Pluspunten

Ik bestelde mijn bril vanuit Frankrijk.Eigenlijk was ik wat sceptisch, maar dat is geheel verdwenen. Niets dan lof.

Het kan handig zijn ook telefonisch bereikbaar te zijn.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer tevreden over de communicatie met Frans tijdens het klaarmaken van mijn brillenglazen. Er ontbraken van mijn zijde enige gegevens over pupilafstand en hoogte maar het is door persoonlijk contact allemaal in orde gekomen. Het pakketje met bril,koker,recept op de aangegeven datum 26/3 ontvangen. De glazen zijn uitstekend en ben er ontzettend blij mee. Bedankt voor de service,

Niet op ieder recept van opticiens staan de pupilafstand en hoogte vermeld. Daarom vragen bij nieuwe klanten ook deze gegevens op te sturen.

• Communicatie

Pluspunten

Goedkoop

Ik kon nergens het verzendadres met antwoordnr. meer terugvinden. Misschien handig als dit op de bevestigingsmail vermeld wordt?

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie na invullen van een vraag op webformulier Goede kwaliteit Goede prijs

Ik moest vragen om de mail met de verzendgegevens. Deze zou volgens brillenglazen.net in de spam folder zijn gekomen, maar dat is niet het geval. Waarschijnlijk een vergeten te verzenden bij de webshop.

• Communicatie

Pluspunten

Vakkundig

Zou niet weten, dik tevreden!

• Communicatie

Pluspunten

Snel, goed en niet duur

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben erg positief over de service. Ik had gestuurd omdat ik wat gegevens was vergeten bij het versturen van haar bril. De zelfde avond kreeg ik al een mail van ze terug. Binnen een week zonder het weekend mee gerekend had ik de bril terug. Mijn dochter zetten de bril op en zei gelijk "ik kan weer helder zien" Ze is er heel blij mee.

• Communicatie

Pluspunten

Eenvoudig, snel, goedkoop, goede kwaliteit.

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk, zorgvuldig en alles netjes op tijd. Goed geregeld

Status pagina werkte bij mijn bestelling niet. Dat was jammer

• Communicatie

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mijn zonnebril is voorzien van een paar prima glazen op sterkte. Heeft bij elkaar ongeveer 2 weken geduurd.

Wellicht nog iets meer communiceren over de voortgang van het proces van het plaatsen van de glazen. Niet duidelijk was hoedanig het ongeveer ging duren.

• Communicatie

Pluspunten

Perfecte en snelle levering van nieuwe meekleurende glazen. Superblij voor een superprijs. Kan niet beter.

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie Helder en duidelijk Geweldige service

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie en levering

Eventueel een adres en klantnummer voor op doosje . Kan bij bevestigingsmail hoeft de klant alleen maar te printen en op doosje plakken.

• Communicatie

Pluspunten

Twijfelde omdat ik nog geen ervaring had en toch gokje gewaagd. Ben er tevreden met snelheid en kwaliteit. Ik betaalde altijd 200 euro bij Pearle of Specsavers .. alleen voor glazen en ik ben dik tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, goed

nvt

Pluspunten

Snelheid

Zie aanbevelingen maar wel bedankt voor de later opgestuurde brillenkokers al waren dit wel andere.

• Communicatie

Pluspunten

Doet wat beloofd is. Prima ervaring!

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snel en mooie haarscherpe contrastrijke glazen. Toen ik de bril terugkreeg zat er een verkeerd glas in, dit is meteen goed opgelost en snel vervangen.

• Communicatie

Pluspunten

Super snel! En goed

Iets persoonlijker zou leuk zijn, nu lijkt het wel een robotten bedrijf ;)

• Communicatie

Pluspunten

Snelle communicatie, service, prijs

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.