Bijna wat ik verwacht had

Wegens open gesprek en vlotte reactie op mijn vraag via de website, besloten gelijk 4 brillen op te sturen. In deze reeks zat o.a. een fel blauwe spiegelbril. Bij onvangst blijkt deze fel blauwe nu een "flauwe" blauwe te zijn. Indien het niet mogelijk is om de klant hetzelfde te bieden, breng de klant hiervan op de hoogte, zo heeft de klant de keuze. Ook de optie graveren genomen en gezien het volume werd hiervoor een zeer mooie geste gedaan. Ik had gevraagd dit te doen in stijl en lettertype als voorheen. Nu zeer prominent aanwezig op de brillen. Ik ben meer van de "aanwezige toets" nu lijkt het een beetje reclamebord. Sterkte is perfect.

DE site waar je elke keer opnieuw terecht kunt voor deskundig geplaatste glazen in je eigen montuur!

Mijn eerste bril opgestuurd na all stappen te hebben gevolgd met de configurator, je kunt hier eigenlijk niets verkeerds doen. Foto doorgestuurd en na goedkeuring een verzendlabel gekregen om mijn bril op te sturen, binnen 14 dagen was deze weer terug met het type glazen dat ik wilde met sterkte. Dit heb ik nu ook laten doen bij 1 van mijn zonnebrillen en wederom in perfecte staat aangeleverde bril met glazen op sterkte! Mijn 3e bril gaat deze week de deur uit. Brillenglazen.com, top job! elke keer weer!

Prima geregeld

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen

uitstekend; bril en glazen zijn weer als nieuw

Het was een beetje een gok om nieuwe brillenglazen te bestellen via het internet, ondanks de vele goede recensies. Wat meehielp was dat bij een slechte recensie een oplossing wordt gezocht. Maar het heeft goed uitgepakt. De nieuwe glazen zijn uitstekend, de bril is verder ook in topconditie gebracht (neusvleugels ed). Het proces verliep bijna zoals op de website beschreven (het aanleveren van een foto ontbreekt daar nog). Kortom, mijn ervaring is zeer positief.

goed gegaan, goed gedaan, perfecte glazen!

Na 3 weken mijn Ray Ban zonnebril, maar nu op sterkte, terug ontvangen. Het was het wachten meer dan waard. Perfecte multifocale glazen in een perfecte Ray Ban zonnebril. Knap werk Johan. Zeer aanbevelenswaardig. Hartelijk dank en zeker tot een volgende bril !!

Perfect eindresultaat volledig volgens gegeven advies.

Perfect eindresultaat volledig volgens gegeven advies. Na staaroperatie heb ik een sterke cylinder-sterkte gekregen. Was bang voor een glas, waarbij het beeld door het glas sterk zou verspringen. Door advies van Brillenglazen.com is het gelukkig niet zover gekomen. Een perfect glas met sterke cylinder. Bedankt en succes. Peter Haverkamp

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Het bestelproces is heel makkelijk. Je ontvangt een verzendlabel om de bril op te sturen. Intussen word je op de hoogte gehouden van de voortgang. De bril komt na een paar dagen keurig retour met de nieuwe glazen. Super simpel met een super service!

Goede service en eindresultaat

Het ging door de combinatie van de vorm van de bril en de soort glazen niet vanzelf. Het is jammer dat ik zelf moest constateren dat het monteren de eerste keer niet goed was gegaan (daarom 4,5 ipv 5 sterren). Het contact hierover en de oplossing waren prima. Ik ben tevreden

Correcte glazen in bril

Ik ben tevreden over de glazen die in mijn montuur zijn gezet.

Goed, snel en heldere communicatie!

Goed is, de glazen zijn prima. Snel is, vraag, antwoord en instructies verlopen prettig Communicatie is, helder en eenduidig. Goed geregeld en voor een heel aanvaardbare prijs.

Goede kwaliteit netjes in een bestaand montuur

Netjes gemaakt zoals verwacht

Super netjes!

Ik had geen idee waar ik aan begon. Was een beetje verbaasd dat ik geen glasdikte hoefde op te geven. Kreeg geen levertijd door, dat vond ik een beetje vreemd. Na een week kreeg ik mijn bril voorzien van glazen (index = 1.6) terug en ik heb het zelden zo netjes gezien.

Voor de 1e keer hier glazen besteld. Eenvoudig proces. Communicatie over ontvangst brilmontuur en levering van de bril met bestelde glazen kan beter. Bestelde glazen zijn prima. Zeer goed alternatief van de vaak (belachelijk) dure glazen via de opticien. Ik zal hier zeker vaker gebruik van gaan maken.

prima service, goede kwaliteit en sneller geleverd dan voorzien

Zoals hierboven

Top service voor een goede prijs!

Voor mijn bril had ik nieuwe glazen nodig, bij de opticien zou ik minimaal 250 euro kwijt zijn. Bij brillenglazen.com was ik uit eindelijk 129 euro kwijt en heb ik weer top glazen in mijn bril. Op maandag middag verstuurd en de volgende maandag middag netjes door PostNL weer thuis bezorgd. Netjes op de hoogte gehouden door Brillenglazen.com over de status. Echt top product, top service voor een geweldige prijs!!

Nooit meer naar de lokale Opticien!

Soms is het gewoon een kwestie van proberen. Waar je bij je lokale opticien vaak tot zelfs bijna 200 euro per glas kwijt bent is dat nu nog geen 200 voor 2 glazen op sterkte en de kwaliteit is exact hetzelfde! Brillenglazen bestel ik voortaan alleen nog maar bij Brillenglazen.com!

Top en snel

Hele fijne service, snel en goede communicatie! Mijn zonnebril ziet er weer top uit!

Snel en zeer netjes. 3 de bril inmiddels en allemaal even goed en prima service

Prima, goede levering en snel!

Nadeel is wel dat het blikveld in mijn zonnebril erg beperkt is. Voor in de auto prima denk ik maar voor een zonnebril had ik gehoopt de dit veld wat groter was. Bij mijn oude zonnebril was dit wel beter maar kan ook wennen zijn.

Goede service, snelle levering.

Mijn 1e ervaring met brillenglazen.com en het is goed bevallen. Vriendelijke en snelle service en de glazen voldoen aan mijn verwachtingen.

Mijn favoriete montuur binnen 10 dagen voorzien van de juiste multifocale glazen

Gekozen voor de goedkoopste variant multifocale glazen;prima, niets op aan te merken. De prijs-kwaliteit nodigt uit om nog een favoriet montuur optie sturen.

are they scam?

I ordered a pair of glass lenses according to the instruction 2 days ago but I did not receive any label or anything for the next steps. I contacted the customer service but first they mentioned a failure in their process and afterwards they said they will send the label but nothing was sent. Now they stopped responding. It looks like they are stalling me. Any way to request the payment back?

Montuur nog goed, de glazen niet, ga dan naar Brillenglazen.com.

Snel en goed. Meer dan eens nieuwe glazen besteld en steeds tot volle tevredenheid.

Levering duurde langer dan besproken

Mijn zoon heeft zijn bril nodig voor school. Daarom heb ik contact gezocht over de levertijd. We hadden afgesproken dat de glazen al besteld zouden worden en dat twee dagen (op dinsdag) later de bril zou opsturen. Mijn zoontje zou zo zijn bril 2 dagen missen. Uiteindelijk duurde het een week voordat mijn zoontje zijn bril terug ontving. De glazen zelf zijn overigens prima.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.