Uitstekende service.

Nog nooit eerder online brillenglazen besteld. Na het invullen van de gegevens en het uploaden van mijn foto met bril op, kreeg ik duidelijke informatie over het opsturen van mijn bril. Daarna snel een ontvangstbevestiging gekregen over de afhandeling/levertijd. De levertijd was veel korter dan was vermeld, dat was een aangename verrassing. Met de bril ook nog eens informatie ontvangen, kortom, zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Ze doen wat ze op de website schrijven

Ik heb in de loop van zo een 6 à 7 jaar 6 keer brillenglazen in een monteur laten zetten door deze shop. Je ziet elke keer wat extra service zoals b.v. het vervangen van neussteuntjes. De instructies op de site zijn duidelijk. De kwaliteit van het werk is dik in orde. Het prijsniveau is zeer concurrerend. Zolang ik een nog goed recept heb voor mijn glazen en goede monturen heb blijf ik zeker klant. Jammer dat een oogmeting niet via het internet mogelijk is. Het zou mooi zijn als brillenglazen ook hiervoor iets bedenkt.

Goede snelle service

Goede snelle service , tegen goede prijs

Duidelijke handleiding. Prima advies. Eerlijke prijs.

Perfecte procedure en kwaliteit!

Snelle en duidelijke informatie en voorbereiding! Afwikkeling en levertijd eenvoudig en snel. Na ca 14 dagen had ik mijn bril terug! Mijn complimenten!

Fijne contactpersoon en snel en betrouwbaar

No nonsence benadering

Al eerder gemerkt dat je goed zaken kunt doen met Friezen. Ze ouwehoeren niet maar leveren gewoon. Op tijd en goed !

Een gemakkelijke en comfortabele manier om glazen te bestellen.

Zorg voor een recent recept, ga naar de de website en de rest wijst zich vanzelf. Verrassend goedkoop in vergelijking met een opticien en een zelfde kwaliteit glazen.

snel en goed

duidelijke instructies, logisch proces en klantvriendelijke bejegening.

Brillenglazen doet wat ie zegt

Positief. Er kwam goede informatie over de mail. Er is goed werk geleverd tegen een scherp concurrerende prijs

Perfectie in zicht en service

Mogelijk mijn enige ervaring met een bedrijf waar vlotheid, volkomenheid, vriendelijkheid, voorbeeldige service en verkoopprijs niet voor elkaar onder deden. 'Venomenaal!'

Goed bedrijf met goede communicatie en afwikkeling van de glazen in de bril.

uitstekend!

Goede informatie en service, snelle realisatie en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Prima service en kwaliteit tegen zeer schappelijke prijs.

Aanvankelijk was ik wat sceptisch maar dat is volledig verdwenen. Binnen slechts 10 dagen bril weer terug met prima glazen. Ca. € 50 goedkoper dan bij 2 grote winkelketens die niet happig waren om alleen glazen te verkopen.

Fenomenaal

Eigen artistieke inbreng, gecombineerd met hun vakmanschap en design-ideeen, leverden mij een mooie unieke bril op, waarvoor ik veel complimentjes krijg. Ik voel me mooi met deze bril.

Snelle levering. Resultaat top.

Super tevreden

Vriendelijk-prettige sfeer-zorgvuldig en klantgericht

snel,vriendelijk en meedenkend

Speciaal montuur gekocht in Venetië. Op basis van recept en foto binnen een week de bril terug

Zeer duidelijke werkwijze

Ik ben bijzonder tevreden

Goed werk geleverd; goede prijs; goede communicatie

Ik ben een tevreden klant. Blij met de service en goede kwaliteit.

Zeer goede snelle levering.

Het is duidelijk dat er kwaliteit glazen geleverd worden. Zal in de toekomst ze,er vaker gebruik hiervan maken.

Super !!

Boven verwachting ik wou het eens proberen en het ging erg gemakkelijk. Een foto maken en uploaden en de bril opsturen klaar. Ik ben erg tevreden en mijn tweede bril alweer opgestuurd.

Snel, goedkoop en goed

Goed, snel en correct.

Goed v.w.b. kwaliteit. Snel t.a.v. logistieke afhandeling. Correct in manier van doen en communicatie. Aan te bevelen voor wie in een mooi montuur nieuwe glazen wil.

UITSTEKEND

Goede service en kwaliteit voor een leuke prijs. Mijn derde bril alweer heb ik besteld. Kan Brillenglazen.com van harte aanbevelen

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.