Dank voor uw review! We hebben gelijk contact met PostNL opgenomen om het pakket snel bij u af te laten leveren. Hopelijk is het sieraad wat u ervan verwacht en we wensen u er veel plezier mee.
Fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw oorbellen toegewenst.
Dank voor uw mooie review! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Dank voor uw mooie review! En veel draagplezier met uw ring toegewenst.
Goed om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Heel fijn om te horen! Dank voor de review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Fijn om te horen over de snelle afhandeling van uw bestelling. Dank voor uw review!
Dank voor uw review! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Wat fijn om te horen dat u onze service als perfect hebt ervaren. Veel draagplezier weer met uw sieraad toegewenst.
Dank u wel voor uw review! Jammer dat de laatste keer de levering langer heeft geduurd dan aangegeven. Onze excuses daarvoor. Veel draagplezier met uw Diamond Point sieraden toegewenst.
Wat fijn dat u verrast was na het ontvangen van uw sieraad. Heel veel draagplezier ermee gewenst!
Thank you for your review! Enjoy wearing our jewelry.
Wat fijn dat alles naar wens is gegaan en dat u tevreden over ons bent. Heel veel plezier gewenst met het sieraad.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft. Ons excuus hiervoor. In een persoonlijke mail zullen wij contact met u opnemen.
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Dank voor uw review! Excuses dat uw order vertraging heeft opgelopen. Wel fijn om te horen, dat u de sieraden heel mooi vindt. Veel plezier ermee toegewenst!
Dank voor uw review! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Bedankt voor uw review. Wij nemen uw melding in behandeling en gaan hier zeker iets mee doen. Veel draagplezier met het sieraad gewenst.
Bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Wat fijn, dat we uw wensen met betrekking tot uw sieraden hebben kunnen vervullen. Veel draagplezier ermee toegewenst.
Wat fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraden toegewenst.
Dank voor uw review. Wij wensen uw vriendin veel plezier met haar cadeau!
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraden toegewenst!
Wat vervelend dat u de ringsizer nog niet heeft ontvangen. Deze is in een postenvelop verstuurd. Ik zal meteen een nieuwe naar u toe sturen. Ons excuus voor het ongemak.
Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.