Deze website is een TOPPER! Echt een aanrader!!

Deze mensen leveren TOP-glazen! Super kwaliteit en betaalbaar. Als je advies wilt over glazen kun je ze altijd bellen en staan ze je heel vriendelijk te woord. Altijd gratis verzending heen en terug. Je hebt binnen een paar dagen je bril alweer terug. Klasse!!

Uitstekend zicht in bestaand montuur door Brillenglazen.com.

Prima procedure met een uitstekende prijs - kwaliteitverhouding. Via foto werd meetfout van een erkende opticien bijgesteld.

Goed gewerkt.

Een verhaal heb ik geen zin in.

zoals beloofd

snel accuraat en goede service

Topservice

Wederom topservice. Ben erg blij met mijn ‘nieuwe oude bril’. Bedankt, Johan!

Perfecte glazen tegen een aantrekkelijke prijs en met persoonlijke service!

Dit was niet mijn eerste bestelling, jaren geleden heb ik de proef op de som genomen, pure nieuwsgierigheid en daarna heb ik nog regelmatig besteld, ook nu weer. De ervaring was al positief. Door de jaren heen is de bestelmethode verbeterd en versimpeld: een brillenglas bestellen kun je zelf! Wat heel goed is dat je er op kunt vertrouwen dat er iemand is met alle kennis die je keuzes controleert en je bij twijfel of vragen belt om te komen tot de voor jou beste oplossing. Dat maakt het toch persoonlijk. Top Johan, dank! En nu ga ik genieten van mijn bril met nieuwe glazen.

Werkelijk TOP!

Zeer duidelijk en makkelijk bestelproces. Goede communicatie over verloop bestelling. Zeer snelle levering van de bril met de nieuwe glazen. (Binnen 5 dgn was bril weer terug) Aanrader!!

uitstekend

x

Volgens verwachting goed geregeld

Heel betrouwbaar, zeer oude bril fijn, nieuwe glazen in gemaakt.

Ik zetten mijn bril met nieuwe glazen op mijn neus en ik zag meteen dat het goed was! Hartelijk dank voor de perfectie dienstverlening en service! Arthur

Snel en goed

Het is gemakkelijk om een bril te bestellen. Er wordt snel gereageerd. Ik had nog een foutje gemaakt in het recept: via de mail direct aangepast. Prima ervaring met brillenglazen.com

Al drie billen helemaal goed!

Zeer goede kwaliteit! En service prima, werd nog even gebeld of het recept wel klopte, omdat het nogal bijzonder was. En een bedankje voor het gestelde vertrouwen.

Blij dat ik brillenglazen.nl heb ondekt

Ik had mijn brillenglazen net voor de kerstdagen behoorlijk beschadigd. Door de covid plandemie waren de opticiens gesloten en heb ik via internet brillenglazen.nl ontdekt. Een super ontdekking, want na twee weken (feestdagen) had ik mijn bril terug voorzien van nieuwe glazen. Geweldig,! ik heb nog een montuur liggen.. Bedankt!

God wat ben ik hier blij mee. Ik ga deze site zeker aanbevelen.zo snel maar ook heel makkelijk de instructies van de site. Zo gedaan

Zeer goede service en perfecte kwaliteit

Prima glazen

Dit was de twee bril die voor zien is met nieuwe glazen zeer tevreden Vriendelijke groet Ad Peperkamp

Klantenservice hoog in het vaandel

Johan is iemand die alles zal doen om een klant tevreden te stellen. Ouderwetse service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel gerust bij dit bedrijf.

bril na terugzenden binnen een week kapot

Mijn ervaring met Brillenglazen is niet helemaal positief. Allereerst moest ik zelf er achteraan bellen omdat ik geen bevestiging had gekregen dat ze de bril ontvangen hadden. Daarna kregen we eindelijk de bril terug. De glazen waren prima, vandaar nog de twee sterren, maar het montuur brak binnen een week op een gekke plek, namelijk bij de neusbrug. Dit komt waarschijnlijk door het forceren van het montuur om de glazen erin te krijgen. Helaas, wel geld uitgegeven, maar alsnog geen bril. Na het lezen van mijn beoordeling kreeg ik de vraag of ik mijn kapotte bril kon toesturen. Twee weken later kreeg ik een compleet nieuwe bril met brillenglazen in een vergelijkbaar montuur. Ze hebben duidelijk veel tijd en energie gestoken in het naar tevredenheid oplossen van mijn probleem. Erg fijn, vandaar mijn upgrade van 2 naar 4 sterren!

Zeer goede service!

Ik had een zonnebril op sterkte gekocht en leesgedeelte zat te laag. Contact opgenomen en wat een super service. Geen enkel probleem en alles kosteloos opgelost en nu de nieuwe glazen binnen. Zojuist, op nieuwjaarsdag, scheen de zon dus even snel buiten getest. Helemaal prima en kan er ook goed mee lezen. Dus bedankt voor jullie vriendelijke en behulpzame werkwijze!

Snel, zorgvuldig en duidelijk.

Voor het errst ern oud montuur opgestuurd voor nieuwe glazen. Binnen 14 dagen netjes retour en tussendoor kreeg ik steeds een email wat de stand van zaken was. Zeker een aanbeveling waardig!!!

Uitstekend!

Goede snelle service! Fijn persoonlijk contact. Ik ben er erg blij mee :)

Uitleg over hoe het gaat via de site is duidelijk en makkelijk. Bril keurig binnen de aangegeven tijd retour ontvangen en perfect

Dikke 10

Al keer of 4 glazen besteld, perfecte kwaliteit snelle service. Door de gunstige prijs van de glazen is het voor mij mogelijk om meer brillen in kleuren te kopen, en de glazen bij dit bedrijf. Zeker een aanrader

Helder en duidelijke uitleg en gebruik van de site

Ik heb goede ervaringen met Brillenglazen.com Ook het telefonisch contact is altijd correct en deskundig. Nette afwerking van inzet glazen. Zeer aan te bevelen.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.