Pluspunten

- Prima prijs. - Prima communicatie - Prima kwaliteit

• Communicatie

Pluspunten

prijs kwaliteit goede afwikkeling en een tevreden klant bedankt

• Communicatie

Pluspunten

brillenglazen.net heeft een overzichtelijke website met een duidelijke productkeuze en relevante informatie. Het bestelproces verliep zonder problemen en ik had de door mij opgestuurde bril in 3 dagen met de nieuwe glazen weer in huis, prima!

geen

• Communicatie

Pluspunten

Een website die goede en volledige informatie geeft. Het kan wellicht wat overzichtelijker maar er is goed uit te komen. Het was mijn eerste try out bestelling voor zonneglazen in een montuur van een oude bril. Bij levering was er niets mis mee, de glazen bevielen gelijk goed en mijn brillekoker, oude glazen en zelf de kopie van het glazenrecept werden keurig mee retour gezonden. Ik heb meteen nog een montuur opgestuurd voor heldere glazen om een extra reservebril te hebben.

Geen voorstellen

• Communicatie

Pluspunten

Een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service.

• Communicatie

Pluspunten

Super kwaliteit, lage prijs

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, goede glazen voor in mijn nieuwe bril. Erg blij mee. Heeft me veel geld bespaard. Ook een foutje was snel en goed hersteld. Snelle communicatie ook in het weekend.

Het lijkt nu alsof je je bril zomaar zonder info moet opsturen. Een printje van de bestelling of een vermelding van bestelnummer misschien? Dat "voelt" ook beter en zekerder.

• Communicatie

Pluspunten

Snel gereageerd Ook op zondag Bril dinsdag verstuurd, zaterdag weer terug Prima! Zou een volgende bril er zo weer doen

Op de website staat niets over kinderbrieven maar die doen ze wel.

• Communicatie

Pluspunten

Contact en communicatie

• Communicatie

Pluspunten

Goed snel en betrouwbaar

• Communicatie

Pluspunten

goed geholpen en heb goede glazen gekregen tegen een redelijke prijs

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle en eenvoudige service, snelle reactie op mails, super scherp geprijsd

het zou handig zijn als niet iedere keer het montuur opgestuurd hoeft te worden als voor hetzelfde montuur nieuwe glazen nodig zijn

• Communicatie

Pluspunten

Meedenken en het probleem van de klant oplossen TOP. Zeker waar de lokale opticiens het laten afweten / of het allemaal maar moeilijk vinden. Top Bedankt

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie, mooie kwaliteit.

Er staat nergens duidelijk welke type glazen bij het bedrijf kan worden aangevraagd. Dit zou op de website goed beschreven moeten worden.

• Communicatie

Pluspunten

Verzorgt op afstand de levering van nieuwe glazen in jouw eigen montuur tegen een schappelijke prijs. Aan de hand van aangeleverde recept met foto van drager van te gebruiken montuur worden de nieuwe glazen vakkundig aangebracht en teruggezonden. In mijn geval met een breed leesgedeelte. Breder dan de Excelent glazen van Hans Anders. Prettige snelle communicatie via email.

Nieuwe glazen vragen een gewenning. De onzekere klant kan niet terug naar de winkel. Dus moet hij aan de hand van de verstrekte informatie kunnen controleren of de geleverde glazen technisch goed zijn en dat de glazen conform het recept geplaatst zijn. Als deze punten goed uitgewerkt zijn, is er geen enkele belemmering om online nieuwe glazen te bestellen. Ook is het een aanbeveling om de kwaliteit van de te leveren glazen duidelijk te beschrijven ten opzichte van de concurrentie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk snel antwoord

je moet zelf via een link de afstand van je pupillen meten, erg verwarrend. daarbij kun je bij multi focusglazen helaas niet aangegeven "door te weinig kennis hoe de afmetingen moeten zijn. Hierdoor toch weer naar een opticien in de buurt moeten gaan, jammer.

• Communicatie

Pluspunten

Echt aan te raden, meer dan wat ik heb verwacht. Top!!

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke website, goede instructie. Snelle en goede service!

Pluspunten

Het is allemaal zeer correct gedaan. Het was plezierig om te horen dat de opgestuurde informatie goed was aangekomen. Om aan te raden aan anderen die nieuwe glazen in hun bril willen hebben.

Neen

Pluspunten

Goed afgewerkt en netjes gehandeld en verstuurd

Pluspunten

Snelle service en goede communicatie; de bevestigingsmail dat de ontvangen gegevens in orde zijn, is prettig. Zeer goed ook dat de oude glazen ook geretourneerd worden!

• Communicatie

Pluspunten

correcte begeleiding, nakomen van beloften

zie hierna

• Communicatie

Pluspunten

De gevraagde info wordt snel geleverd, evenals de bestelde glazen. Ben zeer tevreden over het geleverde, een nieuwe bestelling gaat binnenkort richting Brillenglazen.net

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.