Pluspunten

Mijn bril teruggekregen binnen de afgesproken tijd voor een keurige prijs

Communicatie is moeilijk. Na mijn betaling kreeg ik een adres waar de bril naartoe moest. Toen ik later dit mailtje las was het adres weg. Nergens kon ik dat terugvinden. Daar heb ik via de mail weer om moeten vragen.

• Communicatie

Pluspunten

snel, goed en ik ontving mijn bril ook keurig verpakt weer terug

Pluspunten

Super snel en een prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering erg tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding, in de winkel € 990,00 voor twee glazen nu € 186,00 verschil ruim € 700,00

Communiceren levertijd

• Communicatie

Pluspunten

Wat spannend om zomaar je bril op te sturen. Was erg blij toen ik mijn bril weer terugzag met een paar nieuwe glazen die meteen weer goed zagen/zaten.

Tussentijds een berichtje sturen dat er aan de bril gewerkt wordt zodat je toch weet dat alles goed gaat.

• Communicatie

Pluspunten

Erg snelle service, pakketje per kerende post terug met oude glazen en bon er bij.

Zowel na betaling als na het versturen van de bril kwam er geen bevestiging dat de betaling of de bril ontvangen was. Ook kregen we geen track en trace code van het terugkerende pakket.

• Communicatie

Pluspunten

Heel goed en doen wat ze beloven. Super. Scheelt werkelijk honderden euro`s.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle, goede service. Perfecte bril gekregen

Pluspunten

Snelle service en heldere voorwaarden geen betalingen achteraf. Ik had de neusjes van mijn bril op een ouder montuur gezet maar zelfs de neusjes waren bij terugkeer vervangen. Ik raad het iedereen aan.

Ik had het wel fijn gevonden als er een track & trace code was afgegeven bij het retour zenden van de bril. Nu had ik bijna de postbode gemist omdat ik niet wist dat mijn bril zou komen

• Communicatie

Pluspunten

goed product, goede service. heel snel geregeld en ook nog goedkoop!

• Communicatie

Pluspunten

aandacht voor details snelle reactie op vragen goed advies SERVICE

• Communicatie

Pluspunten

Je krijgt wat je besteld. Bij vragen wordt er snel gereageerd. De bril na 10 dagen klaar. Top.

Ik vond het een beetje onduidelijk met welke gegevens ik mijn bril naar brillenglazen.net moest versturen.

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de glazen (kwaliteit) en zeker over de communicatie en service. Ik kan een ieder adviseren bij brilglazen.net de bestelling te plaatsen, goedkoop en een topresultaat! De glazen zijn nog eerder klaar dan wanneer je in de winkel glazen bestelt.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle afhandeling en gunstige prijs

Formulier moeilijk te downloaden vanaf de site

• Communicatie

Pluspunten

Snelle goede service, concurrerende prijs, nette en goede uitvoering. Ben erg tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, goede communicatie, goede kwaliteit

Geen, alles verliep soepel

• Communicatie

Pluspunten

Hele snelle service, leuk dat er nog een klein kaartje met vriendelijk woordje was toegevoegd.

• Communicatie

Pluspunten

Snel goed en goedkoop! Ik had geen brilrecept, maar door goede en directe communicatie van de medewerkers wordt dat eenvoudig opgelost.

• Communicatie

Pluspunten

duidelijke info voor en tijdens

mogelijkheid om meerdere brillen glazen van de dezelfde sterkte op te sturen

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.