Pluspunten

Ik had mijn glas gebroken. (-7,-6, multifocaal) . Bril op gestuurd en binnen 2 weken was hij weer keurig in orde. Twee nieuwe glazen voor de prijs van 1. Dank jullie wel!!

Telefoon werd niet opgenomen, maar reactie via email was snel en duidelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke instructie hoe te handelen. Snelle levering Prima resultaat in bestaand montuur. Komt er een volgende keer, dan zal ik mij weer tot dit bedrijf wenden.

Ga zo door.

• Communicatie

Pluspunten

duidelijke afspraken, snelle service: perfect!

• Communicatie

Pluspunten

Al zou ik het willen,alles klopten.Ik ben enthousiast.

Rustig opdezelfde manier doorgaan

Pluspunten

gewoon correct

• Communicatie

Pluspunten

Prima. Goede afhandeling. Netjes gedaan

Berichtje of de bril aangekomen is en alles goede door de klant is aangeleverd zou fijn zijn.

Pluspunten

Ik kocht glazen voor 2 brillen, superkwaliteit en de glazen zijn héél netjes ingestoken in de bril zonder zichtbare randen.

eind goed alles goed

• Communicatie

Pluspunten

Heldere website , overzichtelijk en duidelijke instructies bij het maken van een keuze , en wat je moet doen om de gevaagde informatie te kunnen verstrekken . Wat sommigen misschien niet weten , is dat je ook je eigen montuur mag opsturen ,wat een pluspunt is t.o.v. andere online Brillenglazen winkels . Directe en goede opvolging via email ,en dat maakt het toch een prettigere manier van online je bril of brillenglazen uitzoeken .Heel betaalbare prijzen , en dat is toch altijd wel een groot pluspunt . Ook nog adviezen die men bovendien geeft ,bij de wensen van de klant zijn heel snel en persoonlijk . Dit laatste , de persoonlijke benadering is ook een groot pluspunt

Dierct in het begin van de website duidelijk aangaven dat je ook je eigen montuur mag gebruiken voor alleen maar glazen bestellen. Als je vrschillende sites bekijkt , dan moet je gelijk alle moglijkheden in beeld hebben voordat je naar de volgende aanbieder surft . Dus ook de tekst regel die je te zien krijgt als je op internet zoekt naar een goede leverancier voor bestellen van brillen en alleen brillenglazen via internet . Ik heb zelf drie dagen lang zitten zoeken naar brillenglazen op internet , en heb uiteindelijk enkele leveranciers een email gestuurd of ik ook alleen maar glazen mag bestellen . Door de snelle reactie kon ik gelijk de keuze maken , en dat was voor mij een opluchting geweest

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie en afhandeling

• Communicatie

Pluspunten

Prima kwaliteit glazen en montage. Keurig. Dus ook voor zeer sterke (-7 ) multifocale glazen.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en vele mannen goedkoper dan grote ketens

• Communicatie

Pluspunten

Makkelijke bestelproces en betaling. Mooie kwaliteit glazen en goede, professionele service!! Ik werd na een e-mail met een vraag direct teruggebeld door een uiterst vriendelijke man die de tijd nam om mij van een antwoord te voorzien.

• Communicatie

Pluspunten

Ik had eerst een verkeerde bestelling geplaatst en na een snel email contact met de webshop is dit vlot opgelost en (omdat ik een 2e bestelling had geplaatst) is mijn geld spoedig terug gestort. Ik heb twee zonnebrillen op sterkte laten maken en ze zijn allebei perfect, geen enkel probleem met de sterkte en/of draaghoogte van de brillen. Ik had twee foto's meegestuurd zoals gevraagd op de site. De glazen zijn van kunststof wat ik een groot voordeel vind want de brillen worden er merkbaar een stuk lichter van. Er werd me veel plezier van de brillen gewenst door middel van een persoonlijke tekst op een visitekaartje, erg attent. Goede zaak!

Het initiële email contact ging heel vlot maar daarna heb ik niks meer gehoord tot de email dat mijn bestelling klaar was. Mijn bestelling was om een of andere reden niet zichtbaar in mijn account maar ik heb hier verder niet meer naar gevraagd. Een track&trace code voor de retourzending zou handig zijn. Er wordt nergens gevraagd om je order nummer met je brillen mee te sturen (tenzij je je recept in de doos doet ipv online uploaden), ik heb er maar een papiertje in gedaan anders weet ik niet hoe men weet welke brillen bij welke bestelling horen. Misschien handig om dit in de orderbevestigingsmail te vermelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service en eenvoudig

wanneer de bril met brillendoos en origineel (merk) doekje wordt meegestuurd, dan ook graag het doekje mee terugsturen, dit was niet gebeurd

• Communicatie

Pluspunten

Prima! Vlotte afhandeling, precies zoals vermeld op de website. Simpel, duidelijk. Uitstekende glazen, goed in het montuur gezet en dat voor de helft van de prijs die ik bij een reguliere opticien zou moeten betalen. Helemaal perfect, een aanrader!

• Communicatie

Pluspunten

Leveren waar voor het geld!

Voor kleurenbrillen voorbeeldfoto's op site?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Soms onduidelijke webpagina

• Communicatie

Pluspunten

snel en efficient

vooralsnog geen

• Communicatie

Pluspunten

Meedenkend en adviserend. Behulpzaam en snel

• Communicatie

Pluspunten

Zeer goede brilglazen voor weinig geld

Snellere verzending naar België en kosten zijn ook wat hoog. Tracking zou handig zijn.

• Communicatie

Pluspunten

Goede kwaliteit

• Communicatie

Pluspunten

Prima service; de eerste bril was niet helemaal goed aangemeten; direct vervangen

de meting van de hoogte van de pupil lijkt niet zo gemakkelijk

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.