Fijne glazen voor een fijne prijs, perfecte service.

Mijn zonnebril lag al anderhalf jaar (vrijwel) ongebruikt in de auto omdat de glazen alleen voor veraf waren. Die was niet fijn dragen omdat het bij mij al best snel 'dichtbij' wordt. Brillenglazen.com heeft dat probleem fantastisch opgelost met een paar prachtige multifocale zonneglazen. Na een korte gewenning (elke bril is toch net anders) draag ik deze bril nu met veel plezier. In eerste instantie leek er een probleem te ontstaan m.b.t. de leveringstijd, maar dat probleem werd direct heel vriendelijk en netjes opgelost. Al met al dus een prima service, prima glazen voor een redelijke prijs. En een zeer tevreden klant.

Perfecte service

De glazen in mijn bril (van Theo) zijn vervangen door multifocale glazen. Kijken perfect voor dichtbij en veraf. Zijn netjes in de bril gezet. En ze hebben zelfs de neussteuntjes verplaatst omdat die te laag op de bril stonden. Kan niet beter.

Echt super

Een randloze bril opgestuurd voor multifocale glazen , na ruim een week de bril terug met nieuwe neusvleugeltjes , en het allerbelangrijkste ik zie super. Bedankt brillenglazen.com

Mooi product, behulpzaam en goed geprijsd!

Mijn 'gewone' Ray Ban omgetoverd op sterkte. Hele prettige gepolariseerde groene lenzen. Ik ben gewone blij met het product voor een schappelijke prijs.

Aanrader.

goed product, uitstekende service

goed product , uitstekende service

Vertrouwd

Komt afspraak na

Probleem adequaat opgelost. Dikke glazen vervangen door dunne.

Prima contact. Alles goed maar 1 ding was echt slecht. De glazen zijn zo dik dat de pootjes niet meer dicht kunnen. En dat bij -2.75 glazen wat toch geen borrelglazen zijn. Heb exact dezelfde bril bij de opticien van nieuwe glazen laten voorzien in identiek RayBan montuur deze zomer. Die glazen zijn een stuk dunner. Dat had een keuze moeten zijn en men had anders de job moeten weigeren want dit is geen goede job. Echter Johan heeft me meteen gebeld en aangegeven dat het opgelost zouden worden. Heeft even geduurd maar is wel geheel tot tevredenheid gebeurd. Met dunnere glazen. Dus in tweede instantie super service. Het prijsvoordeel tov de reguliere opticien is gigantisch. Dat is dus prima.

Duurde iets langer dan verwacht maar resultaat is top

Duurde iets langer dan verwacht maar resultaat is top

Van A tot Z perfect geregeld voor concurrerende prijs

Als ik een drempel van een opticien over ga bekruipt mij altijd de gedachte waar zit de ondoorzichtigheid; de oogmeting, monturen en glazen die markt van honderden Euro,s lijkt een zeepbel. Nu dus aangeland bij Brillenglazen.com en dan denk ik ja de opticien werkt met torenhoge winsten of brillenglazen.com werkt ver onder de prijs. Mijn vorige glazen bij de opticien €350,00 perstuk en Brillenglazen.com €100,00 en dan nog een exacte kopie die perfect is. Nu weet ik waar de zeepbel zit.

Goede service enkwaliteit

Komen hun afspraken na !

Gewoon super!!

Al mijn derde paar multifocale brillenglazen en wordt ook op zeker een vierde paar! Voldoende aanbeveling toch? Brillenglazen, enorm bedankt! Ik zeg het voort!!

Topkwaliteit glazen en snelle levering. Perfect!!!!!!

Veel keuze in soorten glazen, er wordt goed meegedacht met de klant.

deze site is echt een AANRADER!!

Bij Brillenglazen.com al verschillende monturen laten voorzien van glazen. Ben zeer tevreden. Topkwaliteit glazen. Gratis verzending en retourzending. Snelle levering. Glazen eenvoudig te bestellen op de site. Als je vragen hebt of een advies wilt hebben kun je ze altijd bellen en dan staan ze je heel vriendelijk te woord.

Goed en snel

Snel geregeld en bril binnen afspraak geleverd

super cool

Alles heel snel geregeld en goed en niet te duur

Best een duur montuur opgestuurd maar alles ging perfect en professioneel. 100% tevreden met resultaat

Verrassend goed!

Alles perfect! Vlot contact en goede richtlijnen wat betreft het nemen van de foto. Ik ben er blij mee.

Perfecte service

Ik heb hier nu al 3 brillen gekocht allemaal perfect daarnaast perfecte service . 1 puntje is misschien telefonische bereikbaarheid maar via mail werkt ook

Brillenglazen vakkundig gemaakt, verder goede service

Glazen zijn precies goed, communicatie over verzending zorgvuldig, sneller geleverd dan gedacht

Easy. Foto maken, bril opsturen met de juiste metingen en paar dagen later al in de bus. Super makkelijk en snelle levering.

Prima brilglazen voor een goede prijs.

Al vaker nieuwe glazen hier besteld voor mijn eigen montuur. Prima prijzen, beter dan bij de opticien.

perfecte service en snelle reaktie op vraag

Bril ziet er goed uit, en kijkt ook goed. Levertijd ca een week ondanks drukte

Moet ik na 4 , 5-sterren reviews nog een review doen? Met alle plezier.

Ik rijd er het liefst altijd even naar toe. Het is wel een stukje rijden (voor mij dan) maar dan heb je ook wat. Zelf je frame brengen en daar glazen er in laten zetten. Hoe leuk is dat?! Glazen zijn van goede kwaliteit ( al moet je niet je bril óp de glazen parkeren) Ze snappen wat ze doen en leggen ook uit tijdens het proces wat ze doen. Ik heb er een goed gevoel bij. tot de volgende keer

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.