Pluspunten

snel, betrouwbaar, goed en betaalbaar! verzekering dekte alle kosten dus 100%

vraag om de bril in een hard etui op te sturen, dit voorkomt schade

• Communicatie

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering

De mogelijkheid om bij multifocaal de optie sterkte 0 (ipv recept gegevens met een andere waarde ) aan te geven

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering; woensdag heb ik het montuur opgestuurd en vrijdag had ik m al weer terug met glazen. Verder merk ik geen enkel verschil met mijn vorige (veel duurdere) brillenglazen, goede kwaliteit dus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doordat de levering behoorlijk was vertraagd, heb ik een beeldschermbril cadeau gekregen.

• Communicatie

Pluspunten

Prettig telefonisch kontakt, snel en vooral een top prijs!! Super

Er moet een direkte link gelegd worden tussen de bankoverschrijving en de bijbehorende ontvangen bril( montuur). Mijn montuur is op een verkeerd antw. Nmr afgeleverd, maar er was al wel betaald. Na twee weken niets gehoord te hebben kontakt gezocht en vervolgens heeft brillenglazen. Net het keurig opgelost.

• Communicatie

Pluspunten

Goed geinformeerd, meteen antwoord op mijn vragen via e-mail. Glazen helemaal goed afgeleverd per post.

Waar kan ik mijn ogen laten meten zonder mij verplicht te voelen mijn bril en glazen daar te moeten kopen?

• Communicatie

Ik kreeg tot twee keer toe geen adres gegevens van jullie na mijn bestelling. verder ben ik dik tevreden

Pluspunten

Perfecte service. Zeer snel en heel persoonlijk. Bril komt als nieuw terug!

Geen enkele verbetering nodig. Is perfect zo.

• Communicatie

Pluspunten

HELDERE WEBSITE,

JAMMER DAT ER GEBRUIK GEMAAKT WORDT VAN DE MEETGEGEGEVENS VAN ANDERE OPTICIENS

• Communicatie

Pluspunten

Alles! Het is fijn dat het mogelijk is losse glazen te bestellen, als enige volgens mij in nederland.

• Communicatie

Pluspunten

Echt een aanrader! Een snelle levering zonder rariteiten. Ik was heel erg sceptisch, heb vooraf een mail gestuurd over mogelijkheid tot nieuwe glazen voor een Nilor montuur (montuur met deels nylon draadjes), maar was geen probleem. Binnen 12 uur had ik een reactie terug op mijn mail. Kan menigeen een puntje aan zuigen... Als ik de prijs-kwaliteit verhouding bekijk, is dit voor mij een uitkomst geweest. Ben bij meerdere opticiens geweest voor een prijsopgaaf, welke tussen de 140 a 200 euro lag. Dit is wel een heel groot verschil met Brillenglazen.net Glazen zijn er keurig ingezet, geen beschadigingen, vlotte levering. En uiteraard: zicht is 100%. PETJE AF!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en adequate levering. Ook direct onderhoud aan montuur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima prijs kwaliteit verhouding

verzendtraject (via tussenstop?) kost blijkbaar veel tijd

• Communicatie

Pluspunten

Heb door "Nieuwe Glazen In Mijn Bril" glazen in mijn sportbril laten zetten, het betreft een sportbril met inzetbrilletje, die ik gebruik bij het fietsen. Het resultaat is echt ontzettend goed, voorheen kon ik de GPS op mijn fiets niet lezen en nu is het gewoon allemaal veel beter, zelfs de kleine gegevens kan ik nu lezen.

Weet zo niks te bedenken, bij mij is alles naar tevredenheid gebeurt.

• Communicatie

Pluspunten

- snelle levering - duidelijke aanpak - extra service: vervangen vd neussteuntjes

- iets minder grote verpakking

• Communicatie

Pluspunten

Bij ontvangst van de bril bleek dat de glazen niet helemaal goed zaten ten opzichte van het pupilgedeelte. Jullie hebben er alles aan gedaan om dat in orde te maken, ik ben nu heel blij met mijn nieuwe bril. Communicatie was snel en direct, er werd meteen naar een oplossing gezocht.

nee

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de glazen. Het duurde wat langer omdat er aanvankelijk te dikke glazen waren gemaakt zo begreep ik. Er kwam keurig een mail over dat het wat langer zou gaan duren. Netjes. even jammer , maar helemaal goed . Ook het opsturen zag er verzorgd uit.Zelf de 2 glazen die aanvankelijk gemaakt waren , maar te dik bleken te zijn zaten erbij. Dat geeft vertrouwen dat het bericht over de vertraging ook klopt. fijn. dank u wel hoor ! Het was voor mij een proef om het eens zo te doen, omdat het mijn man ook al goed was bevallen. We komen zeker terug als het weer nodig is.over een paar jaar. het scheelt veel in de kosten .

zou ik echt nog niet weten

• Communicatie

Pluspunten

service en snelheid.

n.v.t.

• Communicatie

Pluspunten

Ik had een glas op sterkte besteld voor mijn opgestuurde piloten zonnebril. Zelf had ik een niet zo mooie glas vorm aangegeven maar dit werd zonder bijbetaling gecorrigeerd en snel geleverd.

Pluspunten

Super goede, mooie glazen die erg snel geleverd worden. Niets dan lof. Snelle en zeer duidelijke communicatie via mail.

Verbetering volgens mij niet mogelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Geen verschil in zicht met een soortgelijke bril via de opticien. Voor herhaling vatbasar dusd

• Communicatie

Pluspunten

sevice en snelle werk ook werken jullie met een mooi systeem

Industriepark 5 G

9351 PA Leek

+31502113671

Over Brillenglazen.com

Brillenglazen.com levert een enorm assortiment brillenglazen in verschillende soorten en in vrijwel alle kleuren en nagenoeg elke sterkte. Deze plaatsen wij in klant eigen monturen, dat kunnen gebruikte monturen zijn, maar kan ook een nieuw gekocht montuur zijn. Met behulp van onze fotomodule die wij mailen ná elke bestelling kunnen wij het optisch centrum goed bepalen en ook het leesgedeelte exact positioneren. Na de bestelling zorgen wij voor een veilige heen- en weer verzending van de bril geheel zonder verzendkosten. Alles is zeer goed georganiseerd, de brillenglazen zijn top en de logistiek is op een zeer hoog niveau gekomen.