• Communicatie

Pluspunten

Vakkundig advies, snelle levering.

• Communicatie

Pluspunten

Perfecte behandeling van de nieuwe glazen in de bril. Echt een aanrader.

Pluspunten

Perfecte afhandeling. Alleen spijtig(maar daar heeft de firma natuurlijk weinig vat op)dat de verzendingskosten nogal hoog oplopen voor klanten buiten Nederland

• Communicatie

Pluspunten

Snel. Correct. Attent. Topadres voor een zeer concurrerende prijs.

Geen. Ga zo vooral door.

Pluspunten

Dit is een bedrijf dat SERVICE hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast betrouwbaar en snel.

• Communicatie

Pluspunten

Onlangs een Oakley opgestuurd naar Brillenglazen.net. Het laten maken van glazen op sterkte bij Oakley is erg duur. Via Brillenglazen is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Snelle en heldere communicatie!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service en perfecte levering. Niks op aan te merken!

n.v.t

• Communicatie

Pluspunten

Snel en professioneel.

Pluspunten

Snelle en accurate levering. Prima glazen

• Communicatie

Pluspunten

helder, kwaliteit is goed en afhandeling keurig

Prijs misschien aanpassen omdat eye love nog goedkoper levert inclusief montuur

Pluspunten

waar je een standaard email verwacht krijg je zelfs een persoonlijke noot in de email. erg snelle levering.

Pluspunten

Heldere instructies, efficiënte afwikkeling! Betaalbare kwaliteit! Hadden zonder gevraagd mijn oude neussteuntjes vervangen en een verbetering aangebracht op de bevestigingspunten van de glazen. Ronduit een geweldige kwaliteitsservice! Warme aanrader!

Ik ben dermate enthousiast over jullie service, en wil jullie daarom graag helpen met een belangrijk verbeteringspunt ten aanzien van de communicatie. De informatie-uitwisseling van het opvolgingsproces per email zorgde voor enige onduidelijkheid. Ik krijg van u op 29 april 2016 een email waarin wordt aangekondigd dat de bestanden zijn goedgekeurd. Toch zit er bij de voetnoot een link om bestanden te uploaden. Dat is overbodig als de bestanden zijn goedgekeurd en geven aanleiding tot twijfels en mogelijk onnodige vragen van de klant. Dan staat er in de bevestiging dat in ongeveer 8 dagen de bril terug verwacht mag worden. Op 09 mei (10 dagen later) neem ik contact op om te weten of de bril klaar is. Er zou in het systeem een automatische mail gegenereerd kunnen worden die na precies 8 dagen aangeeft op welke datum de bril teruggezonden gaat worden. Dat scheelt vraag en antwoord en de klant is op de hoogte van het proces. Op 11 mei krijg ik een bericht dat de bestelling voltooid is, en opnieuw staat de link om bestanden te uploaden onderaan. Dit geeft mij te denken dat de bestelling rond is, maar nog niet de levering! Het zou duidelijker zijn om te mailen, uw bestelling is onderweg of gaat toegezonden worden. Maar zoals aangegeven, zeker geen negatief punt, maar eerder een aanbeveling. Fred Verbeek Zeeland

• Communicatie

Pluspunten

Perfecte glazen, zorgvuldig verpakt

• Communicatie

Pluspunten

Ben tevreden over het geleverde product. uitkomst voor degenen die niet telkens een nieuw montuur willen. De reguliere brillenzaken komen vooral met aanbiedingen voor monturen.

Pluspunten

gemakkelijk te vinden op internet. Prachtig systeem, vooral nu ook Specsavers niet meer gebruik wil maken van bestaande brilmonturen. Ook het meesturen van de bril zonder recept is erg fijn. Ik zal jullie aanbevelen bij familie en vrienden.

Bril weer teruggestuurd in brillenkoker van Specsavers. Waarom geen eigen koker erbij gedaan als de kosten niet te hoog zijn ( stukje reclame ). Kleuring van glazen: hier staat bij voor enkelvoudige glazen enz.(dit is verwarrend omdat ik multifocaal glazen bestelde)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service, duidelijke communicatie. En vooral een goed product.

Pluspunten

Bestelling werd snel en zorgvuldig uitgevoerd (werd gebeld om zeker te stellen welk type glazen moest worden gemonteerd). Kwaliteit goed.

Pluspunten

Ik kon eigenlijk niet geloven wat de website beloofde. Maar ze maken alles waar!

Ga zo door.

• Communicatie

Pluspunten

supersnel, goed advies, snelle levering, zeer blij met mijn brillen!

• Communicatie

Pluspunten

Site werkt prima, brillenglazen binnen een week binnen. Alles keurig geregeld.

Enige onduidelijkheid was het vinden van het antwoordnummer waar mijn bril naar toe moest worden heengestuurd

• Communicatie

Pluspunten

Wat ik wilde, was bij alle bekende brillenketens niet mogelijk:curve, lichtgekleurde dégradé glazen met een gepolijste rand in een randloos Ray-Ban zonnebril montuur. Binnen anderhalve week had ik hem. Hij is super mooi, jullie communicatie is ontzettend goed en snel!

Blijf doen wat jullie doen, jullie zijn een verademing ten opzichte van alle winkels waar je je eerder een lastpost voelt dan een klant.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs, klantvriendelijk.

Bereikbaarheid.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.