Prina

Wel wat tegenvallende kleuring van glazen!

Prima van bestelling, opsturen tot bril terug ontvangen en de oude bril is weer als nieuw

Fijne website om de bestelling te kunnen doen. Vlotte reactie op de foto qua pupil afstand Daarna regelmatig een update qua voortgang. Mijn Favoriete bril is weer als nieuw.

Sterk in brillenglazen

Goed afgewerkte glazen.

Ik kan mijn bril weer gebruiken met de juiste sterkte top!

Ik had nog een mooi monteur maar de verkeerde sterkte. Voor 69 euro nieuwe glazen erin laten zetten. Snelle afhandeling, netjes verpakt en de juiste sterkte. Ik ben er blij mee.

Snel en vakkundig.

Mijn Rudi Project Perception (15+ jaar oud) was weer eens toe aan vervangende glazen. Brillenglazen.com heeft dat snel en goed gerealiseerd. De kosten zijn prettig beperkt en heen en terug zenden werkt probleemloos. De foto's die je moet aanleveren zijn niet moeilijk te maken en helpen de glazen op de juiste manier te monteren. Volgende keer zeker weer.

Ik had wel dunnere glazen verwacht

uitstekend , goed product

nachtglazen (geel) op sterkte in ray ban classic (shooter 62mm) laten zetten, perfect uitgevoerd , goede kwaliteit , uitstekende service.

Goede ervaring

Fijne site waar je duidelijk je gegevens kunt invullen. Snelle levering van nieuwe glazen.

Niets is te gek!!

Na 4 verschillende monturen en kleuren glazen kan ik werkelijk bevestigen dat niets te gek is. En tegen een prijs die wel te gek is(in positieve zin dan wel) Bij je lokale opticien betaal je een veelvoud, en al helemaal wanneer je een aparte kleur glazen de voorkeur heeft. Absolute aanrader!!

Perfect!

Waar mijn eigen opticien 100den euros rekent voor glazen vervangen in hun eigen montuur notabene, rekende brillenglazen.com mij slechts 7 tientjes met alle extras inclusief! GEWELDIG! Meerdere malen contact gehad per telefoon en perfecte service en vakkundig advies gekregen! Deze mannen zijn helden. Voortaan m'n vaste adresje! AANRADER!

Snelle levering en goede glazen

Bang om Channel bril op te sturen, maar in perfecte staat retour ontvangen!

Altijd super tevreden, gaaf degrade glazen

Super blij met mijn degrade glazen in een vintage bril. Helaas zitten er al krasjes in de glazen...ik heb ook nog alleen gepoetst met het fijne bijgeleverde doekje.

Goede prijs en snelle levering

Mijn bril a 6 werkdagen na bestelling ontvange.. Erg tevreden.

Netjes en snel.

Glazen waren beschadigd. De reguliere opticien rekende ruim 700 euro. Hier voor een mooie prijs nieuwe glazen in mij bril gezet.

tweede leven van een verkeerd aangemeten brilde meting met de juiste glazen

Tweede leven van een verkeerd aangemeten en daardoor ongebruikte bril. Op basis van een goede meting nu de juiste glazen bij Brillenglazen laten maken. Helemaal goed en tegen een scherpe prijs!

Altijd weer top

Ik heb inmiddels 6x glazen besteld en los van de kwaliteit zijn ze ook nog snel. Toptent!

Duidelijke, correcte en hele snelle service

Alle mails met instructies van brillenglazen.com waren erg duidelijk. De mails waren snel en ook het retourneren van de bril was binnen enkele dagen. De bril ziet er netjes uit en de glazen zijn perfect. Ik zou dit iedereen aanraden!

Snel en goed

Bril was sneller klaar Dan ik had verwacht hij is helemaal goed top bedrijf mocht ik weer nieuwe glazen nodig hebben stuur ik ze weer op!

Een echte aanrader.

Ik zal niet weer glazen online kopen

De glazen zijn wel goed van sterkte. Maar mijn kijkgedeelte is erg klein, ook iets te ver naar boven, verschil tussen links en rechts. Kijk ik iets naar links of rechts beneden, dan is het al wazig. De bril ga ik niet dragen voor dagelijks gebruik. Alleen voor de sier, jammer.

Helaas niet tevreden

Na alle eerdere goede ervaringen, nu niet tevreden. Leesgedeelte zit veel te laag. Ik kan alleen lezen met onderzijde bril en hoofd omhoog.

Heb al vaker eigen brillen van nieuwe glazen laten voorzien. Nu een al gebruikte bril. Glazen zijn prima en de neuspadjes zijn gratis vervangen en ook de schroefjes waren weer aan gedraaid. Dat is service!

Mijn oude bril weer helemaal geschikt voor mijn ogen

Prima transparante opvolging

Makkelijk in te villen website om tot de juiste hlazen te komen. Snelle levering. Goede opvolging.

Zeer tevreden met de nieuwe glazen

Was een beetje huiverig om nieuwe glazen online te bestellen maar na ontvangst totaal geen spijt want ze zijn zeker zo goed als bij de opticien en goedkoper.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.