Prima ervaring wederom.

Vragen goed beantwoord, snel en fantastische kwaliteit glazen.

Ik heb voor mijn werk (kleurbewerking) zo helder mogelijke glazen zonder kleurzweem nodig. Veel bekende merken hebben geen glazen zonder lichte gelige kleurzweem meer, of je moet concessies doen in ontspiegeling en andere coating eigenschappen. Ik heb dit voorgelegd aan brillenglazen.com en zij verzekerden me dat de glazen helemaal helder en superonstpiegeld zouden zijn. Ik had mijn bril binnen een week terug met echt superheldere glazen. Vergeleken met mijn 4x duurdere eyezen glazen zijn deze nieuwe glazen veel beter onstspiegeld en compleet kleurneutraal en helder. Ik ben supertevreden. Ik heb bij mijn opticien 2x de verkeerde glazen gekregen en ben weken bezig geweest. Dit was binnen een week geregeld. Bedankt Johan / Brillenglazen.com!

Vriendelijk Goede service

Super gedaan!!

Super gedaan , bril ontvangen binnen een week, glazen multifocaal zijn zeer goed! Bedankt brillenglazen.com.

Prettig geholpen

Top bedrijf

Al jaren dik tevreden.

Al verschillende jaren laat ik bij brillenglazen.com mijn glazen erin zetten, op sterkte, met cylinder en prisma, zowel in gewone bril als zonnebril. Tot op heden ben ik hartstikke tevreden met de werkwijze van brillenglazen.com. Hoop nog vele jaren van jullie service gebruik te kunnen maken. Top!!!!

Mooi verzorgd werk, vlotte afhandeling. Vele malen goedkoper dan bij optiekers, joepie

Helder zicht.Vriendelijke mensen.Geweldig

Ik ben tevreden

Prima resultaat

De glazen zijn netjes vervangen en op de goede sterkte.

Netjes, goed geprijsd, snel en correct.

Efficiente service. Goed ingesprongen op een gat in de markt waar de meeste opticiens niet in mee willen. Ga zo door!

Geweldig, nog nooit zo snel en kundig geholpen.

Ik kwam zeer slecht ziend binnen en na het doen van mijn verhaal over mijn oog operatie werd er ter plekke voor mij een nieuw brilglas gemaakt. Ik kon hier op wachten en ging ziend weer naar huis. TOP Service. Deze mensen leven echt met hun klanten mee. Groetend, Louwrens

Het is de eerste x maar heb dit adres van mijn vriendin . Ben erg tevreden

Snel en goed.

Uitstekende service waardoor een door mij gemaakte fout zonder problemen opgelost werd.

Precies goed

Netjes en tijdig afgeleverd, en de glazen kijken goed!

Geweldig!!!

Heel blij mee!!!

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik ben erg tevreden over Brillenglazen.com. De communicatie was duidelijk, de levering snel en de glazen zijn van topkwaliteit. Mijn zonnebril zit weer als nieuw – absoluut een aanrader!

Zeer blij mee

Na dat ik de bril verzonden had binnen een week weer terug met nieuwe glazen zeer blij mee

altijd vriendelijke en klantgerichte behandeling er wordt alle tijd voor je genomen.

vriendelijk, alle tijd en aandacht voor de klant.

Snel en goed

Goed em snel

Gewoon zeer fijne glazen

Echt een dikke 10 punten

Doen wat ze beloven. Prima firma

...

Snel en van goede kwaliteit

Ik had glazen met blauwfilter besteld, maar ben toen spontaan van gedachten veranderd en wilde geen blauwfilter meer. De klantenservice reageerde snel en het verschil werd mij terugbetaald. De bril werd binnen een paar dagen geleverd en ik kreeg zelfs de oude glazen mee teruggestuurd. Super kwaliteit!

Ik heb in meerdere brillen glazen laten zetten tot grote tevredenheid. Even een uitstapje gemaakt bij andere bedrijven maar weer terug gegaan. Deze mensen zijn serieus met hun vak bezig. Helemaal Top!

Perfect!

Super glazen en bril.

Een goed en fijn bedrijf

Ik ben erg goed geholpen Ik ben erg tevreden

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.