Pluspunten

- Snelle en klantgerichte beantwoording van vraag per email. Er kwam antwoord binnen 30 minuten en dat op zondagmiddag met 30 gr buiten! - Snelle levering. Dinsdag 17u pakket afgeleverd; donderdag 16u thuis ontvangen. - Prima kwaliteit.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering; goede kwaliteit glazen; snelle communicatie met de opticien.

• Communicatie

Pluspunten

Binnen een week werden extra dunne glazen voor een zéér nette prijs van 110 euro in mijn montuur gezet en teruggestuurd. Vooraf kreeg ik ook al zeer snel reactie op mijn vragen. Daarnaast vond ik het verzendproces bijzonder efficiënt georganiseerd. Het handgeschreven briefje dat ik met de bril retour gestuurd kreeg vond ik overigens ook zeer sympathiek: en niet gebruikelijk bij een webshop.

Ik heb ze oprecht niet. Ik ben buitengewoon tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

Ik was een beetje angstig om een bril te bestellen bij deze webshop maar het was onterecht. Snelle levering en super snelle beantwoording van mijn verschillende mailtjes. Kortom een aanbeveling.

• Communicatie

Pluspunten

Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Vond ook mijn Eyewish opticien. Zelfde geldt voor de service en communicatie met Frans van Brillenglazen.net. Ik bestel graag weer als ik nieuwe glazen nodig heb.

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Goede en snelle communicatie via de mail. Ik had de glazen binnen enkele dagen na opsturen alweer in mijn bezit. Alles wordt netjes ingepakt verzonden. De glazen zijn van prima kwaliteit. Erg tevreden dus.

• Communicatie

Pluspunten

prettig email contact en snelle service, glazen zijn prima

geen

• Communicatie

Pluspunten

snelle afhandeling

zo doorgaan

Pluspunten

goed en positief contact They care about customers Goede online metingen

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website, en ik kreeg een snelle reactie (op een zaterdag) op een via e-mail gestelde vraag.

Kan zo gauw niets bedenken.

• Communicatie

Pluspunten

Mijn bestelling was al de volgende dag klaar. Dat is een supersnelle service!

geen

Pluspunten

overzichtelijke site, prettige klant vriendelijkheid.

• Communicatie

Pluspunten

Als ik eerlijk ben dan vertrouwde ik het niet omdat geen telefoon en adres aanwezig is. Maar ondanks dat (de lenzen niet aan zijn gekomen) werd de bril na 3 weken gearriveerd en prima verzorgd. Ik kan iedereen aanraden om dit ook te doen en dat voor een goedkope prijs

Pluspunten

Naast lenzen gebruik ik een glasbril (silhouette). Deze was aan nieuwe glazen toe. Dit zou me bij een opticien minstens € 160,- kosten. Nu betaalde ik € 65,- voor enkelvoudige glazen (incl verzendkosten). Na een tweede poging werd mijn glasbril van de juiste glazen voorzien. Binnen een week was mijn bril 2 keer heen en weer geweest. De klachten werden snel verholpen. Ik kreeg zelfs de toezegging dat er nog een keer nieuwe glazen in zouden komen als het de kwaliteit niet naar behoren was.

De telefonische bereikbaarheid kan beter. Frans reageert overigens wel direct op verstuurde mailtjes.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en zeer deskundig ben uitermate tevreden. Tjarko.

Pluspunten

Razendsnelle service, goede kwaliteit product, zeer vriendelijke contactpersoon

• Communicatie

Pluspunten

Snelle communicatie, zeer snelle aflevering. Goede prijzen.

Meer opties in de kleuren voor de zonneglazen.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en volgens afspraak

Pluspunten

goede prijs, goede glazen, goede service

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie

Meer transparantie omtrent het eigen adres

• Communicatie

Pluspunten

Reacties per mail zijn supersnel en binnen twee dagen had ik mijn bril met nieuwe brillenglazen al binnen! En de sterkte en kwaliteit van de glazen zijn ook perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en prettige service en kwaliteit.

Pluspunten

Voor zover ik tot nu kan beoordelen prima product, mooie dunne glazen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere website. Prima schriftelijke reactie ontvangen op aanvraag voor mijn brillenglazen. Levering binnen de op website vermelde termijn.

Op website wordt een lagere prijs vermeld voor multifocale glazen dan dat ik in werkelijkheid heb moeten betalen. Daarnaast valt mij op dat de nieuwe brillenglazen dikker zijn dan de exemplaren die ik hiervoor had.

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.