het contact via de mail verliep ook heel fijn en vlot! Heel erg bedankt Marian!

Gewoon goede kwaliteit.

Na 4 jaar nieuwe glazen nodig te hebben weer via hen besteld en binnen korte tijd geleverd, TOP ! Scheelt toch 600,00 voor mij…. Gewoon goede kwaliteit.

Alles snel en efficiënt afgehandeld

snel en naar volle tevredenheid

gewoon goed

Andermaal een prima ervaring met brillenglazen.com!

Goede service, goede kwaliteit

Makkelijk om online nieuwe glazen te bestellen. Duidelijke instructies en snelle levering. Mijn bril is weer als nieuw.

Geweldig, aanrader eerste klas!!!

Ik heb het aangedurfd en in 1 woord het resultaat is fantastisch! Altijd doen en zeer betrouwbaar en deskundig! Tot de volgende keer weer, groetjes Marjolijn van der Kolk

Meedenkend en snelle levering.

Binnen een week de bril weer teruggekregen. En super blij dat ik me oude zonnebril weer kan gebruiken.

Vlot en nauwkeurig

Vlot en nauwkeurig

Perfect!!!

Na staaroperatie nieuwe glazen nodig in de zonnebril. De bril is perfect binnengekomen, de glazen zijn exact zoals opgegeven!!!! Ben er heel blij mee.

Perfecte dienstverlening en prima brillenglazen.

Het hele proces van verzending, meetcontrole, productie en retour zenden van de bril verliep vlekkeloos. Op een tussentijdse vraag werd onmiddellijk en naar volle tevredenheid gereageerd. De nieuwe glazen bevallen heel goed, en dat tegen een concurrerende prijs. Kortom voor herhaling vatbaar.

Goede service, communicatie, website en resultaat. Kortom zoals het hoort te zijn! Nogmaals besteld.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Erg tevreden met mijn bril. Goede prijs zeer vriendelijk personeel

Erg blij met mijn versterkte zonnebrilglazen

Bij mijn laatste versterkte zonnebrilglazen werd ik gebeld door een medewerker, die mij adviseerde over de kleur glazen en de coating die mooi bij de bril passen. Ik heb het advies overgenomen en ben heel erg blij met het prachtige resultaat. Dank voor het advies!

Je eigen zonnebril met glazen op je eigen sterkte ! Super ,

In 1 keer goed gemaakt,op gedaan en nooit meer af,super glazen

In 1 woord prefect geregeld,het verzenden,het tijdsbestek,alles volgens afspraak.

Zeker een aanrader

Eerste keer glazen besteld voor een sportclip. Linker glas zag ik niet helemaal scherp door. Werd zonder probleem een nieuw glas voor opgestuurd wat wel goed is. 2e keer zonnebril glazen op sterkte laten maken. Ik had iets verkeerd ingevuld en werd meteen gebeld omdat ze het vreemd vonden. Zonnebril ook net ontvangen en ook deze is super. Superservice, kwaliteit en zeer betaalbaar?!

Service en kwaliteit gewoon prima

Vlot verlopen

Brilglazen zijn perfect vervangen en sneller geleverd dan verwacht

Duidelijk in de communicatie wat ik erg prettig vind! Goede service. Aanrader!

Geweldige service

In mijn bestelde glazen na verloop van tijd rare en zeldzaams afwijking opglopen die zonder problemen opgepakt en opgelost werden. Zeker een aanrader. Top

Prettig overleg, goede communicatie.

Zie boven

Alles verliep goed!

Van begin tot eind van het "proces" ging alles heel goed. Ook de vraag die ik tussendoor stelde werd snel en goed behandeld.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.