Pluspunten

Al een paar zonnebrillen laten voorzien van nieuwe glazen. Nu mijn eerste versterkte glazen laten maken. Multifocaal en mee kleurend. Het was even wennen omdat het lees gedeelte iets smaller was dan bij mijn vorige bril, maar ben wederom super tevreden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede service. Ontzettende aardige mensen. Ben echt erg tevreden en krijg leuke commentaren op mijn bril. Erg blij mee

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Betrouwbaarheid en uitstekende verzorging van de order.

Eerste communicatie kan beter, mede doordat ik onbekend ben met de website. Een later telefoongesprek heeft dat opgelost.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed, betrouwbaar en snel!

nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Inmiddels voor de tweede keer brillenglazen besteld. En wederom in 1keer goed!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik ben DIK TEVREDEN! Natuurlijk vond ik het spannend mijn oude montuur waar ik erg aan gehecht ben, op te sturen om er nieuwe glazen in te laten zetten. Zeker als je een bedrijf totaal niet kent. Heb vooraf 2x gebeld en kreeg erg vriendelijk antwoord op mijn vragen. Als eenmaal het brilrecept volledig is, kun je de gevraagde gegevens opsturen. TOP. Ook de verzending met Post.NL ging perfect. Absoluut een aanrader! Zal dit bedrijf aanbevelen! Chapeau!

Waar ik tegenaan liep: bij het uploaden van mijn foto's (Configurator), twijfelde ik of de juiste foto's had gekozen, maar het bleek niet mogelijk te zijn voor mij de gekozen foto's terug te kijken ter controle. Dit zou wel handig zijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Site kan iets duidelijker

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed advies gekregen. De glazen super snel en netjes in montuur geleverd. Aanrader.

Geen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Afwikkeling volgens afspraak.

Er staan cijfers op de glazen. Echter nauwelijks zichtbaar.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Top bedrijf denken goed mee

Ik heb ze niet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijk in de uitleg.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Behulpzaam, mee denkend en een goede service

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik vond het een hele prettige ervaring. goed contact en snel. snelle service ook en duidelijkheid. mocht ik weer wat nodig zijn kom ik zekee hier terug. hier kunnen andere bedrijven van leren!

niks. noppes. nada.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijk uitleg en goed advies via de telefoon. Ik heb 2 monturen, 1 verlopende kleur zonnebril en 1 geel voor snachts in multifocale versie. Keurig uitgevoerd. Glazen doen tot nu toe exact wat ik verwacht. Ik moet nog even zien hoe het snachts bij regen werkt.

Jammer dat bij multifocale glazen het extra brede leesgedeelte ook heeel veel extra kost. De prijs wordt dan gelijk 2,2x duurder. Of is er toevallig nog een fout rekenmodel op de site?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel, vriendelijk, behulpzaam en een absolute aanrader.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prime glazen goed gezet ben er tevreden mee. Net een andere bestelt.

Pluspunten

Direct conact via mail en telefoon.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Handig om montuur en glazen apart te kunnen aanschaffen.

Korting wanneer je tegelijk gewone en zonnebril besteld

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

stuk voordeliger in de aanschaf van de bril glas.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De service was perfect. Zeer attent. Top!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goedkoper dan elders. Kontact met winkel zeer positief.

Vraag zelf eerst voorschrift ogen , zodat de klant weet welke sterkte hij moet aanduiden om de prijs te bepalen, dit is makkelijker voor de klant . En zo ontstaan er geen misverstanden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede communicatie en buitengewoon goed verstand van zaken. Na dit bedrijf zelf bezocht te hebben om daar een oogmeting te laten doen was het resultaat verschillend van de oogmeting van de reguliere opticien. Het mooie is ook dat ik niet erg gecharmeerd ben van de Jan-en-alleman-monturen. Nu zelf een montuur wat ik leuk vind hier naartoe gestuurd en een paar glazen op maat er in laten zetten. Fantastische keuze

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Al een aantal brillen laten voorzien van nieuwe lenzen en altijd vakwerk afgeleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Woensdag de bril op de post en vrijdagmiddag zelfde week retour ontvangen. Zeer goede communicatie. Mailbericht ontvangen mbt ontvangst montuur en mailbericht mbt gereedmelding. Glazen dik in orde en vakkundig in het montuur aangebracht. Prima bedrijf!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Reageren snel op mijn vragen en communicatie naar klant toe over het verdere proces heel duidelijk en wordt vervolgens ook waar gemaakt. Glazen geleverd precies zoals ik verzocht had, ik ben er super blij mee.

Nvt

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.