Pluspunten
Na 5 (lees, standaard en zonne) bestelde brillen(glazen) mijn oordeel: vlotte (altijd binnen 12 dagen) levering, duidelijke bestelwebsite, heldere communicatie en kwaliteit geleverde producten (glazen).
Pluspunten
Netjes gebeld ivm controle van de glaskleur, in verband met zonnebril glas
Pluspunten
Goede service!
VerbeterpuntenFoto's van voorbeelden plaatsen
Pluspunten
- Eenvoudig en duidelijke configuratie om de glazen te kiezen voor je montuur. - Bril netjes en goed verpakt met je eigen brilkoker teruggestuurd. - De originele glazen zijn ook teruggestuurd.
VerbeterpuntenOnlangs een bril met meekleurende glazen besteld en ben er redelijk tevreden mee. Er zijn 2 punten wat mij tegen viel. 1. De randen van de glazen bij het montuur blijven transparant en veranderd niet van kleur. 2. De glazen zijn NIET voorzien van een water/vuilafstotende coating en regendruppels hechten zich aan de glazen terwijl er in de advertentie staat dat ze wel water/vuilafstotend zijn. Punt 2 rekent ik zwaar aan omdat ik dagelijks fiets en belangrijk vindt dat ik nog kan zien tijdens een bui. Uitgezonderd van deze 2 punten is het verder een zeer mooie bril zolang het niet regent.
Beste Kai, Wij hebben ook al even telefonisch contact gehad over de coating, inderdaad zou het nog gladder kunnen met een nano laagje. Nadeel is nóg een extra keuze en een hogere prijs en dat willen we juist niet.(wellicht gaan we het binnenkort overwegen) We zullen het duidelijk op onze website aangeven. Wat de randen betreft; de glazen zijn over het gehele oppervlak meekleurend, wellicht heeft de zon er schuin op gestaan, waar geen of weinig ultraviolet licht komt kleurt het glas niet of minder.
Pluspunten
Goede communicatie, snel en altijd antwoord op vragen en oplossingsgericht.
VerbeterpuntenIk kon door problemen op de site niet bestellen met mijn adres. Het heeft even geduurd voordat hiervoor een oplossing was. Ik zou dit een volgende keer sneller oplossen, omdat er anders misschien mensen afhaken.
Pluspunten
Goede communicatie va mail, snelle reactie.
Pluspunten
contact per email uitstekend
Verbeterpuntenv.w.b. het eerste contact lijkt het bedrijf matig toegankelijk en vraagt men zich af met een solide onderneming te maken te hebben
Pluspunten
Ik liet glazen zetten in een zonnebril. Je wordt zeer gemakkelijk door de procedure geloodst om je glazen te kiezen. Van zodra de bestelling geplaatst was kreeg ik een bericht terug en ik werd tussendoor ook op de hoogte gehouden. Ik kreeg mijn bril netjes afgeleverd goed op tijd én op zaterdag. En toen ik hem de eerste keer zei ik WOW! Prima bedrijf dat ik zeker ga aanbevelen!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering en top kwaliteit!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Prima service. Snel werk.
VerbeterpuntenWat scherpere prijs
Pluspunten
Persoonlijk contact bij vragen, snelle service, heldere uitleg werkwijze
VerbeterpuntenEen punt dat wellicht lastig is te ondervangen, maar ik stuur een bril die recht uit de fabriek komt en krijg keurig een bril met de juiste glazen terug, maar de bril moet nog worden afgesteld op mijn pasvorm. Hiervoor moet ik bij een 'vreemde' opticien terecht. Dat vind ik persoonlijk lastig omdat ik niets koop bij de opticien....
Beste Dick, De brillen stellen wij zo goed mogelijk af, bij een bestaande bril zetten wij de bril weer iets strakker, dat is altijd gewenst. Bovendien kunnen wij nog informatie uit de foto halen groot hoofd, klein hoofd, neussteuntjes evt vervangen... Bij een nieuwe bril is dat moeilijker op afstand te bepalen. Wij zullen binnenkort een pagina toevoegen op onze site met handige tips om zelf het een en ander te kunnen afstellen aan het montuur.
Pluspunten
Simpele procedure en snelle afhandeling: erg fijn!
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de opdracht, goede communicatie. Dit was mijn eerste bestelling en direct goed gedaan. Heb zeer slechte ervaringen met andere online bedrijven maar dit bedrijf moet als voorbeeld gaan dienen voor andere bedrijven die het service gedeelte wel beloven maar niet na kunnen komen.
Pluspunten
Vanmiddag hebben wij onze multifocale bril ontvangen. Het glas is van hele hoge kwaliteit en ook mooi dun ondanks de hoge sterkte van boven +6. Onze volgende bril bestellen wij weer hier.
VerbeterpuntenDe communicatie over de leveringstijd en de eventuele vertraging van de levering kan beter. Maar in het algemeen zijn wij heel tevreden. Brillenglazen.net levert 100% kwaliteit
Beste Marina, Omdat je order een vrij complexe sterkte betrof, heeft je order inderdaad op meerdere punten vertraging opgelopen. Nogmaals onze excuses hiervoor. Goed om te horen dat je alsnog erg tevreden bent over het eindresultaat! Wij hebben de situatie intern doorgenomen en geëvalueerd, zodat wij je bij een eventuele volgende order nog beter (en natuurlijk sneller) van dienst kunnen zijn. Mvg, Team Brillenglazen.net
Pluspunten
Sceptisch over het aanbod en de kwaliteit. Maar tot onze grote verbazing, de bril binnen 2 dagen retour met prima glazen, met precies de juiste glazen. Een dikke 10 krijgen ze van ons!
Pluspunten
Prima website. Perfecte glazen.
VerbeterpuntenCommunicatie verliep wat moeizaam en was niet helemaal duidelijk.
Beste Jeanet, inderdaad hadden wij u even op de hoogte moeten brengen dat het wat langer duurde dan eerder per mail aangegeven. De oorzaak was dat vanwege het oversized model de brillenglazen tóch klantspeciek moesten worden gemaakt en wij hadden u een bericht gegeven van een kortere levertijd door er voorraadglazen voor te gebruiken. Dat hadden wij u even moeten berichten. Excuses daarvoor, maar de bril is nu wel perfect en voldoet exact aan de juiste specificaties.
Pluspunten
Doet wat het zegt.
VerbeterpuntenIk heb de indruk dat het leesgedeelte nauwer is dan dat van de vorige glazen, die voor 'standaard' doorgaan, en hoop dat ik eraan kan wennen. In dat kader lijkt het onderscheid in het bestelformulier : 'brede'- en 'zeer brede' leeszone voor heroverweging vatbaar ! Ik denk dat dat vooral komt door de plaatjes van die zones die erbij staan : wat daar 'breed' heet, lijkt met enige overdrijving meer op groothoek vergeleken bij de werkelijkheid die ik ervaar. Dat, terwijl de zone-afbeelding van de oude glazen in een apparaatje bij de 'misbruikte' optometrist, in mijn herinnering aardig overeenkwam met dat 'brede'-leeszone-plaatje van deze webshop. Verwarrend als je op deze communicatie moet varen ! Jammer, dat Ik op een email met deze opmerking geen respons kreeg. Samenwerking met enige niet-keten-gebonden optometristen, if any, goed verspreid over het land, zou ongemakkelijk geneuzel over gratis meting toch betalen met wél-keten-gebondenen voorkomen, maar dat zal wel moeilijk zijn. Dan zou je ook meer service kunnen verlenen als de oogmeting toch niet helemaal goed uitpakt.
Beste Richard, Inmiddels hebben wij al telefonisch contact met elkaar gehad, daaruit is gebleken dat er nog een paar andere zaken spelen. Al onze multifocale glazen worden freeform gemaakt waardoor het lezen ook comfortabel moet zijn, maar zoals al aangegeven gaan wij samen kijken of hier in uw geval nog iets te verbeteren valt.
Pluspunten
- Goede communicatie per mail. - Snelle levering. - Acceptabele kosten. Ik heb imiddels de glazen in mijn normale bril en zonnenbril vervangen en ben zeer tevreden met het resultaat. Als je een duur montuur hebt, die nog prima in orde is, dan is het zonde om een volledig nieuwe bril aan te schaffen. Dit is dan een prima oplossing.
Pluspunten
Duidelijk website. Duidelijke beschrijving hoe te handelen en bestellen. Levering binnen twee weken. Uitstekende kwaliteit.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Heel vriendelijke en behulpzaam, zeer goede communicatie
VerbeterpuntenGeen vorm van kritiek maar misschien toch ergens melden dat men met kunststofglas werkt
Pluspunten
ontzettend snelle service, en duidelijke uitleg over de te volgen stappen.
Pluspunten
proffesioneel, vriendelijk, persoonlijk en goed mee te communiceren
Verbeterpuntenbekendheid en vindbaarheid en info over het bedrijf met zijn achterliggende gedachten
Industriepark 5 G
9351 PA Leek
Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.