Filters

9

fantastisch mooie ring

ondanks de black-friday gekte binnen een dag geleverd, inclusief foto van mijn ring voor de verzekering en mooi ingepakt wat een super service. dit is inmiddels mijn zoveelste goede ervaring met diamond point, kan het iedereen aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat alles naar wens is en dat u tevreden bent. Bedankt voor de review en heel veel plezier met het sieraad gewenst!

10

Zeer tevreden, echt een aanrader

Heel blij met de zeer mooie oorbellen. De aflevering ging prima en zoals beloofd, echt op tijd. Direct telefonisch contact bij vragen. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat het sieraad aan uw verwachting voldoet en dat u tevreden bent met onze service. Bedankt voor de review en heel veel plezier met de oorstekers gewenst!

8

Prachtige oorbellen

Mooi maar wel 2x zo klein als op de foto

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat jammer dat u de oorsieraden kleiner had ingeschat, ondanks de extra foto om de grootte in het oor te laten zien en de afmetingen bij omschrijving. Gelukkig vind u ze prachtig! Dank voor de review en veel draagplezier ermee toegewenst.

10

Perfect

Mijn parelhanger zat er niet bij . Een melding van mij en diamand point ging gelijk aan de slag

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat wij het voor u hebben kunnen oplossen!

10

Geweldige service

Had wat problemen met het online bestellen van een ring om dat er een bepaalde maat niet op voorraad lek te zijn. Na mailcontact werd dit goed en probleemloos opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review en fijn dat wij u hebben kunnen helpen.

1

zeer slecht

Half jaar geleden Ring besteld , nog steeds niet binnen

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat u onze mails niet heeft ontvangen dat het gereed ligt. Wij zullen uw persoonlijk contacten.

10

Uitstekende service en prachtige armband

Snelle communicatie en professionele hulp in de winkel bij het ophalen. De armband is prachtig en van goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u onze service waardeert. Heel veel draagplezier met de armband gewenst.

9

Prachtige sieraden en goede service.

Verlovingsring gekocht bij filiaal Bijenkorf Amstelveen. Nemen de tijd voor je en geven goede informatie. Snelle levering inclusief gravering. Hele blije verloofde!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel fijn om te horen! Dank voor uw review en we wensen uw verloofde veel draagplezier met haar prachtige verlovingsring.

10

Klantgerichtheid in optima forma

Mijn ervaring met Diamond Point is super. Ik ben bijzonder aardig geholpen en er werd in mijn geval ook erg creatief meegedacht . Bedankt ! Groetjes , Jan

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk! Heel fijn om te horen. Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.

10

Geleverd conform verwachting

Geleverd conform verwachting

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor de review en veel plezier met het sieraad gewenst!

9

De bestelling was goed ingepakt en snel verzonden

De postpakket chauffeur heeft het pakket in een buitenbrievenbus gedeponeerd zonder een handtekening te vragen hij heeft zelf denk ik getekend voor dit pakketje ik vind het geen kleinigheidje om dit in de brievenbus te deponeren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn dat u met onze service tevreden bent. Jammer dat de bezorger het zo heeft achtergelaten. Wij gaan hier zeker een melding van maken. Veel plezier met het sieraad gewenst!

10

correct en snel

de bestelling werd snel en zeer netjes geleverd, helaas niet helemaal wat ik bedacht had maar ook retourneren is geen punt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review. Wij zien de retour tegemoet en zullen deze verwerken.

10

Mooie collectie en snelle verzending

Altijd een snelle verzending. De producten worden mooi verpakt. De collectie is altijd weer on trend. Ik krijg veel complimenten over mijn Diamond Point sieraden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk dat u veel complimenten krijgt over uw Diamond Point sieraden! Nog veel draagplezier ermee toegewenst en dank voor uw review.

7

aftersales service

Binnen de garantietermijn raakt het slotje van een bij Diamond point gekocht armbandje stuk. Afgegeven bij Diamond Point in het filiaal van de Bijenkorf. Na enkele dagen een email met de mededeling dat het atelier van mening is dat dit "draag" slijtage is en dit niet onder de garantie valt. Het veertje zou uit het slotje zijn en een vervangend slotje zou € 30,= kosten. Het gevraagde bewijs van draagschade wordt niet geleverd en men houdt voet bij stuk, Inmiddels heeft men deze zaak onder garantie netjes opgelost en excuses aangeboden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat jammer dat het zo gelopen is voor u. Dat vinden we heel vervelend. Er is contact met u opgenomen in een persoonlijk bericht. Hopelijk hebben we het alsnog naar tevredenheid voor u kunnen oplossen.

9

Mooie collectie, goede service

Ik heb in de loop van de jaren regelmatig sieraden gekocht bij Diamond point, waaronder meerdere jaren de kerst ring. Ik vind mijn sieraden nog steeds mooi en zijn van goede kwaliteit. Gelukkig heb in een schoondochter en kleindochter die ook van sieraden houden en ook voor hen zie ik bij hun leeftijd passende kettingen en ringen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen! Dank voor uw review en nog veel draagplezier met uw sieraden toegewenst!

10

Top

Levering volgens afspraak en leuk verpakt als cadeautje.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!

4

Een nare ervaring.

Mijn witgouden kettinkje was los gegaan waardoor ik mijn hangertje verloren was. Ik dacht dat ik het niet goed had vastgemaakt en ik had het voor mijn verjaardag gekregen dus dagenlang gezocht en toch maar een nieuw hangertje besteld. Toen ik het weer wilde dragen zag ik dat het slotje kapot was. Terug gegaan naar Diamond Point, liet het slotje zien en de verkoopster ging direct in de aanval: “hier is iets mee gebeurd”. Ik stond perplex! Ze stuurt het nu op naar de edelsmid en ik wacht af. Mijn aanbeveling hangt af van de afloop, dit had ik niet verwacht van zo’n gerenommeerd bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gekregen. In een persoonlijke mail zal er contact met u worden opgenomen.

9

Geweldig

Heel mooi product en super snelle service Ik ben heel tevreden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn dat u heel tevreden bent! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.

10

Het wachten dubbel en dwars waard!

Ik heb lang moeten wachten op mijn ring, maar het was het wachten absoluut waard. Bovendien werd ik tussendoor goed op de hoogte gehouden van de reden en het verdere verloop.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te horen! Dank voor uw review en veel draagplezier met uw ring toegewenst.

10

Klantvriendelijk, geïnteresseerd, kennis

Na bezoek aan diamond point Eindhoven, erg goed geholpen, uitleg, tijd, kennis en zeer vriendelijk. Uiteindelijk besteld online omdat we via de ing kortingscode hadden. Een 10 voor de service, klantvriendelijkheid en kennis. Het kan dus nog steeds en dat is erg mooi om te zien.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw mooie review! Heel fijn om te horen en veel plezier met uw sieraad toegewenst.

7

Goede service

Sieraad snel, netjes en gratis (was 'n jaar geleden gekocht!) gerepareerd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw review! Fijn om te horen en veel plezier weer met uw sieraad toegewenst.

10

Ring voor mijn lieve vrouw

Ik wilde een ring bestellen voor mijn vrouw en toen bleek dat de levertijd 5-8 weken zou worden . Bij 5 weken zou ik op tijd zijn maar 8 weken te laat . Wat hebben die lieve schatten van de klantenservice gedaan ….een leuk pakketje met een doosje met de afbeelding van de ring gestuurd zodat ik niet met lege handen kwam te staan . Bedankt lieverds ! Groetjes , Jan

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen en dat u iets heeft om te geven aan uw vrouw. Veel geefplezier daarmee gewenst!

10

Feestje

Ik heb een aantal prachtige ringen van DP en het is een feestje als ik weer een gelegenheid heb om weer een nieuwe ring te kunnen aanschaffen. Maar deze laatste was wel erg bijzonder! Het was in de bijenkorf Amstelveen- een prachtig jong persoon stond achter de balie met engelengeduld. Wij moesten nog even wachten, want er was een man voor ons die een verlovingsring zocht. Het duurde even en uiteindelijk alleen met product nummers verliet de persoon het pand. We werden vriendelijk bedankt voor ons wachten en had ze alle tijd voor ons. Ik wilde een ring passen die ik al jaren op het oog had voor een speciale gelegenheid van de collectie like a star! Ring was niet in mijn maat en moest nog even besteld worden en konden 2 dagen later deze al passen in de winkel. Met onze eerste bezoek vertelde we dat we deze ring gingen gebruiken als trouw ring. Later toen we de ring moesten bestellen en dus weer langs moesten komen, vertelde we ook dat we eerst naar de notaris moesten en pas daarna langs konden komen…. Dat was geen probleem en ze gaf aan dat ze er zelf ook weer zou zijn. Kortom, we komen weer langs en ze zag ons al van afstand aankomen- glimlachte en zei ik pak meteen de ring erbij! Hoe welkom en persoonlijk is dat! Na het passen de ring uiteraard meegenomen, het paste perfect! Ze gaf een groter doosje mee, zodat ook zijn ring straks in het doosje past en samen op de dag vanuit dat doosje getrouwd kan worden. Daarnaast als klap op de vuurpijl kregen we een klein flesje Prosecco om te vieren dat het bezoek aan de notaris die dag goed was gegaan! Hoe lief en attent is dat - echt ouderwetse service with a smile! ( die van ons was van oor tot oor) Om een lang verhaal kort te maken; prachtige sieraden, met een even prachtige service! Echt sjappo!

 • Aanbevelen? Ja
6

Online goed, de fysieke winkel was verschrikkelijk

Wat een speciaal moment moest zijn, is een verschrikkelijke ervaring geworden. Ik ging samen met mijn moeder een ring uitkiezen na een moeilijke en verdrietige periode. De eerste medewerkster waar ik door werd geholpen was niet behulpzaam en dacht niet echt met mij mee. De bevoorrading was slecht, dus ik kon niet alle ringen passen in mijn eigen maat of de kleur die ik wilde. Ik heb vooral mijzelf geholpen met het vinden van een ring in mijn maat om te checken of de maat klopte. Omdat ik twijfelde tussen goud of zilver besloten we om even een rondje te lopen en later terug te komen. Toen ik terugkwam werd ik geholpen door een andere medewerkster, die ons de eerste 10 minuten negeerde voor zij ons kwam helpen. Ik besloot de ringen waar ik tussen twijfelde nog eens te passen. De medewerkster vroeg voor wat gelegenheid ik de ring wilde kopen, toen ik hier antwoord op gaf maakte de medewerkster een ongepaste en onbeleefde opmerking. Er kwam geen excuses van af. Dit was voor mij de druppel waardoor ik besloten heb om hier mijn geld niet uit te geven. De medewerksters doen alsof je een pak suiker komt afrekenen en vergeten dat de aanschaf van een sierraad een belangrijke en emotioneel moment zou kunnen zijn. Aan de reviews te lezen ben ik niet de enige die onjuist bejegend is en die de houding van de medewerksters niet kan waarderen. Ik zou zeggen doe er iets aan en volg een cursus klantvriendelijkheid. Voor mij geen Diamond Point Rotterdam meer! Ik heb de ring uiteindelijk online besteld en die service was prima, snel ontvangen en betaling etc. verliep goed.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw review. Wat ontzettend vervelend van uw ervaring in de shop. We zullen persoonlijk contact met u opnemen. Wel fijn om te horen, dat de service van uw online bestelling prima is verlopen. Veel draagplezier met uw ring toegewenst!

10

Ruiling snel geregeld

Ring in verkeerde maat besteld Snel kunnen retourneren en na 2 dagen al de goede maat ontvangen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw review en veel draagplezier met uw ring toegewenst!

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.