Dit is alweer m'n derde bril dus dat zegt genoeg!

Als je de goede oogmeting door geeft komt het helemaal goed. Snel en keurig verzorgt.

Supersnelle levering

Brilrecept telefonisch gechecked en montuur met nieuwe glazen binnen twee dagen weer in huis. Top!

Goed product, uitstekende service

Ik heb eerder glazen besteld bij brillenglazen. Net tot tevredenheid. Bij de laatste bestelling die ik onlangs geplaatst heb ontstond er een miscommunicatie. De geleverde glazen hadden niet de juiste sterkte, dit kwam omdat ik dit niet helder gecommuniceerd had. Een mail en een telefoontje verder was genoeg. Ik kreeg alsnog de juiste glazen geleverd, Gratis! Super service.

Supersnel en betaalbaar

binnen 4 werkdagen de bril weer terug met nieuwe glazen. Inclusief een handgeschreven goede tip.

Snel en goed!

Ik werd voorzien van duidelijke instructies. Na ontvangst door brillenglazen.net van het montuur zijn nog dezelfde dag de glazen vervangen. Ik kreeg de bril netjes verpakt en gepoetst retour en de glazen lijken van goede kwaliteit. Kortom, ik ben heel tevreden!

bestelproces was helder, bril opgestuurdm kwam heel snel terug met de juiste glazen erin. Ben heel tevreden!

Perfecte glazen in curved bril

Goede communicatie , over mogelijkheid bril. Snelle levering.

Een geweldig Service gericht bedrijf TOP!!!!!!

Nadat 8 maanden geleden Brillenglazen de glazen van mijn Hoya Pinfeel bril perfect had vervangen ontstond er nu na 8 maanden een klein probleem met de coating die was aangebracht, na overleg met Johan kon de bril onder garantie worden terug gestuurd en werd het probleem verholpen door nieuwe glazen te plaatsen, deze multi focus prisma glazen van top kwaliteit zijn beter dan de originelen en ik beveel daarom Brillenglazen.net van harte aan voor hun kwaliteit en service, TOP !!! Johan en zijn team

Als nieuw

Oude vintage ray ban laten verglazen en ik kreeg hem. Mooier terug dan toen ik hem had verstuurd. Als extra service mooi gepolijst. En de glazen (varifocus) zijn ook nog eens top! En dat voor minder dan de helft van de prijs van de dure winkel ketens. Kan iedereen aanraden om naar brillenglazen.net te gaan!

Goede service en comuunicatie

Uitstekende service!

Goede kwaliteit, en een uitstekende service.

Makkelijk te bestellen en prima kwaliteit

Bestelproces gemakkelijk en goed doorlopen. Snelle levering meekleurende bril op sterkte.

Prima resultaat

Zelfs met een niet-helemáál goede foto toch 100% goede glazen!

Super ervaring!

Ik dacht, laat ik dit een keer proberen, want bij de opticien was ik 450 euro kwijt en nu 139 euro Toch de moeite, want volgens mij vergelijkbare kwaliteit.

Inmiddels al mijn 4e bril hier laten verglazen, top ervaring

Goed lopend proces, bij onduidelijkheden wordt contact gelegd alvorens men gaat handelen. zo worden ongewenste verrassingen voorkomen. levering is snel en binnen de afgesproken termijnen.

Betrouwbaar, snelle service

Uirstekende kwaliteit. Goeie service.

de Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Uitstekende service en kwaliteit en snelle levering

Snelle en goeie service

Super super goed!!

Supergoede service van Brillenglazen! Het bestelproces verloopt precies zoals beschreven op internet, duidelijk en helder. Mijn montuur was keurig teruggeleverd en voorzien van nieuwe brillenglazen. Echter was ik niet geheel tevreden over de verdeling van de sterkte van de glazen. Na telefonisch contact hierover heb ik de bril kostenloos mogen terugsturen en zijn de glazen aangepast. Het resultaat is top! Precies wat ik nodig had. Ontzettend bedankt!!

Met aandacht en zorg voor details uitgevoerd

Bij een voordelige aanbieder stelde ik me -half onbewust- ook een goedkope afhandeling voor, maar het tegenovergestelde is het geval. Dat ik prima nieuwe brillenglazen krijg, kon ik nog wel verwachten. Maar Brillenglazen.net voert de opdracht ook nog met aandacht en zorg voor details uit, te beginnen met het digitaal toesturen van een betaald verzendlabel dat al bij het bedrag is inbegrepen. Daarnaast hebben ze ook nog eens m'n montuur nagezien, vastgezet, van nieuwe neuspadjes voorzien en met een aardige persoonlijke notitie netjes verpakt teruggestuurd; dat had ik echt niet verwacht. Met plezier kan ik Brillenglazen.net aanbevelen aan wie dat nodig heeft.

Zeer tevreden goede service!!

Fijn dat jullie de oude bril konden doormeten. Goede afhandeling. Aan te bevelen.

Goede kwaliteit en scherp geprijsd!

Hoewel ik het wat eng vond om online nieuwe glazen te bestellen werd ik door de goede reviews over de streep getrokken. Zomaar nieuwe glazen in een montuur zetten is bij een gewone opticien echt onbegrijpelijk duur. In het bestelproces ontving ik niet automatisch een bevestiging. Daarop belde Johan me persoonlijk op en werd de zaak meteen goed geregeld. Ook op andere mailtjes en vragen van mijn kant werd snel, vriendelijk en adequaat gerageerd. Mijn multifocale bril met meekleurende glazen heb ik nu een paar dagen en ik vind ze beter dan de twee keer duurdere glazen van Hans Anders omdat het leesgedeelte breder is. Ik ben er dan ook erg blij mee, is een mooie meevaller! Ik kan brillenglazen.net dan ook echt aanbevelen, mits je natuurlijk een goede oogmeting laat doen en je een goede foto meestuurt!

SUPER geholpen perfect eindresultaat

Alles ging zoals adgesproken

Zeer tevreden.

Goede prijs en goede service. Gebruikte bril netjes schoongemaakt en neuspads vervangen.

Top service!!!

Al aantal (zonne)brillen voor mij en mijn kinderen opgestuurd en elke keer supersnel terug. Zeer tevreden!! Bedankt Brillenglazen.net

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.