Het is fantastisch, dat jullie a.h.v. een bestaand recept van de brillenglazen exact de zelfde brillenglazen in een bestaand montuur kunnen monteren. Het toesturen van mijn bril gaat prima en het ontvangen van het resultaat gaat probleemloos. Het enige dat ik kan opmerken is, dat de levertijd misschien iets te lang.

Alles netjes en snel geregeld

Ik ben heel blij met de glazen en warme douche voor Marian en Leo, ze zijn zeer warm en voorkomend aan de telefoon, dank

prima kwaliteit en goede service

al het zoveelste montuur laten beglazen en helemaal tevreden

Zeer positief

Prettige service Snelle levering Goed produkt Redelijke prijs Kreeg gratis nose pads en silliconen sleeves

Goed geholpen, goed gedaan

Ik heb geaarzeld of ik mijn dure bril zo maar durfde op te sturen naar iets onbekends, maar de glazen zijn perfect en goed er in gezet. Ik ben met mijn vragen ook goed geholpen door de klantenservice.

Beter dan verwacht.

Ik ben tevreden over de vervangen glazen maar had niet verwacht dat u de scharnieren zou stellen en de neussupports zou vervangen! Dankjewel Marian.

Betrouwbaar/ resultaat gericht / goede service

Door brillenglazen voorzien van mooie glazen! Mijn glazen waren aan vervanging toe, alle medewerkers hebben mee gedacht per mail/telefonisch. Ze denken met je mee en je krijgt eerlijk advies over wat bij je bril zou passen. Dit heeft er voor gezorgd dat het resultaat heel mooi is geworden. Hartstikke bedankt voor de moeite, jullie gaan overduidelijk verder dan een ander bedrijf. Dit maakt jullie bedrijf uniek en vertrouwd. Overigens is de prijs verhouding goed!

Topkwaliteit!

Voor de derde keer glazen laten plaatsen in los gekochte monturen en onwijs tevreden met de dienstverlening: Uitstekende communicatie, efficient proces, prima prijsstelling en prachtige glazen in mijn bril. Wat een topkwaliteit en geweldige service!

Super service en het eind resultaat is ook top

Prima service!

Net voor vakantie gaat mijn zonnebril kapot. Nieuw model gekocht maar moeten nog glazen op sterkte in. Omdat de tijd dringt brillenglazen.com gevraagd om er een spoed order van te maken. Hebben me hierbij prima geholpen zodoende dat ik op vakantie kan met een mooie nieuwe zonnebril met een perfect zicht.

Prima communicatie, glazen zien er goed uit, wel erg dik aan de kanten

Heb spiegelglazen op sterkte besteld. Bij de bestelling was 1.6 als rondingsfactor aangeraden. Bij ontvangst was ik een beetje teleurgesteld: Aan de zijkanten steken de glazen aan de gezichtszijde uit tov het montuur. Had achteraf dus liever een duurdere factor gekozen. Wellicht een foto van een voorbeeld tonen op de website? Verder prima glazen en nette afhandeling.

Alles perfect reregeld

Bestelproces onder goede begeleiding. Kwaliteit glazen gelijkend aan Rodenstock.

mijn perfecte zonnebril weer up to date met glazen op sterkte.

erg tevreden met het resultaat

Snel en top kwaliteit!

De glazen die ik hier heb laten inzetten krassen niet bij schoonmaken met katoenen doek, had altijd tegengestelde ervaringen bij reguliere opticiens.

Hele goede service

Al 2x glazen laten zetten bij brillenglazen. Com Ben zeer tevreden kwa prijs en de hele goede service die hun leveren.

Luisteren naar de klant

Bij de 2de poging alles OK

In eerste instantie ontving ik mijn (zonne)bril terug met glazen waar ik niets door kon zien. Brillenglazen.com reageerde snel: ik mocht de bril terugsturen en na een goeie week had ik mijn bril weer terug, ditmaal met de juiste glazen. Gelukkig ook nog net op tijd voor mijn vakantie. Klacht dus goed opgelost en een bril ontvangen die voldoet aan de belofte. Jammer alleen dat ik geen reactie heb ontvangen op mijn vraag wat er nu precies fout was gegaan bij de eerste keer dat ik mijn bril terug ontving. Brillenglazen.com heeft wel steeds heel snel gereageerd op (andere) vragen en opmerkingen en zijn in die zin erg servicegericht. Toch vind ik een aantal dingen niet handig aan de werkwijze van Brillenglazen.com: - Je moet een foto van jezelf met bril op maken en opsturen, om de pupilafstand te bepalen. Dit hoor je via een mail die je ontvangt als je je brilrecept al hebt ingevuld EN HEBT BETAALD! Die informatie had ik graag op de website gelezen vóórdat ik alles invulde en had betaald. - Ik vind het vervelend dat ik het hele bedrag moet betalen voor ik ook maar iets heb ontvangen van Brillenglazen.com. Zeker toen ik in eerste instantie een bril ontving met de verkeerde glazen was ik echt even bang dat ik mijn geld kwijt was. Het is uiteindelijk goed opgelost maar ik had het wel logischer gevonden als er pas om een betaling wordt gevraagd als de hele bestelling is afgerond en alle gevraagde informatie is verzameld, verstuurd en door Brillenglazen.com is goedgekeurd. En bij de bestelling alleen een aanbetaling te doen, een mail te krijgen als de bril klaar is en dat je dan pas de rest van het bedrag overmaakt en de bril wordt verstuurd zodra het hele bedrag binnen is.

Heel goed.

De bril is prima! Snel geleverd, goed geinformeerd.

Alles ging vlekkeloos

Mijn relstieve waardering voor brillencom komt voort uit afkeer jegens de brillenwinkels: op een bril van 400 euro zit 300 euro winst: schandalig

Zoals gewend

Bril wordt netjes afgeleverd! En dat voor een mooie prijs. Mijn volgende bril weer hier!

Zeer goede communicatie

Positief, prijs kwaliteit

Fijne communicatie en top-product!

Niet mijn eerste ervaring, maar wederom top! Hele heldere communicatie, waarbij iedereen graag bereid is tot meedenken. De glazen zijn top, snel geleverd en kwalitatief erg fijn!

Zeer goed glazen en service

Mijn vrouw en ik kopen al jaren glazen bij Brillenglazen.com. Zeer tot tevredenheid, en als er een keer iets niet goed is met de glazen, dan word het meteen opgelost.

Glazen voldoen aan de verwachting, tevens vlotte levering en duidelijke communicatie.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.