Super leuke winkel.

Snel en efficiënt .

Perfecte

Mooie collectie en perfecte levering

Goed maar niet meer in utrecht

De ervaring en klant vriendelijkheid in Utrecht is minder als in Amsterdam. Wel complimenten voor de nieuwe dame die ons hielp. De dame die ons eerder heeft geholpen ook de eerste keer in Utrecht was wat kort af. Als ik het vergelijk is Amsterdam meer klant gericht. Ondanks dat ik maar een klant ben bedoe niet mega geld uit geeft en stapje voor stapje iets wil opbouwen qua sieraden, merk ik dat in utrecht en wordt ik in Amsterdam als klant behandeld en Utrecht soortelijk nummer.

Práchtige sieraden!

Al vele jaren koop ik af en toe een witgouden sieraad bij Diamond Point. Met of zonder stenen. Ze blijven mooi.

Twee bestellingen in één verpakking

Twee aparte bestellingen geplaatst. Betreft een cadeau voor 2 dochters, vier ringen in twee verschillende maten. Alles in één verpakking aangeleverd, en géén differentiatie aangegeven welke bestelling het betreft. Eén mapje voor de certicificaten, met één beschrijving onderhoud, terwijl het twee bestellingen betreft. Mail gestuurd naar klanterservice, antwoord: 1. ik had het moeten aangeven hoe ik het verstuurd wilden hebben 2. ik kan langs gaan op één van de locaties van Diamond Point; Amsterdam, Den Haag, Eindhoven etc.etc. Ik woon in Nmg, alles op minimaal een uur reisafstand met parkeerkosten. Gebeld nav antwoord mail. De conclusie, zelf alles uitpakken (wat dus een verrassing zou moeten zijn) mijn dochters de ringen laten passen. Mapje is nagestuurd worden. Géén begeleidend briefje of excuses.

Betrouwbaar

Tot nu toe komen mijn verwachtingen uit in positieve zin

Shipped the next morning and just like the picture!

Kwaliteit verminderd

Altijd blij met de artikelen van Diamond Point en ook de snelle levering. Was mijn kettinkje verloren en dacht dezelfde opnieuw te kopen, en ja over de jaren is goud natuurlijk flink in waarde gestegen. Toch jammer als dan blijkt dat naast de prijsstijging van 60% ook het aantal gram goud met 60% is verminderd en dat hetzelfde kettinkje dus niet meer hetzelfde oogt.

Prachtige ring, mooi verpakt cadeau

Fijne website, met heel veel keuze. Goede communicatie over voortgang van de bestelling. Ring werd prachtig verpakt afgeleverd. Aanrader om hier te bestellen.

Mijn vraag was onmiddelijk beantwoord via de chat. Ik heb daarna de gesckite ketting gekocht. De dag daarna heb ik het pakket thuis ontvangen. Top! Bedankt !

Goede kwaliteit en service

Prettig om via de side mooie artikelen van goede kwaliteit te kunnen kopen. Daarbij is de service zeer professioneel.

Snel in huis.

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Mooi verpakt een prachtig cadeau.

Collier fragiel, maar onvrede wel goed opgelost

Ik heb een mooi (14 kt) gouden collier gekocht bij Diamond Point. Deze is al 5 keer gebroken (in 4 jaar). Hij werd iedere keer gerepareerd, maar ik het collier blijkt fragiel. Nadat ik mijn onvrede heb geuit bij Diamond Point kreeg ik de keuze om óf met een tegoedbon iets nieuws uit te kiezen, óf het kettinkje te vernieuwen. Èrg sympathiek en fijn dat is meegedacht aan een oplossing.

Goed geholpen, maar de levering duurde erg lang

Bestelling pas een maand later geleverd.

Mooi

Mooie sieraden, snelle levering, service goes.

Altijd uitstekende service

Op tijd geleverd, uitstekende kwaliteit, steeds nieuwe producten in het assortiment en service is snel en vriendelijk.

Excellent!

De website is altijd een mooie bron om het shopplezier te starten. Vervolgens een bezoek aan de shop in shop in de Bijenkorf is de cherry on the cake! De verzending, indien nodig, is altijd accuraat. Mooi verpakt en voorzien van een certificaat. Benieuwd wat deze kerst brengt :)

Altijd correcte service de keren dat ik er iets kocht.

Zie tekst hier boven.

Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice

Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice, Die mij beleefd en netjes te woord hebben gestaan. Snelle en anonieme verzending. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden,wat betreft je bestelling. Helemaal Top !

Mooie sieraden en God personeel

Schitterende sieraden.

Voor ieder wat wils. Goede klantenservice.

Een ringsizer, altijd handig!

Snelle bezorging en gratis, wat een service.

Fantastische service!

Uiteraard is het geleverde product van top kwaliteit, maar de service en communicatie waren perfect. Bedankt S

Dat als goed is gegaan

Een hele mooie winkel waar veel te koop is

Snelle en zeer stijlvolle respons via telefoon

Uiterst vriendelijke medewerkers die deskundig elke vraag met oog voor de klant en hoffelijkheid oplossen. Afspraken werden snel en discreet nagekomen.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.