4 January 2025
Slawomir
BOVENKARSPEL
N Roeters
Bedum
Draad verlengen voor luidsprekers,... zelf doen en stekkers in tulipmodel laten komen. Niet de duurste maar wel functioneel.
Adrian
Middelburg
Groot aanbod, mooie prijs, snel geleverd. Dus aanrader
Simon
Noordwijk
Gewoon alles goed geregeld zonder mitsen en maren en dat is al wat waard .
31 December 2024
Den ham
30 December 2024
N Roeters
Bedum
Onze bestelling werd snel en goed verpakt geleverd
H.K.
Stedum
Helemaal top zoals mo et zijn
Ron
Beek
makelijk te bestellen online en snel geleverd
kaya
Utrecht
Heb een omvormer besteld. Die bleef in de Post.NL app op “pakket niet fysiek aangeboden aan PostNL”. Toen ik belde met de klantenservice, werd het pakket meteen verzonden en had ik het de dag daarna meteen in huis. Klasse!
Ed
Straten
Ik had wat besteld via de site, en ik kwam er achter dat ik het verkeerde had besteld. Later even een belletje gepleegd. Daar kreeg ik een hele vriendelijke mevrouw aan de lijn, en die heeft mij heel goed geholpen, mijn dank daarvoor.
Louis Jansen
Voorschoten
Product duidelijk omschreven, vlotte levering.
23 December 2024
D
Hasselt
Goed geregeld bedankt
23 December 2024
Mnl Van doren
Geldrop
Was een usb-c kabel nodig van 3 mtr. Nu zijn daar 1001 soorten in. Samen met verkoper een kabel uitgezocht. Met de mededeling dat wanneer het niet zou werken, ik dan mijn geld terug kreeg of een andere. Werkt uitstekend en kan nu over 1 kabel voeding en signaal sturen.
19 December 2024
Henk
Zuidwolde
Prettig en zeer snel
17 December 2024
Eddie
Heerenveen
Het product is als verwacht en de levering was snel. Niet te duur.
13 December 2024
Henk
Culemborg
Ik heb een aantal spullen besteld maar ziet er keurig netjes uit en voldoet aan de verwachtingen!!!!
11 December 2024
Bert.
Vierlingsbeek
Goede reisstekkers nummer A van Europa naar o.a de Filipijnen. Jammer, dat Europese ronde, geaarde stekkers er niet inpassen. Europese platte stekkers zijn geen probleem.
11 December 2024
Paul
Arnhem
9 December 2024
Roy
Enschede
Enorm assortiment en snel geleverd.
30 November 2024
Gerard R.
Delft
We hadden snel een cat6 kabel nodig. Dit werd snel en conform de afspraak geleverd. De kabel is van uitstekende kwaliteit.
30 November 2024
Hans
Verhoeven
26 November 2024
Ton
Rijen
Besteld en volgende dag in de brievenbus, prima.
24 November 2024
D.S
Het Hogeland
Véél meer dan alleen kabels!
Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.
Mercuriusstraat 9
6468 ES Kerkrade