Perfect !!

Vakwerk, zelfs mijn extra meegestuurde oude bril is voorzien van nieuwe neusvleugels.

Duidelijke website, voordelige prijzen en supersnelle bezorging. Een echte aanrader!

Bijzonder prettige dienstverlening.

Voor een zeer mooie prijs een sportbril inzetclip op sterkte laten maken. Corona proef en prefect passend geleverd.

Toppers!

Beetje onzeker montuur en recept opgestuurd maar resultaat is super en bril is perfect en ik kijk er goed doorheen geen problemen Zeker voor herhaling vatbaar Bedank voor deze service

heel erg goed

Goede communicatie. Snelle levering. Prima prijs.

ziet er prima uit!!

wist niet dat dit mogelijk dus blij verrast en prima product geleverd, kijkt prima!!!!

Besteld en ontvangen binnen 1 week en alles klopt!

Helemaal tevreden

Clip voor mijn sportzonnebril moest glazen op sterkte krijgen. Geen fysieke winkel wilde die voor mij erin zetten. Bij Brillenglazen was het helemaal geen probleem! Communicatie was goed, tijden voor verzenden en terug ontvangen helder en de glazen zitten er perfect in. Ben al een keer ermee gefietst: sterkte, pupilpositie,... alles is gewoon goed! Ben er blij mee!

Super service

Makkelijk in te vullen op de site. Snelle reacties, bril werdt binnen een week alweer terug gestuurd. Vanwege onduidelijk welke sterkte in 1 glas zat contact opgenomen. Na overleg werdt er zonder probleem een nieuw glas gemaakt en deze werdt opgestuurd.

perfecte glazen en zeer klantvriendelijk

Snelle levering. Zeer klantvriendelijk

Ik heb de groene zonneglazen 2 weken geleden besteld. Vandaag ontvangen en meteen kunnen testen in volle zon. Voldoen prima.

Alles prima verlopen

Eenvoudig frame opsturen en komt netjes retour met nieuwe glazen. Perfect.

Communicatie helder geleverde glazen voldoen ook goed. Heb altijd Hoya glazen gehad maar die zijn dan wel 2x zo duur. Ga zeker nog een keer glazen hier bestellen.

TOP

Ik was heel benieuwd of ze in mijn iets of wat speciaal, gebogen montuur de zonneglazen met chrome spiegeling mooi gingen kunnen plaatsen . Vandaag heb ik de bril ontvangen en ik moet zeggen dat het resultaat verbluffend is . Ik geef die mensen geen 10 maar 11 op10. Ook quaa communicatie is deze firma TOP. Ik ben een meer dan tevreden klant!!!

Snel, goed en goedkoop

Helemaal top, een van de eerste die laat zien dat brillenglazen niet duur hoeven te zijn

Al jaren mijn adres voor brillenglazen, geen vraag is te moeilijk, er komt altijd een oplossing

De methode van bestellen is eenvoudig, de aanwijzingen zijn helder. Ook voor clips in mijn sportbril en recent voor een computerbril. Brillenglazen.com gaf mij een advies over speciale glazen voor beeldschermwerken en het resultaat bevalt mij heel goed.

Goede communicatie ,Snelle service

duidelijke website makkelijk om een bestelling te doen snelle levering zeer aan te raden

Betrouwbaar bedrijf, goede service en kwaliteit glazen. Ik ben blij met het resultaat.

Hele goede communicatie , vlotte verzending , ik ben tevreden en denk dat ik er in de toekomst nog eens koop

Zeer goede en snelle service en perfecte kwaliteit.

OngelooflIjk: heel makkelijk te bestellen en supersnel weer in huis. Keurig gemaakt, glazen perfect en de bril helemaal schoon en netjes en goed verpakt binnen een paar dagen weer retour. Ik ben echt tevreden en zou zeker weer zaken doen!

Ik ben tevreden met de nieuwe brillenglazen.

Contact via de telefoon ging goed, via de email onbevredigend.

Onze tweede keer bij dit bedrijf. Gewoon top, glazen van zeer goede kwaliteit en service is ook TOP! Mijn zonnebril wil ik ook glazen met variofocus in dus die ga ik volgende maand doen.

Snel & super resultaat!

Inmiddels derde bril die ik heb laten voorzien van glazen via Brillenglqzen.com. Wederom erg blij met resultaat. Prima en prettige communicatie; eenvoudig proces en bril sneller in huis dan verwacht. Voldoende reden dus na de eerdere gelijke ervaringen om ook deze derde bril te bestellen.

Zeer tevreden met mijn glazen

(nog) niet tevreden

'Op de faktuur die ik gisteren ontving zijn verkeerde gegevens van de brillenglazen overgenomen. Zowel de additie als de pupilafstand, zijn voor beide ogen verkeerd overgenomen. Nu twijfel ik ook of de 'hoogte' wel klopt, deze hebben ze bepaald aan de hand van foto's die ik heb doorgestuurd. Ook ligt mijn bril nog steeds in Tynaarlo(?). Mijn bril zou deze week retour gestuurd worden met de nieuwe glazen er in. Nu maar hopen dat ze tóch de juiste glazen gaan plaatsen.' Dit was mijn eerste review, maar Johan heeft er alles aan gedaan om mij vooruit te helpen. First time right, zou beter zijn, maar desondanks heeft hij kosten noch moeite gespaard om ervoor te zorgen dat ik een tevreden klant werd. Ik heb mijn review op eigen verzoek aangepast.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.