De werkwijze is een drempel

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede website en uitstekende communicatie met betreffende firma. Prijs kwaliteit glazen kan niet beter! Aflevering is perfect geregeld,

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goed, goede service en snel. Word goed op de hoogte gehouden. Ga er zeker nog eens gebruik van maken

Zou het niet weten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ondanks dat er bij de eerste aflevering een probleempje was, is het prima opgelost.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Wat een super bedrijf zelfde week dat ik het verzonden had had kreeg ik het met glazen en al weer terug dat was snelle jelle

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles gewoonweg perfect. Sprak eerst met een medewerker via chat en werd gebeld nadat mij gevraagd werd of dat kon. De uitleg was duidelijk en compleet, vragen werden zeer bevredigend beantwoord. De verzendservice is erg goed. De geleverde brilglazen zijn perfect, geen enkel minpunt. Zeer tevreden klant, ik kan iedereen aanbevelen de brilglazen hier te bestellen.

Geen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supersnelle services en goede kwaliteit

Pluspunten

Werken netjes, servicegericht, komen de afspraken goed na. Na in eerste instantie wat miscommunicatie, is dit uitstekend opgelost en heb ik een prachtige nieuwe zonnebril ontvangen, helemaal top en voor een zeer vriendelijke prijs.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik stond sceptisch tegenover de site maar uiteindelijk toch mijn montuur opgestuurd. Na een week kreeg ik het uiteindelijke resultaat toegestuurd: perfect !!!!! Nice work guys !

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima glazen voor mijn gewone bril (betere kwaliteit dan de orginele glazen bij mijn opticien). Nu ook in mijn Persol zonnebril glazen op sterkte laten plaatsen. Goede communicatie en doen wat ze zeggen en in mijn geval zelfs iets extra's ;-)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Communicatie en verwerking van de bestelling

Brillenglazen zijn niet goed , ik kan er niet door zien . Staat niets over retour zenden van de bril wanneer hij niet goed is .

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Nadat ik mijn zonnebril had opgestuurd, werd ik gebeld door Johan dat ik beter een andere kleur glazen kon nemen, deze paste qua kleur beter bij de bril. Nadat ik de bril had ontvangen, bleek de sterkte niet goed. Contact gezocht, na een telefonisch contact met Johan en diverse opties te hebben doorgenomen om het op te lossen. Bril gratis retour gezonden. Nieuwe glazen erin en zelfs de glazen die niet goed waren mee retour ontvangen. Moet nog wel wennen aan de zonnebril op sterkte (multi focaal), dit komt denk ik omdat de glazen gekleurd en gebogen zijn.

De telefonische bereikbaarheid.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede service, Uitstekende glazen voor een lage prijs.

niet altijd telefonisch bereikbaar. Maak duidelijk welke momenten er wel contact mogelijk is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik heb enkel een positieve ervaring

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima service, snelle levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Afspraak wordt nagekomen.

Eigenlijk nog niet.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Transparante prijzen, duidelijke instructies en ontzettend snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Kwaliteit, snel en meedenkend (bijv. aanpassen PD).

Standaard staat mijn bril altijd iets scheef (een oor iets lager). Ik probeer dan bij een opticien, in het dorp, de bril afgesteld te krijgen. Daar zijn ze niet altijd blij mee en doen niet volledig hun best. Misschien iets bedenken, om ergens op landelijke locaties de bril te kunnen laten afstellen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bij plaatsen van de glazen montuur defect geraakt . Zonder probleem een nieuw montuur besteld. Moeilijke glazen was geen probleem. De glazen zijn curved, meekleurend en met een cilinder op hoge sterkte.

Communicatie in het begin matig, later gewoon goed .

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel, duidelijk

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijke en duidelijke bestelprocedure. Een set multifocale glazen met de meest uitgebreide opties voor minder dan de helft van de prijs die de lokale opticien rekent.

Mijn vraag over de PD waarde (pupilafstand) werd pas beantwoord bij de retourzending i.p.v. bij ontvangst van mijn bril met oude glazen. Tip: stuur na de online bestelling alvast een doosje toe waar de bril veilig mee aangeleverd kan worden en vervolgens weer gebruikt kan worden om aan de klant te sturen.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.